Cautare

842 de rezultate pentru "mihaela radulescu" (4.66 secunde)
Alexandra Chiru, biochimist, si Mihaela Raduta - tehnician nutritionist la Deta Elis participa zilele acestea la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune".
Mihaela Enescu a participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
In cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti 2015, editia a IV-a, desfasurata zilele acestea la Zalau, Mihaela Bucurenci a vorbit despre ce inseamna cancerul la copii si despre platforma de actiune si comunicare in beneficiul copiilor cu cancer in Romania.
Afla de la medicul nutritionist Mihaela Bilic cum putem manca preparate traditionale de Craciun fara sa ne ingrasam / mariustuca.ro / Autoare:
dr Mihaela Balgradean, de la Spitalul Marie Curie, a facut dezvaluiri cutremuratoare despre cei doi bebelusi de 6 luni, diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic. ... dr Mihaela Bagradean, a bebelusilor de cateva luni adusi la Spitalul Marie Curie, hraniti cu sarmalute si supa din picioare de pui.
Mihaela Balgradean: ... Mihaela Balgrdean, sefa sectiei nefrologie a Spitalului MS Curie despre ce a fost si ce ar trebui sa faca parintii pur si simplu pentru a le fi bine copiilor lor.
Mihaela Parnia, medic specialist medicina fizica si reabilitare la Bio Ortoclinic, in multe cazuri, senzatiile neplacute de la nivelul spatelui nu sunt cauzate doar de poziția defectuoasa a corpului sau de sedentarism, ci pot fi determinate si de existenta unor problemele mai grave de sanatate care afecteaza musculatura, ligamentele, articulatiile, oasele sau chiar unele organe interne.
- Doru Bem - trainer - Dimitria Puchiu - terapeut, medium, scriitor - Mihaela Sirbu - lector univ.
Mihaela Raileanu a postat un text exceptional pe Facebook, in urma cu 3 ore, ceea ce inseamna ca era ora 4:10 a.m. ... Mihaela Raileanu sustine pe buna dreptate ca nu numai in Romania, ci peste tot in lume se inregistreaza o situatie stranie:
Adisa Codrut, de la DCMEDICAL, a selectat dintr-un text postat pe facebook de nutritionista Mihaela Bilic, cateva informatii interesante despre sosuri si despre cat de multe calorii contin acestea. ... Mihaela Bilic - Dumnezeu a creat mancarea, iar Diavolul sosurile Fragmente din postarea Mihaelei Bilic:
Rodica Mitu) - Cand vine vorba de a schimba un obicei alimentar, regula azi pentru azi e esentiala, sustine Mihaela Bilic, medic nutritionist. ... Iar apoi, o sa ne si intelegem, a scris Mihaela Bilic pe contul ei de Facebook, miercuri.
Cristian Radulescu, liderul deputatilor PD, sustine ca proiectul redactat de Guvern are grave carente, pentru ca se bazeaza pe o estimare supraevaluata si nerealista a veniturilor. Radulescu spune ca partidul sau va depune totusi amendamente la proiectul de buget.
Liderul grupului parlamentar al PD din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu, a declarat ieri ca la nivelul Coalitiei se pune problema fortarii unei sesiuni extraordinare la inceputul lui iulie daca vor exista restante legislative.
Cum insa, tot ieri, democratul Cristian Radulescu a lansat idea unei sesiuni extraordinare (in continuarea celei ordinare, care expira la 30 iunie), se poate crede ca PD va mai face o incercare.
Directorul executiv al CRJ, Catalina Radulescu, a sustinut insa ca articolul 72 din Legea anticoruptie nu poate fi aplicat daca nu se cunosc conflictele de interese ale sotului/sotiei sau rudelor de gradul I ale demnitarilor si inaltilor functionari.
Pe aceeasi tema, PPCD s-a bagat in seama si ieri, cand unul dintre vicepresedintii acestui partid, Zoe Radulescu a criticat, la gramada, PD si PC-ul lui Dan Voiculescu - cele doua partide care au cerut, recent, sa fie primite in PPE.
Liderul grupului PD, Cristian Radulescu, crede ca Regulamentul Camerei va fi adoptat in aceasta saptamana si ca programul de saptamana viitoare a fost stabilit ca masura de prevedere. „Daca terminam cu Regulamentul pana atunci, continuam cu legile integrarii“, a spus Radulescu.
Liderul democratilor din Camera, Cristian Radulescu, a declarat ca votul acordat pentru noul regulament nu reprezinta o victorie pentru nimeni, iar, in ultimele doua luni, Parlamentul a avut doar de pierdut in fata alegatorilor.
Pe de alta parte, liderul democratilor de la Camera, Cristian Radulescu a infirmat zvonul negocierilor. ... Radulescu a mai spus ca, saptamana aceasta, parlamentarii democrati vor fi cu totii prezenti acolo, „inclusiv ministrii si europarlamentarii, pentru a termina cat mai repede bugetul“.
Deputatul democrat Cristian Radulescu a declarat, dupa sedinta conducerii Coalitiei, ca liderii partidelor majoritatii au incheiat un protocol de sustinere a acestui proiect de lege si privind introducerea in textul proiectului a recomandarilor de la Venetia.
google-analytics.com