Cautare

3686 de rezultate pentru "ministeru invatamantului ecaterina spiruharet 2009" (3.13 secunde)
Proteste sindicale Sindicatele din educatie au cerut parlamentarilor ieri-dimineata sa voteze amendamentul privind majorarea salariilor din domeniu si sa respinga modificarea Legii invatamantului printr-o ordonanta de urgenta.
Purtatorul de cuvant al Partidului Democrat Liberal Galati, Doru Resmerita, impreuna cu decanul Facultatii de Stiinta Alimentelor, Petru Alexe, si inspectorul general adjunct al ISJ, profesor Mitica Dudau, au atatat ieri problema legii invatamantului din perspectiva politica, dar si universitara si preuniversitara.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
La baza succesului dezvoltarii scolii profesionale trebuie sa stea un parteneriat foarte bun intre institutiile locale, inspectoratul scolar, Ministerul Invatamantului, scoala si agentii economici. ... Va reamintesc ca invatamantul profesional din Romania a fost desfiintat in 2009 si reinfiintat in 2012, la cererea angajatorilor, care nu mai gaseau meseriasi disponibili.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Primul-ministru Victor Ponta a anuntat, astazi, ca ii va inainta presedintelui Traian Basescu, conform Constitutiei, numirile in functiile de ministru al Educatiei - Ecaterina Andronescu si ministru al Culturii - Puiu Hasotti, informeaza Agerpres.
Presedintele Comisiei de invatamant, stiinta, tineret si sport, fostul ministru al educatiei Ecaterina Andronescu a raspuns intrebarilor legate de reparatia scolilor din judet si celor pe tema transportului elevilor.
Ecaterina a II-a ne-ar fi mutat pe toti (romani) la est de Nistru La 1769-1774 la curtea Ecaterinei a II-a se faceau proiecte de transplantare a populatiei amanduror Principatelor, iar la 1792 se raporta ca au fost asezati intre Nistru si Bug doua treimi din locuitorii Moldovei fiind vorba ca acestei Moldove Noi sa i se dea autonomie si domn pe A.
Locuitorii de pe strazile Ecaterina Teodoroiu si Elena Teodorini din Craiova intra pana la genunchi in mizeriile refulate ale canalizarii orasului.
"Ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu nu a consultat PSD despre Ordonanta Guvernului pe care intentioneaza sa o promoveze, prin care absolventii 'Spiru Haret' ar putea fi nevoiti sa repete licenta", a declarat Mircea Geoana, presedintele PSD.
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu (foto), s-a declarat, luni, "profund dezamagita" pentru ca este folosita in certurile politice dintre cele doua partide de guvernamant: ... Merg aproape saptamanal cel putin in doua judete, ma intalnesc cu multi profesori si toti recuza teza cu subiect unic", a afirmat Ecaterina Andronescu.
La Deva, in piata din preajma Primariei, alianta PSD-UNPR-PC a organizat un miting electoral, la care au fost prezenti mai multi candidati la alegerile europarlamentare din data de 25 mai, intre care Damian Draghici, Ecaterina Andronescu, Rovana Plumb si Maria Grapini.
Ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu va prezenta astazi in sedinta de Guvern proiectul Codului Educatiei. Discutiile de ieri pe marginea legilor invatamantului s-au prelungit pana tarziu in noapte.
Potrivit textului motiunii, Opozitia a reclamat starea jalnica a invatamantului si a cerut, printre altele, ministrului Invatamantului, Mircea Miclea, sa dubleze salariile profesorilor, sa asigure un buget de 6% din PIB pentru anul viitor si sa pastreze titularizarea.
Vladescu a precizat ca Guvernul a hotarat sa faca un pas inainte pentru a rezolva aceasta problema si pentru a permite invatamantului sa depaseasca acest moment fara greve japoneze.
Asta pentru ca, dupa parerea deputatului, trebuie mai intai o lege a salarizarii cadrelor didactice pentru a face atractiv domeniul pentru tinerii cu performante care vor sa devina dascali, si apoi sa se voteze o lege a invatamantului universitar si preuniversitar.
google-analytics.com