Cautare

449 de rezultate pentru "meteo" (3.06 secunde)
Vremea continua sa faca surprize in Romania. Astazi prognoza meteo fost o zi cu patru anotimpuri. ... Elena Mateescu, director ANM, anunta prognoza meteo actualizata.
In data de 13 ianuarie a.c., prefectul judetului Constanta, Dan Culetu, a avut o intrunire cu directorii institutiilor de Administratie publica, cu scopul de a-i informa despre formarea Inspectoratului judetean pentru Situatii de Urgenta si de a le atrage atentia sa fie in stare de alerta in zilele ce vor urma, cand prognoza meteo anunta o inrautatire a vremii.
„Se faceau trageri cu proiectile reactive, iar eu eram seful statiei meteo a Diviziei a 10-a mecanizate Stefan cel Mare.
Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele saptamani, temperaturi maxime exclusiv pozitive apropiate de normalul perioadei, valorile termice incadrandu-se intre 8 si 20 de grade Celsius in intreaga tara.
b365.ro: PROGNOZA METEO pe DOUA SAPTAMÂNI. Cum va fi vremea la sfarsitul lui SEPTEMBRIE (Autor:
stiripesurse.ro: Prognoza METEO: Cum va fi vremea in urmatoarele 2 saptamani (Autoare:
Un al doilea automobilist, in varsta de 50 de ani, a decedat in Bavaria, in urma unui accident rutier provocat de conditiile meteo nefavorabile. ... "Operatiunile noastre sunt ingreunate de conditiile meteo si de polei", a declarat un purtator de cuvant al companiei.
Un al doilea automobilist, in varsta de 50 de ani, a decedat in Bavaria, in urma unui accident rutier provocat de conditiile meteo nefavorabile. ... "Operatiunile noastre sunt ingreunate de conditiile meteo si de polei", a declarat un purtator de cuvant al companiei.
In urma avizarilor meteo, Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta a activat Comandamentul pentru Situatii de Urgenta.
Explicatia ar fi conditiile meteo deosebit de nefavorabile pentru mai si iunie. ... Aceasta crestere este legata si de conditiile meteo pe care Administratia Nationala de Meteorologie le preconizeaza pentru urmatoarele luni.
Lucia Morariu, presedintele ANAT, ne-a declarat ca s-a trimis deja Agentiilor de turism prognoza meteo valabila pentru urmatoarele saptamani. ... De asemenea, potrivit ANAT, touroperatorii estimeaza ca luna septembrie va atrage multi turisti, atat datorita preturilor scazute, cat si prognozei meteo, care se anunta favorabila.
Cresterea vinzarilor se datoreaza atit conditiilor meteo favorabile consumului, orientarii consumatorului individual catre inghetata ca desert, dar si cresterii numarului de unitati de alimentatie publica.
Cifra medie pe judet este trasa în jos de agricultorii simpli (persoane fizice) care au pus samânta din patul si nu au folosit din cea certificata, care garanteaza, în functie de conditiile meteo, productii mai mari.
Structura fragmentata a exploatatiilor, dependenta de conditiile meteo si productivitatea redusa sunt printre punctele slabe ale sectorului agricol romanesc, care are insa un potential important de crestere, potrivit raportului "Agricultura Romaniei - intre potential si realitate" al BCR.
*Germania obliga soferii sa isi doteze masina cu pneuri corespunzatoare conditiilor meteo. ... *In Slovenia, soferii sunt obligati sa foloseasca lanturi de zapada sau cauciucuri de iarna cu adancime minima de 3 mm a profilului in perioada 15 noiembrie - 15 martie sau oricand conditiile meteo o impun.
Conditiile meteo nefavorabile au afectat volumul productiei, productia zilnica de titei si gaze a grupului inregistrand o scadere usoara, la 184.000 barili echivalent petrol (bep), fata de 186.000 bep in perioada similara a anului trecut.
Din cauza conditiilor meteo din Romania, returul din Liga 1 nu va mai incepe pe 25 februarie, cum era programat, ci o saptamana mai tarziu, pe 3 martie.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
K LA METEO - WHAT’S UP feat ANDRA PROMOTERUL ANULUI Castigator: ... K la meteo (interpret: What‘s Up feat.
Vezi PROGNOZA METEO pentru LUNI si MARTI Astazi si maine, meteorologii anunta temperaturi de primavara, maximele putand ajunge si la 14 grade Celsius.
google-analytics.com