Cautare

71 de rezultate pentru "miss" (3.16 secunde)
Miss Bucuresti 2013: Cele mai frumoase fete din Capitala isi vor disputa coroana duminica Cele mai frumoase fete din Capitala au concurat pentru titlul de Miss Bucuresti 2013, iar toti romanii pot afla maine, 19 Mai, de la ora 20.00, exclusiv la TVH, finala concursului Miss Bucuresti 2013.
Cristi Teodorescu) Miss Franta, Iris Mittenaere, 24 de ani, a fost aleasa luni Miss Univers in cadrul unui concurs televizat desfasurat la Manila, impunandu-se in finala in fata concurentelor din Haiti si Columbia, relateaza AFP.
Miss European Tourism 2014, desemnata la Busteni "Miss European Tourism 2014" a fost desemnata la Busteni. ... Aspirantele la miss au defilat in costume nationale specifice tarilor din care provin, dar si in alte tinute.
Anca Francesca Neculaiasa va reprezinta Romania in Japonia in cadrul Miss International 2014 Anca Francesca Neculaiasa urmeaza sa ne reprezinte tara in Japonia, in competitia internationala de frumusete Miss International 2014, una dintre cele mai importante 4 competitii de frumusete la nivel mondial.
Miss World 2016 are doar 19 ani (Autoare: Carmen Stefan) Stephanie del Valle din Puerto Rico a fost incoronata Miss World 2016 . ... Noua Miss World are doar 19 ani si este de o frumusete rapitoare.
Are 25 de ani si e din Timisoara Ioana Filimon din Timisoara a castigat titlul de Miss Romania 2016, concurs organizat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, desfasurat la Ambasad'Or Events din Otopeni.
Diana Popistasu, o studenta la drept in varsta de 21 de ani, va reprezenta Romania la Miss Earth 2012, un concurs de frumusete care are loc in Filipine, intre 5 si 26 noiembrie.
Cine este noua Miss BUM-BUM. Brazilienii au ales cel mai frumos fund din lume Brazilienii organizeaza in fiecare an un concurs mai putin obisnuit de Miss, se numeste "Miss Bum-Bum", iar concurentele sunt departajate in functie de frumusetea ...
Cum arata Miss Litoral 2016 Atmosfera incendiara duminica seara intr-un club din Mamaia. Cele mai frumoase fete din tara s-au batut pe titlul Miss Litoral 2016.Doar una a fost insa castigatoare.
O romanca uimeste America Romanca Alina Popa a reusit sa ocupe locul trei la concursul Miss Internacional, una dintre cele populare intreceri de culturism din cadrul Arnold Sport Festival.
Romanca Anca Bucur este Miss Fitness Universe Anca Bucur s-a nascut pe 20 iulie 1987 si spune despre ea ca este ambitioasa, devotata si ca iubeste sportul si stilul de viata sanatos.
Brazilienii isi aleg Miss Bum Bum 2013! Vezi cum arata cel mai fierbinte joc Cele mai tari posterioare din Brazilia sunt gata pentru Miss Bum Bum 2013, competitie pe care niciun barbat nu trebuie sa o rateze.
La cinema puteti vedea filmul Miss Bala, in regia lui Catherine Hardwicke. ... 104 minute In Miss Bala, Gina Rodriguez joaca rolul unei tinere, Gloria, care descopera ca are o putere despre care nu a stiut nimic atunci cand cea mai buna prietena a ei a fost rapita.
Incidentul s-a petrecut, vineri, in finala Miss Africa 2018 care a avut loc in Nigeria. ... Speriata, Miss Congo a inceput sa tipe, potrivit latestly.com.
Este vorba de Sandra Bachici, fosta Miss Romania, cea pe care ar fi cucerit-o chiar din bratele lui Laszlo Sepsi.
- Dupa succesul inregistrat cu piesa Don’t miss missing you, stiu ca te pregatesti sa incanti din nou fanii cu cel mai nou single al tau, "Crazy". ... Sper ca noua mea piesa sa fie apreciata la fel de mult ca si Don’t miss missing you.
Fotomodelul cu forme "ireale" a devenit cunoscuta in toata lumea dupa ce a urcat pe podium la concursul "Miss Bumbum 2013".
Pliantul va fi difuzat atat in localitatile din Romania pe unde va trece Caravana "Eu sunt prietenul Mangaliei", cat si in orasele europene, unde vor avea loc preselectiile pentru editia de anul acesta la "Miss Diaspora".
Fete dragute, deplasari in strainatate, scoli de vara cu prelungite dezbateri nocturne, titluri de Miss ale tinerimii pesediste acordate dupa proba orizontala, frati care-si impart trofeele. ... Ce zice Banicioiu, cel ce a starnit rasete groase prin aripa experimentata a partidului dupa ce ar fi fost refuzat de o "Miss":
Cea mai tare Miss din fitness te invata cum sa arati beton in 10 pasi O cheama Laura Prestin dar e cunoscuta in lumea fitness-ului sub numele de Miss Prestin!
google-analytics.com