Cautare

447 de rezultate pentru "meteo" (3.03 secunde)
Vezi PROGNOZA METEO pentru urmatoarele zile Meteorologii anunta ca vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor. ... Prognoza meteo pentru urmatoarele zile MARTI In tara, marti, vremea va fi apropiata de normalul termic al acestei date.
Prognoza meteo pana pe 11 august Administratia Nationala de Meteorologie a publicat, luni, prognoza meteo pentru perioada 29 iulie - 11 august.
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
PROGNOZA METEO pe urmatoarele trei luni Meteorologii au emis PROGNOZA METEO pentru lunile: septembrie, octombrie și noiembrie. Septembrie Valorile termice se vor situa peste mediile climatologice in sud-estul tarii si local in regiunile sudice si estice, iar in rest vor fi normale.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 6-19 aprilie, ce cuprinde vremea in Saptamana Mare, de Paste, dar si urmatoarea saptamana.
Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Anuntul meteorologilor pentru iubitorii de zapada Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza meteo pentru intervalul 7 " 20 decembrie.
PROGNOZA METEO pe trei luni. Cum va fi vremea in august, septembrie si octombrie Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru urmatoarele 3 luni, august, septembrie si octombrie.
Prognoza meteo pentru zilele de 18 si 19 Ianuarie 2017 nu aduce deloc vesti bune si vine insotita de o alerta meteo emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie - ANM.
PROGNOZA METEO PENTRU LUNA MARTIE In prima luna de primavara a acestui an, temperaturile medii lunare vor fi apropiate de norma in cea mai mare parte a teritoriului, posibil mai scazute, local, in nord, centru si vest.
PROGNOZA METEO BUCURESTI. Vreme frumoasa si calduroasa in urmatoarele zile PROGNOZA METEO. Meteorologii anunta vreme in general frumoasa si calduroasa in majoritatea zonelor.
Valurile succesive de caldura care afecteaza Europa si in general fenomenele meteo extreme reprezinta riscuri majore asupra sanatatii umane in secolul 21, subliniaza o echipa de specialisti de la centrul comun pentru cercetari al Comisiei europene, in revista Lancet Planetary Health, interesati de consecintele fenomenelor climatice extreme:
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarea saptamana. Meteorologii ofera minimile, maximele si fenomenele meteo din toare regiunile tarii, in intervalul 22-28 ianuarie.
Prognoza meteo pentru weekendul 3-4 februarie Prognoza meteo pentru weekendul 3-4 februarie 2018. Meteorologii anunta ca vremea se strica incepand de vineri seara, de la ora 22.
PROGNOZA METEO PE DOUA SAPTAMANI: Cand se incalzeste vremea PROGNOZA METEO. Zilele urmatoare vor fi dominate de ger, chiar si temperaturile din timpul zilei urmand sa scada sub -10 grade Celsius, insa sfarsitul acestei saptamani va duce la o incalzire treptata a vremii.
Prognoza meteo pentru intervalul 10-23 Aprilie 2018, pe regiuni Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 10-23 Aprilie 2018, interval care include si ziua de Paste.
Prognoza meteo anunta ploi si vijelii in majoritatea covarsitoare a regiunilor, iar temperaturile sunt in scadere. ... Si in aceste zone sunt anuntate ploi torentiale insotite de descarcari electrice, arata prognoza meteo intocmita de specialistii romani.
Prognoza meteo pentru aceasta saptamana aduce temperaturi de zero grade Celsius la munte, valori de iarna. Meteorologii de la INMH au actualizat prognoza meteo pentru ultima saptamana din septembrie 2018.
ANM a publicat prognoza meteo pentru intervalul 3 februarie - 2 martie 2020.
A fost cea mai calda dimineata de sfarsit de octombrie din istoria masuratorilor meteo din Romania. Directorul ANM anunta cum va arata prognoza meteo in noiembrie.
Fenomenele meteo extreme aduc diferente de peste 60?C intre Rusia si vestul Europei. ... Harta meteo a fost postata pe pagina de Facebook a Severe Weather Europe.
google-analytics.com