Cautare

6754 de rezultate pentru "ministeru" (1.57 secunde)
Doi dintre ministrii grei ai guvernului PSD au fost luati in vizor de procurori. Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu.
Presedintele executiv al Organizatiei judetene a PSD Covasna, Horia Grama, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca filiala pe care o reprezinta cere Ministerului Administratiei si Internelor sa dispuna un control asupra modului in care isi desfasoara activitatea prefectul judetului, Gyorgy Ervin, pe care il acuza de nerespectarea legilor.
Numarul limitat de locuri in Parlament fata de cel al doritorilor de a ramane in structurile de conducere ale institutiilor statului determina partidele sa gandeasca o serie de permutari si negocieri de functii pentru a-si multumi toti membrii.
Dupa mai multe ore petrecute ieri in rugaciune, la manastirea Nicula, unde a fost asaltat de credinciosii care s-au grabit sa ii ceara pensii mai mari, premierul Calin Popescu Tariceanu s-a reintors la problemele politice.
Procurorii Parchetului instantei supreme i-a gasit nevinovati pe presedintele Biroului Electoral Central si pe ceilalti membri ai fostului BEC, in dosarul deschis ca urmare a plangerii Aliantei PD-PNL, astfel ca au decis neinceperea urmaririi penale in acest caz.
Constantin Contac nu mai este presedinte al Consiliului Judetean (CJ). Dupa cum anticipam in numarul trecut, prefectul Cristian Roman a semnat ordinul prin care dispune incetarea mandatului liderului PSD.
Dupa doua zile in care a fost plecat din Botosani, Constantin Contac a revenit la serviciu si a preluat conducerea Consiliului Judetean (CJ).
Contrele dintre PNL si PD pe tema majorarii TVA si a extinderii bazei de impozitare la pensionari si agricultori pentru contributiile la Sanatate continua.
Cladirea in care Senatul si-a desfasurat pana in prezent activitatea va fi transferata in administrarea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) si va deveni noul sediu al acestei institutii.
Presedintele Traian Basescu este convins ca Romania va deveni membra cu drepturi depline a Uniunii Europene la 1 ianuarie 2007.
Ministrul de stat Markó Béla si o delegatie a Ministerului ungar de Externe, condusa de secretarul de stat Bársony András, au stabilit in cadrul unei intalniri la Palatul Victoria ca sedinta comuna de guvern romano-ungara sa se desfasoare in zilele de 20 si 21 octombrie.
In cadrul unei conferinte de presa organizate in cursul zilei de ieri, 8 septembrie a.c., de catre Constantin Fratila, presedintele Fortei Democrate Romane, acesta a continuat sa faca referire la programul-cadru al polului social-democrat pe care doreste sa-l infiinteze impreuna cu alte partide de orientare de stanga.
Anca Boagiu, ministrul Integrarii Europene, a declarat ieri, intr-un interviu acordat Mediafax, ca MIE se pregateste pentru a deveni Minister al Afacerilor Europene.
Motiunea „Alianta D.A. - Dezastrul Agriculturii“, semnata de 19 membri PRM si 21 PSD, a fost dezbatuta ieri in Senat, singura finalitate reprezentand-o ocuparea catorva ore importante din timpul sedintei de plen, care ar fi trebuit a fi dedicata, dupa dorintele Puterii, discutarii noului Regulament al Senatului.
In cadrul unei videoconferinte organizate in cursul zilei de vineri, 16 septembrie a.c., la nivelul tuturor prefecturilor din tara, pentru a se aduce in discutie stadiul reparatiilor locuintelor afectate de inundatii, premierul Calin Popescu Tariceanu a amintit si despre prioritatile ce trebuie adoptate.
Invitatia facuta de premierul Calin Popescu-Tariceanu partidelor politice, de a veni astazi pentru consultari la Palatul Victoria va fi onorata de social-democrati.
O multime de lideri ai Aliantei D.A. au fost, se pare, reclamati la Parchetul National Anticoruptie (PNA) inainte ca acesta sa fie reorganizat in Departamentul National Anticoruptie in cadrul Ministerului Public.
Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei a salutat ieri adoptarea, cu o larga majoritate de catre Parlamentul ungar, prin votul din 26 septembrie 2005, a Legii de ratificare a Tratatului de Aderare a Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana.
PSD pregateste mai multe motiuni simple avand ca subiect situatia din Justitie. Adrian Nastase, presedintele executiv al PSD, a anuntat ieri ca evolutiile recente din zona Justitiei ar putea constitui obiectul unor viitoare motiuni simple depuse in Parlament si vizandu-l pe ministrul Justitiei.
google-analytics.com