Cautare

38 de rezultate pentru "mireille astrid" (3.22 secunde)
Pedelista Mireille Radoi este de marti noul director al Bibliotecii Central Universitare. ... Mireille Radoi, membru PD-L. Cine nu a auzit de Mireille Radoi, trebuie sa isi aminteasca de propunerea de Guvern alternativ, inaintata de PD-L, in iulie 2008.
Mireille Mathieu celebreaza 50 de ani de cariera in concertul de la Bucuresti Turneul artistei Mireille Mathieu din 2014 are o semnificatie speciala, in data de 4 martie, fanii din Sankt Petersburg ai artistei urmand a asista la primul sau concert din cadrul turneului jubiliar, un eveniment ce va marca aniversarea a 50 de ani de activitate, concert memorabil ce va incanta audienta din numeroase orase ale tarii natale, din Elvetia sau Scandinavia, urmand ca, in data de 24 Martie, sa isi cucereasca spectatorii din Romania cu accentul frantuzesc fermecator, vocea suava, si, in acelasi timp puternica, ce va rasuna, in premiera, la Sala Palatului, incepand cu orele 19:00.
Una dintre cele mai populare cantarete de origine franceza, MIREILLE MATHIEU va concerta pentru prima data la Bucuresti in primavara anului viitor.
- Va place sa calatoriti? - Imi place foarte mult sa calatoresc, dar fara bagaje. Am calatorit in majoritatea tarilor europene. Mireille Astrid Popa
Acestea sunt anotimpurile poeziei romane. Vara viitoare va aparea albumul cu poeme despre vara, dar inca nu am gasit suficiente. Mireille Astrid POPA
MIREILLE ASTRID POPA, Steaua ranita, Editura Vinea, Bucuresti, 1996, 74 pag. ... MIREILLE ASTRID POPA s-a nascut in Bucuresti la 28 februarie 1975.
Mireille Astrid Popa: E timp pentru toate (poem) E timp pentru iubire, E timp pentru speranta, Si pentru vindecare, Si pentru VIATA.
Victor Grigore, Jimmy Stanescu , Florian Vilsan, Cornel Ursu Dobrogea, Dorin Manea, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa, Otilia Anastase, Mihaela Melehat, actorul Sorin Tofan si alti invitati, in general tinere talente din Calarasi. ... - Mireille Astrid Popa are lucrari foarte delicate.
FII CA EL,MIREILLE! Mireille Popa, 25 mai 2019 Tipatul cocorului in noapte (poem) As vrea sa dau timpul inapoi, sa fi facut mai mult.
Astrid Ericsson a cochetat de tanara cu fotbalul, a si evoluat la Hammarby DIF, in prima liga suedeza, dar cariera in modelling a fortat-o sa renunte.
Au expus Jimmy Stanescu, Cornel Ursu, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa, Filofteia Radu. La eveniment a fost prezent si Sorin Danciu.
Vor expune artisti plastici din Calarasi, Bucuresti si Gran Canaria, precum Jimmy Stanescu, Florian Valsan, Victor Grigore, Cornel Ursu Dobrogea, Petronela Milea, Nestor Damasso del Pino, Mihai Gabriel Boboc, Mireille Astrid Popa, dar si tinere talente, exponenti ai noului val in domeniul caricaturii.
Asa ca ii zic acum, cu admiratie si sinceritate: La multi ani, Maestre! (Mireille Astrid Popa)
Cand Mireille Astrid, fiica ei, eleva, in ultima secunda a vietii mamei, a implorat-o, hohotind, sa nu moara, mama n-a mai putut raspunde.
Acesta urmeaza a fi publicat in curand de fiica sa, Mireille Astrid Popa. Iata unul dintre poemele semnate Areta Sandru.
Acesta a acceptat cu amabilitate sa faca chiar si o fotografie impreuna cu Mireille Astrid Popa, jurnalista la estiri.ro si einformatii.ro!
Jimmy Stanescu, Victor Grigore, Cornel Ursu, Nestor Damaso del Pino, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa. Au expus si cativa tineri talentati din Calarasi, care nu s-au lasat mai prejos:
Jimmy Stanescu, Florian Valsan, Victor Grigore, Cornel Ursu Dobrogea, Petronela Milea, Mihai Gabriel Boboc, Mireille Astrid Popa, dar si alte tinere talente in ale caricaturii;
A avut o fiica, un copil frumos si bun, care ii seamana in multe privinte, nu doar la talentul scrisului, jurnalista, ci mai ales la frumusetea sufletului - Astrid Mireille Popa.
Directorul Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I" din Bucuresti, Mireille Radoi, considera ca desi termenul "machiavellism" este preluat in prezent "cu superficialitate si tratat drept negativ in discursul public" nu ar strica ca oamenii nostri politici sa invete ceva din "machiavellicul Machiavelli".
google-analytics.com