Cautare

6754 de rezultate pentru "ministeru" (2.18 secunde)
Trecerea in revista a proiectelor de hotarire prevazute astazi pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local a constituit tema conferintei de presa organizata ieri de primarul Iuliu Ilyes.
Toate proiectele avute in vedere la ora actuala in institutiile publice si in administratia locala se raporteaza la un singur scop:
Vicepresedintele PSD Ion Solcanu si purtatorul de cuvant al partidului, deputatul Titus Corlatean, au infirmat ieri informatia lansata de ministrul Codrut Seres, potrivit caruia social-democratii ar putea pierde sediul din Ion Ionescu de la Brad nr.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a apelat ieri la o practica mai putin obisnuita in cei 15 ani de democratie.
Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, umanistul Sergiu Andon, a precizat ieri ca membrii comisiei au reglementat o situatie procedurala ciudata, in care pe agenda de lucru a comisiei se afla un proiect de lege vechi de cinci ani, de pe vremea cand prim-ministru era Mugur Isarescu.
Sindicalistii din televiziunea publica apeleaza la liderii PSD care conduc Parlamentul, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu, pentru a bara adoptarea propunerii Ministerului Finantelor de a reduce subventiile bugetare la jumatate pentru TVR.
Coruptia a ajuns la rang de mare cinste acolo unde gaseste teren propice.
Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, celebru mai ales prin accidentul de vanatoare suferit, a fost ales vicepresedinte al Consiliului International de Vanatoare (CIC) pentru Regiunea Europei Centrale si de Est, functie detinuta in ultimii 25 de ani de reprezentanti ai altor state din zona.
Dupa cum a promis de mai multe ori, ministrul de stat Adriean Videanu si-a anuntat ieri demisia din functie, cu doar o zi inaintea inceperii campaniei electorale pentru Primaria Capitalei in care s-a angajat din partea Aliantei D.A.
In ultimele doua numere ale Cotidianului Replica de Constanta am sesizat neregulile inregistrate in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, din momentul in care conducerea institutiei a fost preluata de Petrica Miu.
In buza canalului Dunare-Marea Neagra, in partea opusa fata de localitatea Cernavoda a arterei navigabile construite in anii "socialismului victorios” au demarat in forta lucrarile la un nou tronson al vestitei Autostrazi a Soarelui, care va realiza legatura rutiera intre capitala si litoralul romanesc.
Din data de 18 martie a.c., comisarul sef Vasile Balan, omul care asigura din data de 1 martie a.c.
In cursul zilei de ieri, la sediul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta a avut loc o conferinta de presa la care au participat, alaturi de directorul general al CN APMC, Mircea Banias, respectiv directorul Vicentiu Petrescu, si deputatul PD Laurentiu Mironescu.
Ne aducem aminte ca pe vremea guvernarii CDR exista un partid pe nume PNTCD, care, in loc sa se ocupe de actul de guvernare, isi vana proprii oameni, declansand un adevarat scandal in interiorul partidului, soldat cu declinul guvernului ii, ulterior, cu disparitia respectivului partid din Parlament.
Problema reglementarii situatiei juridice a bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei Mihai I a provocat dezbateri in Comisia Juridica a Senatului intre avocatul Casei Regale si cel al printului Paul de Romania.
Bricegele daruite de presedintele Traian Basescu militarilor romani din Irak si Afganistan au fost livrate de firma oradeana care a executat si cele 23.000 de insigne pentru Ziua Nationala, printr-un contract din noiembrie 2004 cu Agentia pentru Strategii Guvernamentale, condusa de Vasile Dancu.
Comisiile senatoriale juridica, de administratie publica si ale drepturilor omului, reunite, au reusit ieri sa intocmeasca raportul proiectului de lege care prevede modificarea declaratiilor de avere ale demnitarilor.
Consiliul Reprezentantilor Unionali si Consiliul de Coordonare al Uniunii conduse de Markó Béla, reunite in sedinta comuna la Targu Mures, au decis sa se continue dezbaterea legata de reorganizarea regiunilor economice de dezvoltare, cele actuale fiind considerate nefunctionale.
Discutiile pe tema acordului de mediu pe care, de ceva vreme, il asteapta investitorul care doreste sa construiasca in Parcul Tabacariei Complexul Multifunctional City Park, a avut parte in cursul zilei de ieri, 4 aprilie a.c., de inca o runda de soc.
O masura aberanta dispusa de Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor poate aduce mari deservicii turismului estival de pe litoral si conduce la cheltuieli considerabile pentru igienizarea plajelor, costuri care vor fi suportate din bugetul public.
google-analytics.com