Cautare

3653 de rezultate pentru "micul matematician 2012 timisoara" (2.57 secunde)
Procurorii lui Lazar rescriu istoria Romaniei pe baza afirmatiilor unui general care a participat la reprimarea sangeroasa a revolutiei de la Timisoara, din 17-20 decembrie 1989 AmosNews:
La Timisoara au fost doua alerte cu bomba in doua ore. Prima alarma a fost la Liceul catolic din Timisoara. ... Un barbat a anuntat la 112 ca este o bomba la un mall din Timisoara.
ALAN TURING, parintele informaticii moderne, omagiat de GOOGLE printr-un logo special ALAN TURING, parintele informaticii moderne, este omagiat de GOOGLE, pe 23 IUNIE 2012, printr-un logo interactiv. ALAN TURING, nascut la 23 IUNIE 1912 in Anglia, a fost un matematician, logician, criptanalist si informatician britanic.
Casele de Vis ale Reginei Maria - Balcic Prezentarea expozitiei In anul 2012, Muzeul National Peles a initiat programul expozitional intitulat "Casele de vis ale reginei Maria".
In 2012, partidele se vor confrunta cu cele mai mari provocari din istoria ultimilor 20 de ani de democratie: ... Din acest punct de vedere, e de asteptat ca partidele sa joace cartea promisiunilor din 2012 intr-un registru sobru.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
De asemenea am pastrat si time-cod-urile originale) Dragi compatrioti, Astazi, 25 ianuarie 2012, in Romania s-au nascut 508 copii si au murit 701 oameni. ... Tot astazi, 25 ianuarie 2012, datoria externa a Romaniei a ajuns la aproape 100 de miliarde de euro.
Cateva aprecieri dupa acest prim an, extrem de greu, si mai ales despre ce urmeaza sa faca USL in 2012 merita facute.
Esecul politic din anul 2012, cand a trecut in opozitie, dar si esuarea tentativei de a prelua sefia PDL au fost urmate si de o "dizolvare" juridica a casniciei.
Pentru prima data de la venirea Ford la Craiova, am aflat de la Ken MacFarlane de ce s-a schimbat procesul de productie, ce vor face furnizorii, cand incep angajarile si care va fi volumul de productie al fabricii din Craiova in 2012.
Iata ca, asa cum anunta ufologul Anthony Bragalia, si in primavara anului 2012 s-a realizat un film, despre care s-a stabilit ca reproduce un caz autentic, infatisand un glob verde care trece lent, cateva minute, examinand parca, de sus, un grup de martori surescitati.
Faptele au legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in perioada 2010 - 2012.
Conservatorii lucreaza de pe acum la "lipirea" de PNL din 2012. ... Neoficial, conservatorii lucreaza, in perspectiva alegerilor parlamentare din 2012, la ruptura de PSD si la "lipirea" de PNL. "PC va candida pe liste proprii la alegerile locale din 2012", a declarat, pentru EVZ, Bogdan Ciuca, vicepresedinte al conservatorilor.
"Basescu va face totul ca alegerile sa fie organizate la termen, in 2012" 'Presedintele Traian Basescu si PDL vor face absolut tot ce le sta in putinta pentru a se asigura ca cele mai apropiate alegeri vor fi la termen, in 2012, deoarece eventualele alegeri anticipate ar reprezenta o catastrofa pentru seful statului si partidul de guvernamant, explica analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Strategia lui Basescu pentru preluarea Puterii depline in 2012! ... Scadenta incepe inca din 2012, cand trebuie platite dobanzile la aceste credite, acestea insemnand ( la un calcul sumar) sume de 1,5-2,5 miliarde Euro pe an!
Un raportul al Institutului social-democrat "Ovidiu Sincai" analizeaza perspectivele politice ale anului 2012 si ce trebuie facut pentru a consolida sansele USL de a castiga alegerile de anul viitor.
Gradele acordate lui Kovesi, Turcescu si Kelemen au fost retrase la cererea acestora Ministerul Apararii Nationale a revocat ordinele de acordare de grade Codrutei Kovesi, lui Robert Turcescu si lui Kelemen Hunor, la solicitarea acestora, si anuntat ca a dispus revocarea ordinelor de avansare sau acordare a gradelor din anii 2011 si 2012 pentru care s-au constatat nereguli, pe listele publicate din august de minister aparand o serie de personalitati publice, de la Mugur Isarescu la Gheorghe Hagi.
De asemenea, secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice Gheorghe Gherghina a declarat recent ca este posibila o revizuire a cresterii economice pe 2012, nu neaparat din cauze interne, ci din motive legate de functionarea celorlalte state din UE.
Programul Rabla 2012 va demara cel mai probabil in luna martie, cu o intarziere de doua-trei saptamani fata de planurile initiale, a declarat ieri seful Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM), Gheorghe Popescu, citat de 0-100.ro.
9/2012 prevede o reducere a taxei cu pana la 25%, in cazul in care taxa de poluare platita de la 1 iulie 2008 este mai mare decat cea rezultata din aplicarea actului normativ cu pricina.
google-analytics.com