Cautare

110 de rezultate pentru "metro" (2.69 secunde)
in oras, mai ales in zona Metro. Imbracat in uniforma, tragea pe dreapta masinile de marfa si ii lua la puricat pe comercianti, nedandu-le pace pana cand nu primea o "atentie".
In decembrie 2006, a primit, in cadrul unei gale organizate de compania de comunicare ‘Imagine‘ si Metro Media Transilvania, titlul de ‘Omul anului 2006‘.
Pe retelele de socializare circula un apel la boicotarea magazinelor Kaufland, Liedl, Metro, Real sau al altor branduri germane. Evident, acest demers presupune costuri pentru consumator:
"Distantele necanalizate pe cele 118 strazi ajung de la 30 metri pina la 1.400 metri liniari, cum ar fi, de exemplu, cazul strazilor Razboieni, Traian, tronsonul dintre strada Stefan cel Mare si Metro.
Potrivit “Financial Times“, in Romania cel mai bine pozitionat este operatorul german Metro, urmat de lantul de magazine Selgros si de supermarketurile Billa.
Pe langa brandurile deja existente (Cora, Carrefour, Billa, Metro) care si-au multiplicat punctele de desfacere, vor aparea si altele noi (Tesco, Wal-Mart, Penny Market etc.).
Cu o cifra de afaceri de 1,02 miliarde de euro, Metro Cash & Carry Romania a ocupat pozitia a cincea.
"In Craiova, sunt multe persoane de nivel social mediu care stau la apartament, dar opteaza pentru achizitionarea unui teren in zonele Daewoo, Metro, cu intentia de a-si ridica in timp o casuta acolo", a adaugat Popescu.
Intr-adevar, pe primele zece locuri apar companii petroliere, de utilitati si multinationale ca Petrom Bucuresti, Rompetrol Rafinare Constanta, Metro Cash&Carry, Lukoil, RomTelecom, Electrica si Orange.
Astfel, dimineata si noaptea (Metro si real,- au program special, nonstop, de Sarbatori) se pot face cumparaturi destul de lejer.
Magazinul Metro Cash & Carry si-a reluat, incepand de marti, programul nonstop. Centrul comercial va avea acest program pana pe 30 decembrie, inclusiv, urmand ca duminica sa fie deschis numai pana la ora 16.00.
"Ca pozitionare, cele mai rentabile sunt terenurile de la Daewoo si Metro, pentru ca exista o tendinta de extindere a orasului in acele zone si prezinta interes", declara in februarie 2006 unul dintre agentii imobiliari ai agentiei Casa Noastra.
Deja pe piata constanteana de retail functioneaza la ora actuala un hypermarket si mai multe centre comerciale de acelasi tip care se adreseaza atat clientilor persoane fizice, cat si comerciantilor cu amanuntul, dintre care amintim aici Selgros, Metro I si II, Carrefour, Real, Billa, Praktiker, Bricostore, alaturi de alte supermarket-uri de dimensiuni putin mai mici, dar la fel de numeroase ca si mall-urile gigantice ce strajuiesc intrarile in municipiul Constanta.
SC La Fourmi SA, SC Hipermarket Auchan SRL, SC Kaufland Romania SCS, SC Billa Romania SRL, SC Real SRL, SC Angst Ro SA si SC Metro Cash&Carry Romania SRL.
Daewoo, Metro, Carcea si chiar zonele limitrofe - Malu Mare, Pilesti, care au utilitati, mai ales ca exista o tendinta de extindere a orasului in acea parte.
O tin usor turata pentru ca îmi place prea mult cum suna. Traversam orasul îndreptându-ne catre Metro, cu gândul ca traficul este mai lejer si o pot pune sa alerge.
Ies de pe soseaua de centura si ma îndrept catre Metro, traversând orasul. Pâna aici, masina s-a comportat foarte bine, cu o mica exceptie, si anume ca se lasa putin cam mult în curbe.
Cunoscutul lant de hypermarket-uri Real (divizia de retail a Grupului Metro) desfasoara in perioada 15 august - 15 septembrie a.c.
Cu cât terenul este mai aproape de zona de dezvoltare de la Metro, cu atât pretul se dubleaza sau chiar se tripleaza.
Cu cât terenul este mai aproape de zona de dezvoltare de la Metro, cu atât pretul se dubleaza sau chiar se tripleaza.
google-analytics.com