Cautare

114 de rezultate pentru "medireflex" (2.87 secunde)
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti (www.medireflex.ro) va recomanda pentru anemie urmatorul tratament: "E indicat ca la anemie sa luati Ferrum Phosphoricum CH 9 (cate trei granule o data pe zi), sa mancati:
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, ne recomanda ca atunci cand depistam probleme inflamatorii in cazul testului Papanicolau pe care l-am efectuat, sa apelam la urmatorul tratament: ... Mai multe detalii puteti afla pe site-ul www.medireflex.ro (programari la consultatii si la tratamente).
Este indicata de asemenea cand apar ganduri necontrolabile care se deruleaza ca intr-o cursa urmata sau nu de stari extatice", spune dr. Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (wwww.medireflex.ro).
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti (www.medireflex.ro) va recomanda cateva remedii in cazul nevralgiilor.
Iuliana Avadanei, specialist in acupunctura si homeopatie si director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro), va recomanda cateva remedii in cazul raului de transport.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro), va recomanda cateva remedii homeopate in cazul afectiunilor ficatului.
De asemenea, este importanta efectuarea unei consultatii pentru stabilirea remediului constitutional al fiecarui pacient, deoarece acesta echilibreaza organismul din punct de vedere hormonal si emotional", spune dr. Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti (detalii pe site-ul www.medireflex.ro).
20 si Formula complexa Gheorghe Jurj nr. 12", ne-a spus dr. Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro).
Iuliana Avadanei vorbeste pe site-ul www.medireflex.ro despre beneficiile homeopatiei. Aceasta conduce Centrul de Sanatate Medireflex din Capitala. Adresa:
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Palpitatiile aparute in caz de hipertiroidie pot fi ameliorate cu Lycopus CH 9 si Spighelia CH 9 cate trei granule de doua ori pe zi", ne-a spus dr. Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro).
Centrul de Sanatate Medireflex va ofera alternativa! Situat pe: Strada Nerva Traian, nr. 7, bl. M66, sc. A, ap. 20, sector 3, Bucuresti (021) 327.20.61 Program:
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, recomanda cateva remedii in cazul enurezisului la copii. ... Iuliana Avadanei (www.medireflex.ro).
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro), va recomanda cateva remedii in cazul anemiei hipocrome microcitare.
www.medireflex.ro (Centrul de Sanatate Medireflex din Capitala) informeaza: Medicina traditionala chineza, cu o vechime de peste 5000 de ani, consta din acupunctura, masaj chinez, gimnastica energetica si desigur farmacopeea chineza, cu ceaiurile si remediile sale.
Dr. Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro), va recomanda cateva remedii homeopate pentru hemoroizi.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii homeopate pentru echimoze (vanatai). ... Iuliana Avadanei (www.medireflex.ro).
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro), va recomanda remedii homeopate administrate in afectiunile inflamatorii ale nervului sciatic.
MASAJ CU MIERE Masajul cu miere este un masaj al intregului spate si include efectele de vindecare ale mierii precum si toate beneficiile ingredientelor pe care mierea le contine (vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanti).
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii homeopate pentru greata in timpul sarcinii. "Simptomul de greata poate aparea la vederea sau mirosul alimentelor.
google-analytics.com