Cautare

6754 de rezultate pentru "ministeru" (3.00 secunde)
Mare tam-tam in cadrul Spitalului Clinic Judetean Constanta. De data aceasta nu mai este vorba despre vreo neregula administrativa, ci despre batalia pe fotoliul de director general, ocupat la ora actuala de doctorul chirurg Catalin Grasa.
Ministrul umanist al Economiei si Comertului, Codrut Seres, este acuzat ca a incalcat Legea electorala, efectuind simbata o vizita in Craidorolt, comuna in care ieri a avut loc turul II pentru alegerea primarului.
Aproximativ 152 de elevi si profesori maghiari, din scolile salajene, vor beneficia in acest an scolar, de un sprijin financiar in valoare de 316 milioane de lei din partea Ministerului Educatiei din Ungaria, printr-un program derulat de Societatea Maghiara de Cultura din Transilvania (SMCT).
Conducerea Camerei Deputatilor a trimis Comisiilor juridice reunite spre avizare solicitarea premierului Calin Popescu-Tariceanu de modificare a listei Guvernului, aprobata prin hotarare a Parlamentului, in sensul desfiintarii functiei de ministru delegat pentru coordonarea Autoritatilor de Control.
Biroul permanent al Camerei Deputatilor a luat act de incalcarea legii in cazul procedurii de urmarire penala a presedintelui Comisiei Nationale de Valori Mobiliare (CNVM), Gabriela Anghelache.
Victor Iuscenko, ajuns presedintele Ucrainei in urma “revolutiei portocalii“, culoarea purtata si de Alianta PNL-PD, se va adresa parlamentarilor romani cu prilejul vizitei sale oficiale la Bucuresti, la 21aprilie, in cadrul unei sedinte comune a celor doua Camere.
Ieri, 14 martie a.c., o parte dintre candidatii ce aveau depus dosarul de participare la concursul de chestor al IPJ Constanta fie si-au retras dosarul, refuzand sa participe pe motive personale, fie au fost...
Remanierea bate la usa, iar asa cum arata "Replica” de Constanta in numarul de ieri, unul dintre ministrii intrati in vizorul schimbarii este ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre.
In opinia parlamentarilor europeni, lipsa alegerilor electorale reprezinta marele avantaj al Romaniei in procesul aderarii la Uniunea Europeana, a declarat Puiu Hasotti in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc ieri, 15 aprilie a.c.
Presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, a dat ieri de inteles ca parlamentarii democrati ar putea vota o motiune simpla a PSD referitoare la criza din sanatate.
Procurorul general al Parchetului National Anticoruptie (PNA), Ioan Amarie, a trimis ieri Camerei Deputatilor o scrisoare in care informeaza despre declansarea cercetarii penale impotriva presedintelui Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), Gabriela Anghelache.
In Romania, o foarte mare parte dintre masinile de lux care circula pe drumurile noastre sunt aduse in tara prin intermediul retelelor de traficanti, iar de multe ori cumparatorii, nestiind acest lucru, ajung sa piarda si banii si masina.
Sute de oameni si o multime de oficialitati au condus-o ieri pe ultimul drum pe Florica Cozminca, sotia senatorului Octav Cozminca.
Senatorul Cristian Diaconescu a anuntat ieri ca Biroul Permanent National al PSD a decis ca toti membrii partidului care au obligatia de a-si prezenta declaratiile de avere trebuie sa completeze formularele in forma propusa de Guvern pana la 9 mai.
Scaunul comandantului Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Costica Holca a inceput sa se clatine.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ieri ca noile declaratii de avere si de interese trebuie sa fie depuse pana la 7 mai, la ora 24.00, urmand sa fie publicate in termen de 30 de zile.
Toate institutiile juridice ale Consiliului Europei si ale Uniunii Europene vor fi sesizate in aceste zile de catre PSD pentru a reclama Guvernul Tariceanu ca vrea sa politizeze justitia prin intermediul modificarilor legislative avute in vedere de ministrul Monica Macovei.
google-analytics.com