Cautare

6754 de rezultate pentru "ministeru" (4.84 secunde)
Faleza Cazinoului Constanta a gazduit ieri, 1 iulie a.c., ceremonia de predare - primire a presedintiei Procesului Reuniunilor Ministrilor Apararii din Sud-Estul Europei (SEDM-CC) si a Comitetului Director Politico-Militar al Fortei Multinationale de Pace din Sud-Estul Europei (PMSC/MPFSEE), precum si a comenzii SEEBRIG.
Guvernul incearca din nou sa vina in sprijinul bolnavilor. Dupa ce casele de sanatate au primit mai multi bani pentru compensate, acum medicii au permisiunea de a prescrie mai multe medicamente pe o reteta.
Calin Popescu Tariceanu: E greu de facut o ierarhizare din punct de vedere al masurilor, pentru ca ele sint destinate unor sectoare diferite.
Intocmirea si urmarirea unor proiecte pentru obtinerea fondurilor comunitatii europene, in scopul rezolvarii problemelor de infrastructura, a fost si ramane o activitate prioritara si la nivel parlamentar, a explicat deputatul UDMR de Salaj, Seres Dénes, la conferinta de presa de ieri, care a avut loc la sediul UDMR Salaj.
Averile si conflictele de interese ale demnitarilor, magistratilor si ale persoanelor cu functii de conducere si control vor fi verificate de catre o Agentie Nationala de Integritate, dupa cum prevede proiectul de lege initiat de catre Ministerul Justitiei.
Dupa anuntul facut de premierul Tariceanu, Coalitia de guvernare se afla intr-o situatie cu adevarat delicata. Deputatul conservator Bogdan Ciuca sustine ca PC nu a luat inca o decizie in ceea ce priveste organizarea alegerilor anticipate.
Institutul Cultural Roman (ICR), condus de Horia Roman Patapievici, si Ministerul Afacerilor Externe au elaborat, pentru prima data de la infiintarea institutelor (centrelor) culturale romanesti din strainatate, un set de criterii de evaluare a performantelor manageriale ale directorilor acestor institutii.
Desi vacanta parlamentara trebuia sa inceapa in prima zi din iulie, senatorii si deputatii sunt nevoiti sa mai ramana la lucru cateva zile pentru a dezbate si aproba mai multe ordonante de urgenta emise de Guvern.
Deputatii din Comisiile Juridica si de Administratie au avizat ieri cu un vot la limita, ordonanta de urgenta privind abilitarea Guvernului interimar sau demisionar de a emite ordonante de urgenta si legi.
Liderul PNL vrea sa detensioneze cat mai rapid situatia din PNL. El se intalneste astazi cu Theodor Stolojan pentru a lamuri rolul pe care acesta ar urma sa-l joace in partid si in Guvern.
Proiectul de lege privind suspendarea obligativitatii stagiului militar va fi dezbatut in sesiunea parlamentara din septembrie, documentul fiind inregistrat la Camera Deputatilor la 12 iulie, a declarat ieri secretarul Camerei, Titu Gheorghiof.
Presedintele PD a anuntat ieri ca ministrul Justitiei, Monica Macovei, a fost invitata sa participe la sedinta Colegiului Director al PD de luni, unde se va face o evaluare a activitatii ministrilor democrati in primele sase luni de guvernare.
Cu prilejul sarbatoririi Zilei Imnului National al Romaniei, maine, la ora 19.00, in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National din Capitala, va avea loc un ceremonial militar si religios, informeaza un comunicat al MApN.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri o serie de decrete prin care sunt trecute in rezerva mai multe cadre din Ministerul Administratiei si Internelor si din MApN.
Memorialul Renasterii, dedicat eroilor Revolutiei din decembrie 1989 si amplasat in fata sediului Senatului, a fost prezentat public luni seara de autor, Alexandru Ghildus.
Pentru a se asigura ca nu este inconjurat de oameni corupti si cu interese oculte, premierul Calin Popescu Tariceanu a solicitat de urgenta SRI si SIE sa-i trimita informatiile legate de influenta unor grupuri de interese asupra oamenilor din structurile Guvernului.
Deputatul PNL Catalin Micula (foto) a salutat ieri initiativa ministrului Muncii, Gheorghe Barbu, de a regandi politica de protectie sociala a mamei si a copilului.
Directorul Spitalului Judetean "Sf. Apostol Andrei" sustine ca actualul ministru al Sanatatii este cel mai potrivit pentru aceasta functie Liberalul explica faptul ca gafele facute de ministrul Mircea Cinteza nu au fost atit de mari incit sa provoace un soc puternic in sistemul de sanatate.
Doi dintre ministrii grei ai guvernului PSD au fost luati in vizor de procurori. Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu.
google-analytics.com