Cautare

2795 de rezultate pentru "mediu" (3.17 secunde)
Colosii industriali care nu se pot reloca vor cheltui enorm pentru mediu. ... Business-urile cu planuri de afaceri pe termen mediu si lung iau în calcul posibilitatea de a reduce semnificativ cheltuielile de mediu, dar, în acelasi timp, trebuie sa respecte si legislatia în vigoare.
Colosii industriali care nu se pot reloca vor cheltui enorm pentru mediu. ... Business-urile cu planuri de afaceri pe termen mediu si lung iau în calcul posibilitatea de a reduce semnificativ cheltuielile de mediu, dar, în acelasi timp, trebuie sa respecte si legislatia în vigoare.
Furnizorul de apa al Craiovei functioneaza de joi fara autorizatie de mediu, fapt interzis prin lege, au anuntat ieri reprezentantii Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj.
Problemele de mediu, resimtite zilnic de locuitorii nevoiti sa inspire noxele provenite de pe platforma siderurgica, sunt monitorizate, dar in secret, de conducerea Garzii Nationale de Mediu.
Castigul salarial lunar mediu net pe economie era de 157 de dolari, calculat la rata madie anuala de 21,56 lei pentru un dolar (cursul nu fusese liberalizat - n.r.).
In intervalul orar 21.45-24.25, TVR 1 a fost urmarit de o medie de 1.822.000 de telespectatori (rating* mediu de 9,6% si cota medie de piata* de 24,2%, la nivel national).
Potrivit Institutului National de Statistica (INS), salariul mediu net pe economie a crescut in 2005 de circa 2.493 ori fata de salariul mediu net pe economie din ianuarie 1990.
Din acest an, agentii economici din industria lemnului sunt obligati de guvern sa plateasca o dubla taxa de mediu de cate 3% din valoarea de cumparare a lemnului, respectiv de vanzare a cherestelei obtinute prin prelucrarea acestuia.
In perioada 22-29 octombrie, Vasile Petro, comisar sef in cadrul Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu Constanta, a fost membru al unei delegatii romane prezenta la Londra in urma invitatiei Agentiei Nationale de Protectia Mediului a Marii Britanii.
Conform actului normativ - in cazul locuintelor racordate la sistemul centralizat de energie termica -, persoanele singure sau familiile al caror venit mediu net lunar pe membru de familie se situeaza pina la 110 lei (1,1 milioane lei vechi) vor primi o suma lunara de 223 lei (2,2 milioane lei vechi) timp de cinci luni - in cazul in care ajutorul se acorda numai in perioada sezonului rece - sau de 92 lei (920 mii lei), daca ajutorul se acorda pe o perioada de un an.
100 de comisari ai Garzii de Mediu din intreaga tara, membri ai Sindicatului National al Garzii de Mediu, vor picheta azi, timp de doua ore, sediul central al institutiei din Bucuresti.
Conducerea ArcelorMittal Galati a solicitat recent revizuirea autorizatiei integrate de mediu, eliberate in toamna anului trecut, care cuprinde aproximativ 300 de masuri in acest domeniu ce trebuie luate pana in 2014.
Potrivit Centrului Independent pentru Dezvoltarea Resurselor de Mediu (CIDRM), Judecatoria Brasov a respins vineri 13 februarie a. ... printr-o sentinta definitiva plangerea inaintata de compania Kronospan Romania impotriva sanctiunii aplicate de Garda de Mediu Brasov.
, sub coordonarea Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Constanta, la sediul Institutului National de Cercetare - Dezvoltare Marina "Grigore Antipa", va avea loc Intalnirea Bilant a Corpului Voluntarilor de Mediu, a declarat ing.
Patru firme care se ocupa cu prelucrarea primara a lemnului au fost sanctionate de comisarii Garzii de Mediu Galati, in cadrul operatiunii "Gaterul", care se desfasoara la nivel national Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a dat unda verde, pe data de 27 iulie, actiunii denumita "Gaterul", care are drept obiectiv principal verificarea legalitatii functionarii instalatiilor de debitare primara a materialului lemnos, respectiv a gaterelor.
Dintr-un total de circa 276 milioane euro investitii de mediu asumate de cumparatori, au fost realizate circa 73 milioane euro - investitii corespunzatoare pentru 92 de contracte de privatizare incheiate si arhivate.
Controalele efectuate de comisarii Garzii de Mediu Galati la Combinat au scos la iveala o serie de nereguli in ceea ce priveste protectia mediului.
Acest lucru se poate spune despre comisarii Garzii de Mediu Galati care au dat sanctiuni mari celor care nu au respectat prevederile legate de protectia mediului.
Acest lucru se poate spune tinind cont de rezultatele controlului efectuat in perioada 21 februarie - 2 martie pe platforma siderurgica galateana de o echipa de comisari ai Garzii de Mediu din intreaga tara, la dispozitia comisarului general al Garzii Centrale de Mediu, Silvian Ionescu.
Asociatia Patronala a Procesatorilor de Mase Plastice (ASPAPLAST) contesta reinterpretarea unei legi abrogate, prin care au fost obligate sa vireze 3% din cifra de afaceri catre Fondul de Mediu.
google-analytics.com