Cautare

8512 de rezultate pentru "meteo 26 linie 2010 in constanta" (3.02 secunde)
Magda Marincovici) Dezastrele provocate de modificarile climatice, cum este canicula, ar putea afecta 2/3 dintre europeni pana in 2100, fata de 5%, la sfarsitul secolului trecut, potrivit unui studiu publicat in Lancet Planetary Health, transmite Le Figaro.
In trimestrul 2, rata de ocupare a populatiei in varsta de munca a crescut cu 3,1% fata de trimestrul I, datorita deplasarii muncitorilor spre agricultura.
Mai multi membri ai conducerii centrale a Partidului Democrat- Liberal s-au aratat iritati in ultimul timp de perpetuarea tensiunilor din cadrul organizatiei Constanta.
Promovarea tinerilor politicieni nu este inca punctul forte al partidelor, in plus, nici junii cu aspiratii politice nu au dovedit, deocamdata, ca sunt apti sa iasa la bataie. ... Iar in plan local situatia este cu atat mai dramatica.
conducerea interimara a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a fost eliberat din functie.
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta. Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta. Iata insa ca totul este batut in cuie, asa incat partidele politice isi pot desemna si candidatii.
Partidul Democrat-Liberal din Constanta are, incepand de sambata, doua structuri de conducere paralele, fiecare afirmand ca ea este cea statutara, iar cealalta ilegala.
Referendumul privind desfiintarea judetului Constanta s-a incheiat la ora 21.00, dupa ce procesul electoral a fost prelungit cu o ora, la cererea PSD si PNL, iar procesele-verbale de la sectiile de votare vor fi centralizate de angajatii Directiei de Evidenta Persoanelor, aflata in subordinea CJ.
In cursul zilei de ieri a avut loc inaugurarea statiei de tratare a apelor uzate din Portul Constanta.
In premiera, in data de 20 septembrie a.c la Belgrad se organizeaza evenimentul denumit "Ziua Portului Constanta", organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta.
Pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta a aterizat ieri prima aeronava de pasageri Boeing 737-800, apartinand companiei irlandeze low cost Ryanair care va inaugura in ziua de 18 aprilie a.c. o cursa regulata Constanta-Pisa (Italia).
Prognoza meteo pentru zilele de 18 si 19 Ianuarie 2017 nu aduce deloc vesti bune si vine insotita de o alerta meteo emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie - ANM.
Prognoza meteo anunta ploi si vijelii in majoritatea covarsitoare a regiunilor, iar temperaturile sunt in scadere. In Bucuresti sunt 28 de grade Celsius. ... Ploi si vijelii sunt asteptate sa loveasca in majoritatea regunilor, din cauza unui ciclon atmosferic care s-a instalat marti in Romania.
In doar sase ani am putea circula cu trenuri de mare viteza. Din Bucuresti pana la Constanta am putea face doar o ora. Chinezii sunt dispusi sa investeasca intr-o linie de mare viteza spre Constanta, dar planurile lor nu se opresc aici, ei dorind să
Zero kilometri in trei ani". Puteti citi in continuare articolul mentionat. 'De la darea in folosinta din luna mai a anului 2007 a tronsonului Drajna - Fetesti, cu o lungime de 36,8 kilometri, lucrarile au intrat parca in conservare.
Fostul senator Dan Nicolae Rahau a recunoscut cu franchete ca preluarea presedintiei organizatiei judetene Constanta a Partidului Romania Mare si asumarea candidaturii la sefia Consiliului Judetean l-au luat prin surprindere.
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 47 de suspecti de comiterea unor infractiuni.
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 31 de suspecti de comiterea unor infractiuni.
Cea de a sasea editie a Targului Gaudeamus in format estival, gazduita de litoralul Marii Negre, a ajuns la final.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
google-analytics.com