Cautare

49 de rezultate pentru "mistere" (3.30 secunde)
Iar ideea ca Universul nostru este o fictiune generata de un cod de computer ar putea rezolva o serie de neconcordante si mistere despre Cosmos.
Dr Emil Strainu, militar de cariera si pasionat cercetator al enigmelor de pe Terra, confirma existenta unui tunel pe sub Dunare, in zona Calarasi-Silistra, mai precis in punctul Chiciu-Ostrov. In cartea intitulata Mistere inexplicabile din Carpati. ... Mistere care isi asteapta delegarea.
Or, ar fi fost nevoie de unele explicatii pentru a limpezi, cel putin, doua mistere. ... Nici unul din aceste mistere n-a fost clarificat.
Cu atat mai surprinzatoare ar putea aparea o opinie precum cea dezvoltata in randurile care urmeaza, potrivit careia discursul a fost unul epocal, care marcheaza inceputul unei noi ere si explica multe mistere de pe scena politica a ultimului an.
O seara intr-adevar frumoasa, cu bucurie si mistere. Lidia Fecioru in verva, a dominat emisiunea, cu stilul ei popular autentic.
"Ne gasim aici in ape adanci, intr-o mare de mari mistere". El credea ca solutia ar putea fi difuzarea vestii celei bune prin unde radio...
MAGAZIN: Psihologia teoriei conspiratiei (Autor: DAN D. FARCAS) Teoria conspiratiei este un subiect la moda. Convingerea ca o elita mondiala cunoaste o multime de secrete pe care le ascunde marelui public are multi adepti.
In ciuda realizarilor tehnologice superbe ale stiintei, pe care le cunostea atat de bine, el a inteles ca noi suntem abia la inceputul sondarii celor mai adanci mistere ale Universului - faptele interne de constiinta.
Multi dintre ei au preocupari neobisnuite, sunt atrasi de mistere si subiecte neconventionale. Au o personalitate puternica si capacitatea de a-i fascina si influenta pe ceilalti, dar sunt greu de cunoscut si de analizat.
El este de un interes indirect, in masura in care orice informatie despre nenumaratele mistere nerezolvate ale Universului este de interes pentru informatiile secrete.
Aceste intrebari raman mistere. Sa fie bio-tehnologia extraterestra? Sa fie un efect al transmiterii semnalelor? Nu cred, mai ales ca si unele pisici salbatice precum ghepardul torc.
Cunoscut sub numele de Pamantul Abundentei, provincia este unul dintre leaganele civilizatiei chineze si locul a numeroase anomalii, mistere si fenomene paranormale.
In plus, motivul retragerii sale din campania prezidentiala ramane unul dintre marile mistere ale Romaniei, dupa teroristii de la Revolutie si venirea minerilor".
Este acea masina care nu te poate insela - stii exact la ce sa te astepti de la ea - este simpla, nu are mistere si este extrem de cunoscuta celor care o conduc.
Este acea masina care nu te poate insela - stii exact la ce sa te astepti de la ea - este simpla, nu are mistere si este extrem de cunoscuta celor care o conduc.
Caderea lui Gadaffi ar putea lamuri unele mistere din 1989 Intrebat ce parere are despre revolutionarii care cer indemnizatii mai mari, poetul a spus transant ca sunt niste profitori, la fel ca Grigore Cartianu.
Astfel, printre putinele mistere care invaluiau modelul de top al NVIDIA se numarau frecventele de functionare: 612 MHz pentru nucleu, respectiv 1080 MHz (2160 DDR) pentru memorii.
Totul a pornit de la fizicianul britanic Peter Higgs care a incercat sa elucideze unul dintre marile mistere ale fizicii:
Corpul uman este plin de mistere. Nu este exagerat daca am spune ca fiecare parte a corpului tau este un miracol si poate face lucruri nebanuite.
Este o lectura fabuloasa cu iubiri carora soarta le e potrivnica, mistere, tradari si intrigi. In primul volum, povestea lui Gabriel si a Dianei se intersecteaza cu cea a lui Henric al II-lea si a sotiei sale Catherine de Medici.
google-analytics.com