Cautare

447 de rezultate pentru "meteo" (2.69 secunde)
Cum va fi vremea de Craciun / AmosNews Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru perioada 14-27 Decembrie 2015: Banat In perioada 15-17 decembrie, temperaturile vor fi in scadere si vor deveni apropiate de cele normale in a doua parte a lunii decembrie, cu 2-5 grade ziua si -3-0 grade noaptea.
Atentionare METEO: Vine gerul! Pana cand vor dura temperaturile extreme Agentia Nationala de Meteorologie a emis o noua informare de temperaturi coborate, ger noaptea si dimineata si intensificari ale vantului, valabila in intervalul 18 ianuarie, ora 23 â€" 21 ianuarie 2016, ora 10.
Prognoza meteo pana duminica: Vreme racoroasa si instabila Vremea va fi racoroasa si in general instabila in majoritatea zonelor, pana in prima si de Pasti.
Meteo: Treptat, scapam de canicula Va fi canicula si astazi, in special in zonele de campie din sud si vest.
Daca, dimpotriva, fulgerul judiciar va lovi in dusman dupa buletinul meteo al presedintelui, guvernul meu ii va prelungi contractul lui Ciolos.
ANM a publicat prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Vremea in septembrie 2016. Inceputul primei luni de toamna vine cu o racire a vremii, temperaturile urmand sa tot scada.
Prognoza meteo pentru DECEMBRIE, IANUARIE, FEBRUARIE. Iata cum va fi vremea de Sarbatori. Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru cele trei luni de iarna.
DCNews informeaza: ANM: PROGNOZA METEO perioada decembrie 2016-februarie 2017 (Autoare:
Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Ce se intampla cu vremea dupa 12 decembrie (Autor: Mihai Florea) Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru urmatoarele doua saptamani.
Stiripesurse.ro informeaza: Prognoza METEO pana in martie 2017: Cum va fi vremea in urmatoarele 3 luni (Autoare:
Prognoza meteo pentru perioada 16 - 18 Ianuarie 2017: Ninsori de luni noaptea pana miercuri, in regiunile sudice, sud-estice, inclusiv in Bucuresti, precum si la munte stirileprotv.ro informeaza:
Prognoza meteo - Inceputul primaverii se arata capricios. Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru urmatoarele doua saptamani.
ESTIMAREA EVOLUTIEI VALORILOR TERMICE SI A PRECIPITATIILOR IN INTERVALUL 10 - 23 APRILIE 2017 Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani.
PROGNOZA METEO pentru luni si marti Vremea se va raci, mai accentuat in regiunile estice si sudice, unde va deveni rece pentru aceasta data, informeaza ANM.
Prognoza meteo pentru trei luni. Vremea in mai, iunie, iulie 2017 MAI 2017 In luna mai, potrivit ANM, temperaturile medii lunare vor fi apropiate de normele climatologice.
Alexandra Cruceru) Primele zile din minivacanta de 1 Mai aduc fenomene meteo neplacute: ... Meteorologii au emis o informare meteo de ploi, intensificari ale vantului si, pe alocuri, vijelie in perioada 29-30 aprilie in zonele de deal si de munte.
Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Cum va fi sfarsitul de toamna, in fiecare regiune Administratia Nationala de meteorologie a emis luni prognoza pentru urmatoarele doua saptamani.
PROGNOZA METEO BUCURESTI. Vremea va continua sa se raceasca. Cerul va fi noros si trecator vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare, indeosebi ziua.
Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Cei de la ANM atrag atentia asupra faptului ca vremea va fi anormal de calda pentru aceasta perioada, iar sansele sa avem zapada de Craciun sunt minime.
Temperaturi cu mult peste cele obisnuite in aceasta perioada din an / Prognoza meteo pentru marti si miercuri Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori cu mult peste cele obisnuite in aceasta perioada din an in cea mai mare parte a tarii;
google-analytics.com