Cautare

3686 de rezultate pentru "ministeru invatamantului ecaterina spiruharet 2009" (3.80 secunde)
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Pretul gazelor naturale rusesti exportate catre consumatorii din Europa, care a atins 500 de dolari pentru 1.000 de metri cubi in trimestrul al patrulea din 2008, se va reduce incepand din 2009, a declarat, in urma cu o luna si jumatate, directorul general al Gazprom, Alexei Miller, citat de RIA Novosti.
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Institutul National de Statistica (INS) a anuntat astazi primele estimari in ceea priveste Produsul Intern Brut pe trismestrul al doilea din 2009. ... Conform primelor estimari privind evolutia Produsului intern brut in trimestrul II 2009, acesta s-a redus, comparativ cu trimestrul I 2009, cu 1,2%.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Persoanele fara ocupatie sau angajatii cu studii elementare sau medii au incheiat o asigurare de viata in 2009 in masura mai mica decat angajatii cu studii superioare:
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Tinerii cu studii superioare investesc cel mai mult Persoanele de sex masculin declara in masura usor mai mare decat femeile ca au realizat investitii in timpul anului 2009 (28,9% vs 22,2%).
Guvernele lui Basescu au scazut economia Romaniei cu 7,2% in 2009. ... Conform cifrelor oficiale, economia Romaniei a scazut cu 7,2% in 2009.
Bloggerii romani au incasat, in 2009, aproximativ 300.000 de euro, 10% dintre acestia avand venituri de peste 1.000 de euro, potrivit studiului BR 2009, derulat de refresh.ro si agentia de publicitate online Standout.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Interviul realizat de Corina Dragotescu, cu Ion Iliescu, a fost publicat pe site-ul ImpactNews, azi, 9 septembrie 2009, sub titlul "Traian Basescu nu e om politic, necum om de stat".
Ecaterina Marin, sefa Serviciului Organizare Resurse Umane din cadrul CJ Dolj, a declarat ca, din perspectiva in care este realizata prezentarea, oricine citeste concluziile trase de angajatii biroului are senzatia ca neregulile au fost constatate in cadrul serviciului pe care il conduce.
Intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale se arata ca Traian Basescu a semnat decretele de gratiere pentru Diamanta Botezatu si Ecaterina Macarie pentru pedeapsa de o luna de inchisoare, aplicata pentru savarsirea infractiunii de tulburare de posesie, urmare a amenzii penale neplatite de cele doua persoane.
Biroul Permanent National al PSD a stabilit luni ca Diaconescu, Dragnea, Mitrea, Corlatean, Gheorghe Nichita si Ecaterina Andronescu sa coordoneze activitatea din cele opt filiale ale partidului unde conducerea a fost demisa sau si-a dat demisia, au declarat surse din partid.
Rand pe rand, Traian Basescu (foto) i-a criticat sau i-a ironizat pe Adrian Nastase, Mircea Geoana, Ecaterina Andronescu sau Radu Mazare. ... Ecaterina Andronescu a fost acuzata de Traian Basescu, cu ocazia conferintei de presa sustinuta astazi, ca "ezita si face compromisuri inadmisibile", pentru a nu deranja electoratul PSD.
Emil Boc a declarat si vineri ca Ecaterina Andronescu va fi demisa daca aplica ordinul privind numirea directorilor de scoli. ... Dar si Mircea Geoana a rugat-o pe Ecaterina Andronescu sa nu aplice ordinul buclucas, pentru linistea sistemului educational.
Ecaterina Andronescu a demisionat mai tarziu, pentru a a fost blocata in trafic si a intarziat la remaniere. Premierul Emil Boc a primit demisiile ministrilor PSD printr-un curier, iar angajatii Ministerului de Interne au avut joi doi sefi.
In sedinta de miercuri, presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a intocmit lista candidatilor filialei pentru posturile de conducere din partid, aflati in tabara lui Mircea Geoana, intre numele votate de membri numarindu-se Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Aura Vasile, Corina Cretu, Adrian Severin.
Mariana Campeanu, Ecaterina Andronescu si Maria Grapini. ... De exemplu, alaturi de sus-numitele Mariana Campeanu, Ecaterina Andronescu si Maria Grapini: Renate Weber, Corina Cretu, Alina Gorghiu, Oana Mizil, Diana Tusa, Ana Birchall, Teodora Bertzi, Olguta Vasilescu, Gratiela Gavrilescu, Cristina Pocora, Carmen Moldovan.
Camera Deputatilor a respins proiectul de lege al doamnei Ecaterina Andronescu prin care se prevede posibilitatea ca absolventii de liceu sa intre la facultate fara diploma de Bacalaureat.
google-analytics.com