Cautare

4423 de rezultate pentru "ministru aoararii" (2.75 secunde)
Ucenicia la scoala lui Andrei Plesu aducea personalitatii actualului ministru de Externe un atu in plus. ... Luat la bani marunti la inceputul mandatului, tanarul ministru declara nonsalant ca el este membru in partidul care l-a propus pentru un mandat de patru ani doar de cateva zile.
PNL e la putere, are prim-ministru si aproape jumatate din ministri, zeci de secretari de stat si mii de consilieri. ... Daca democratii castiga presedintia, atunci liberalii iau postul de prim-ministru si invers.
Daca esti ministru, primesti informatii despre activitatea unitatilor economice sau bugetare din subordinea ta, daca esti prim-ministru primesti informatii despre ministere, prefecturi, autoritati, unitati economice de stat etc. ... Guvernul cade prin demisia primului-ministru sau prin aprobarea unei motiuni de cenzura in sedinta camerelor reunite ale parlamentului.
In urma cu o saptamana, guvernul a lansat, cu surle si trambite, Comisia de Taiat Hartii, o initiativa a consilierului de stat Cristian Ghinea care a fost transformata in proiect asumat de Cancelaria Primului-ministru si de Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, prin care toti cei exasperati de birocratia excesiva sunt invitati sa-si verse naduful pe o platforma online, la adresa maisimplu.gov.ro.
Gheorghe Flutur, nominalizat pentru functia de ministru al Agriculturii, a anuntat ca in timpul mandatului sau vor fi reduse accizele la motorina si va fi aplicata subventia pe produs.
Cred ca este de interes pentru dumneavoastra motivul pentru care impreuna cu domnul ministru Diaconescu, cu domnul ministru Radu Berceanu, cu domnul ministru Videanu, cu doamna ministru Elena Udrea, ne aflam la Paris.
In momentul in care am vrut sa-i comunic ministrului Diaconescu faptul ca voi pleca in concediu, seful lui de cabinet, Floricel Mocanu, mi-a transmis ca prezenta mea la minister nu mai este dorita, ca domnul ministru nu-mi poate spune acest lucru, dar ca o face el.
Suntem la al doilea Guvern in care Boc este prim-ministru - primul Guvern cu PSD, ma refer la coalitia care a functionat in 2009 si acum aceasta coalitie in care practic PDL-ul este singura forta dominanta.
• Procedura de desemnare a Primului Ministru. Candidatul Aliantei pentru postul de Prim Ministru este desemnat de partea care nu propune o candidatura pentru functia de Presedinte al Romaniei; La desemnare, Primul Ministru isi asuma programul de guvernare si protocolul Aliantei.
Singurul prim-ministru care m-a scos din guvern este Boc, dar asta nu ma impiedica sa declar ca, dintre toti prim-ministrii sub care am lucrat, el a fost cel mai bun prim-ministru.
Cristian Diaconescu - un securist la Ministerul Afacerilor Externe Ovidiu Ohanesian in volumul "Puterea din umbra" "Negociatorul de mucava" MAE/SIE, Cristian Diaconescu Ne place sau nu, avem ministru de externe sub acoperire.
Parlamentul a aprobat ieri solicitarea primului-ministru, Calin Popescu-Tariceanu, privind desfiintarea functiei de ministru delegat pentru coordonarea autoritatilor de control, intrucat atributiile Autoritatii Nationale de Control (ANC) au fost transferate altor ministere.
"Foarte multe voci sustin ca Victor Ponta, in calitatea sa de ministru interimar la Justitie si Crin Antonescu in calitatea de presedinte interimar. ... In ceea ce-l priveste pe Victor Ponta, calitatea de ministru interimar nu-i confera legitimitatea deplina sa intervina.
- ceream oameni care sa indeplineasca anumite calitati si indeparterea din Guvern a oricarui ministru care se afla intr-un proces aflat pe rol - premierul a uitat sa spuna ca nominalizarea a facut-o dansul, ca domnul Fenechiu a primit un vot si ca eu nu am posibilitatea legala sa resping un ministru.
In 2004 cresterea economica era de 8,4% si in fiecare saptamana primeam in Romania cate un presedinte sau cate un prim-ministru. ... • Nu inteleg de ce vrem sa avem un ministru al Justitiei independent. La noi ministru independent a fost omul presedintelui de la Cotroceni in Guvern.
Dar, in acelasi timp, desi stiu ca sistemul judicar nu este un sistem perfect, dar este perfectibil, cred ca este momentul, stimati colegi si stimata doamna ministru al Justitiei, ca plangerile romanilor catre CEDO sa se diminueze prin efortul nostru de a asigura de aici, din Romania, toate elementele unei justitii coerente si eficiente.
Dincolo de polemici idioate si responsabilitati pasate aiurea de la o autoritate la alta sta o realitate crunta, pe care nu o mai poate denatura nici un ministru sau sef de directie: ... dar chiar si dumneavoastra, doamna ministru?
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ca nu regreta demisia fostului ministru al Culturii si Cultelor Mona Musca. ... „Mona Musca nu era un ministru nepriceput, dar nu era nici cea mai buna alegere pentru functia respectiva“, a explicat Béla.
Referindu-se la concluziile discutiilor purtate, recent, in cadrul reuniunii Colegiului Director, Viorel Stanca a spus ca "Iprimul ministru Tariceanu stirbeste autoritatea unor ministri, le ingradeste posibilitatea de exprimare si le chiar unele lucrari prin cabinetul primului ministru, care are circa 200 de angajati, fata de cel al vicepriministrului Seculici, care are aproximativ 12 angajati"I.
Primul-ministru a afirmat ieri ca face evaluarea ministrilor in functie de prioritatile strategice ale Guvernului, respectiv modernizarea infrastructurii, invatamant performant, dezvoltarea rurala, sanatatea si integrarea in UE.
google-analytics.com