Cautare

3686 de rezultate pentru "ministeru invatamantului ecaterina spiruharet 2009" (3.00 secunde)
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Echipa coordonata de Ecaterina Diulescu incropeste pulovere si piese unicat sau chiar mici colectii inedite pentru Franta, Anglia, Germania, Italia. ... Ecaterina Diulescu coordoneaza afacerea inca din 1992, cand s-a apucat de tricotat la scara inalta.
Incepand cu ora 8.00, este savarsita Slujba Acatistului Sfintei Mari Mucenite Ecaterina in Catedrala Nationala, urmata la ora 9.00 de Slujba de Sfintire a Altarului Catedralei Nationale.
Ecaterina Andronescu l-a inlocuit pe Vanghelie la conducerea PSD Bucuresti Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a fost numita de Comitetul Executiv National al PSD presedinte interimar al PSD Bucuresti. ... Comitetul Executiv a votat propunerea lui Victor Ponta ca presedintia PSD Bucuresti sa fie preluata, interimar, de vicepresedintele Ecaterina Andronescu.
Eu sunt profesor si niciodata nu m-am indepartat de scoala si nu vreau sa legam reforma in invatamant de alegerile prezidentiale", a declarat ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca reactie la acuzatiile aduse de seful statului, intr-un interviu televizat.
Mihnea Costoiu are o relatie speciala cu ministrul Ecaterina Andronescu. ... Toti banii ministerului vor fi gestionati de el si de ministrul Ecaterina Andronescu. ... Traseul secretarului de stat Cariera din ultimii opt ani a lui Mihnea Costoiu este legata de Ecaterina Andronescu, cei doi fiind nedespartiti.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Doi reprezentanti ai PD-L din Comisia pentru Invatamant a Camerei Deputatilor, Doinita Chircu si Catalin Croitoru au declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca cer primului ministru Emil Boc o ancheta serioasa a ministrului Invatamantului, Ecaterina Andronescu.
Printre senatorii prezenti la dezbatere s-a aflat si d-na Ecaterina Andronescu, presedinta Comisiei pentru invatamanet din Senatul Romaniei. ... De cealalta parte, fostul ministru al Invatamantului in mai multe legislaturi, Ecaterina Andronescu, a explicat:
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, si seful departamentului PSD pentru invatamant, Ecaterina Andronescu, considera ca schimbarea liderilor celor doua Camere legislative nu este constitutionala.
Nu sunt de acord cu legea Senatorul PSD Olguta Vasilescu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca nu sustine legea promovata de Ecaterina Andronescu privind admiterea la facultate a elevilor care nu au luat bacalaureatul si a precizat ca ea apare dintr-o eroare la coinitiatori si deja a facut cerere pentru a-si retrage semnatura.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
La aceasta sedinta a participat si ministrul Ecaterina Andronescu.
"PSD sustine pachetul de legi elaborat de Ecaterina Andronescu, iar PD-L sustine propunerile comisiei Miclea.
Liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa (foto), a anuntat joi, la Parlament, ca opozitia va depune o noua motiune de cenzura impotriva Cabinetului Boc, avand ca tema Legea educatiei, el dand asigurari ca, pana vineri, textul ce va fi redactat de fostul ministru al Invatamantului, Ecaterina Andronescu, va intruni toate semnaturile necesare.
In anul 1864, Mihai solicita Ministerului Invatamantului din Bucuresti o subventie pentru continuarea studiilor sau un loc de bursier, insa este refuzat. ... In anul urmator, Eminescu propune spre achizitionare, intr-un raport datat 6 martie si adresat lui Maiorescu, ministrul Invatamantului, o lista consistenta de tiparituri si manuscrise vechi.
google-analytics.com