Cautare

4615 de rezultate pentru "mircea badea" (5.20 secunde)
Ultimul bagat in colimator la emisiunea "In gura presei" a lui Mircea Badea este jurnalistul Ion Cristoiu, care pare a fi trecut cu arme si bagaje in tabara femininelor din anturajul lui Traian Basescu.
Mircea Badea, realizatorul emisiunii TV "In gura presei", difuzata de Antena 3, i-a dat lectii de limba romana si de morala scriitorului Horia Roman Patapievici.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
"Mircea Badea, despre afirmatiile lui Lazaroiu:
Seful ANI spune ca n-am intrat in Schengen din cauza lui Mircea Badea Giumbix e un cuvant care nu exista in Dictionarul Explicativ al limbii romane. Dar, rostit ironic de Mircea Badea, e suficient de puternic incat sa genereze un proces civil de amploare.
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" este fraza lansata de Mircea Badea si adoptata de milioane de romani din intreaga tara. ... Este lumea despre care vorbeste in fiecare seara Mircea Badea, in emisiunea In Gura Presei. Este lumea lui Badea.
Conflictul Moraru-Badea, un fel de Nicolae Iorga - Zelea Codreanu (Autor: ... Evident, nu putem face o paralela intre personaje, dar mecanismul implicat in 1938 poate fi luat in considerare acum, cand analizam evolutia "penala" a disputei Badea-Moraru.
Mircea Badea a parodiat mesajul de adio al lui Traian Basescu pentru PDL Mesajul surpriza, de sambata seara, al presedintelui Traian Basescu, prin care acesta anunta despartirea de PDL si constituirea, in viitor, a unei noi formatiuni de dreapta, a devenit o sursa de inspiratie pentru o parodie, pusa in scena de Mircea Badea, realizatorul emisiunii de la Antena 3, "In gura presei".
Mircea Badea: ... Te-as huidui de dimineata pana seara "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" este fraza lansata de Mircea Badea si adoptata de milioane de romani din intreaga tara. ... Este lumea despre care vorbeste in fiecare seara Mircea Badea, in emisiunea "In gura presei".
Mircea Geoana a fost dat marti afara din PSD si miercuri a fost revocat din functia de presedinte al Senatului. Social-democratii au realizat un material cu prevederile din statutul partidului pe care Mircea Geoana le-a incalcat si care s-au soldat cu retragerea sprijinului politic si revocarea de la Senat.
Care a fost concluzia lui Mircea Badea UPDATE 17:45 Mircea Badea: ... UPDATE 17:30 Mircea Badea:
Mircea Badea vrea dizolvarea Parlamentului si alte alegeri Realizatorul TV, Mircea Badea, spera ca presedintele Traian Basescu sa dizolve Parlamentul.
Aproape 2.000 de persoane au protestat, marti, in Piata Constitutiei pentru "libertatea de exprimare", mitingul fiind organizat de Mircea Badea si Victor Ciutacu, care au dorit sa atraga atentia asupra amenzilor primite de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA), pe care le considera "jenante".
Replica lui Badea Puteti citi in continuare acest articol: Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu au facut o gafa de proportii intr-o emisiune de la Realitatea TV pentru care au fost taxate de Mircea Badea. ... Replica lui Mircea Badea - Vai, ce amuzaaant.
De multe ori, in emisiunea TV "In gura presei", Mircea Badea il imita cu succes pe Stefan Banica Jr. In cele din urma Badea si-a luat inima in dinti si a urcat pe o scena adevarata pentru a canta. ... Badea a schimbat in timpul spectacolului mai multe tinute.
De ce s-a imbracat Mircea Badea in armura. ... Realizatorul de emisiuni Mircea Badea apare de astazi la tv intr-o noua ipostaza. ... "A fost o experienta infioratoare", povesteste Badea despre experienta filmarilor in armura grea de cateva zeci de kilograme.
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Mircea Badea a scris pe blog ca prefera sa-l voteze pe Basescu.
Antena 3 - Mircea Badea:
Recent, in cadrul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, Mircea Badea s-a decis sa-l voteze pe Remus Cernea.
e jegos si in spiritul propagandei pe care o fac baietii astia de cand se stiu", a spus Mircea Badea indignat, in emisiunea pe care o realizeaza la Antena 3, "In gura presei".
google-analytics.com