Cautare

770 de rezultate pentru "medicina" (4.29 secunde)
In holul central al Campusului Universitatii "Ovidius" Constanta a avut loc ieri deschiderea oficiala a Expozitiei Denta&Pharma 2006, organizata de Facultatea de Medicina Dentara si Farmacie a aceleiasi institutii de invatamant superior si de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura.
Premiul pentru dezvoltarea infrastructurii, in functie de valoarea cheltuielilor pentru dotari si investitii raportata la numarul de studenti, l-a primit Universitatea de Arta Teatrala din Targu Mures, iar premiul pentru dezvoltarea bazei materiale a invatamantului a fost acordat Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, prin evaluarea valorii cheltuielilor pentru carti, reviste si manuale raportata la numarul total de studenti.
Activitatea in Unitatea de Primiri Urgente va fi asigurata de cadrele medicale specializate in medicina de urgenta (14 persoane) ce urmeaza sa fie preluate de la Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD) la care se vor adauga alti medici de specialitate si rezidenti.
Deocamdata însa, cei doi nu au timp pentru asta (sunt profesori la Universitatea de Medicina din Craiova si practica medicina si în spital).
Deocamdata însa, cei doi nu au timp pentru asta (sunt profesori la Universitatea de Medicina din Craiova si practica medicina si în spital).
Ilie Sarbu va fi prezent la ora 12.00 in aula Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului pentru a raspunde la intrebarile fermierilor si pentru a purta discutii cu specialistii din agricultura din zona de Vest a Romaniei.
"Vroiam medicina. ... Si am avut o discutie, mi-a explicat de medicina, ca 13 ani nu castigi niciun ban... Cum tata era avocat, am ales asta!
El a obtinut titlul de doctor in medicina in anul 1917. ... Albert Szent-Gyorgyi a primit premiul Nobel pentru medicina in 1937, cea mai mare descoperire a sa fiind vitamina C, identificata, printre altele, in cantitatile enorme de paprika folosite de acesta in diferite experimente.
Dupa absolvirea facultatii am fost medic stagiar la Policlinica de Adulti "Vitan", sub indrumarea medicului primar Ovedenie Doina (medic primar in Medicina Interna, Hematologie), un om deosebit de corect, integru profesional, cu principii de nezdruncinat. ... Cum de v-a atras medicina complementara si alternativa?
Mihai Constantinescu Pemiu de excelenta in medicina: dr Viorica Chiurciu Premiu de excelenta in medicina: prof univ dr Cornelui Zeana Pentru Generatia de Aur Folclor 2016 - Gheorghe Rosoga Celebritatea anului in folclor:
Se transfera la Liceul Costache Negruzzi, renunta la vioara, se muta de la clasa de Real (sta prost cu matematica) la una de Uman si declara ca se pregateste pentru medicina. In pragul admiterii se indragosteste de teatru, renunta la presupusa medicina, spre disperarea parintilor, si da la actorie.
A absolvit in anul 1996 Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Capitala. Din 1997 a lucrat ca medic in Clinica de Neurologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Intaresc inima In medicina populara, pentru a obtine efecte terapeutice, de la gutuise folosesc atat gutuile, cat si frunzele, in cazul afectiunilor gastro-intestinale si ca mijloc diuretic. ... Proprietatile terapeutice ale gutuilor In medicina populara se folosesc gutuile si frunzele de gutui in cazul afectiunilor gastro-intestinale si ca mijloc diuretic.
Diagnosticul de colon iritabil ,in MTC (medicina traditionala chineza) devine Sindrom de Umiditate-Caldura in Splina Tratamentul prin acupunctura a urmarit scaderea caldurii, eliminarea umiditatii si armonizarea organelor digestive.
Locul homeopatiei este important la nivel preventiv si curativ ,dar nu trebuie sa se uite bogatia de mijloace de diagnosticare si terapeutice actuale.Homeopatia si alopatia sunt deseori complementare.De aceea o cale de conservare si reabilitare a calitatii sanatatii speciei umane este medicina integrata spre care se tinde si care este viitorul.Principiul este simplu:cu cat o reteta contine mai putine medicamente (chiar unul) ,care sa acopere totalitatea simptomelor pacientului cu atat rezultatul terapeutic este mai bun iar arta medicala este salutara.
Cu aceasta descoperire a pus bazele a ceea ce se numeste NOUA MEDICINA (pentru care va fi desconsiderat de ceilalti doctori, dupa care i se va retrage dreptul de a mai profesa (pentru ca perturba afacerile marilor companii farmaceutice, care, pentru a supravietui, trebuie sa vanda anual citostatice, vaccinuri, medicamente care dau dependenta etc.).
In fata acestei realitati dramatice, WPA propune o noua abordare a serviciilor de psihiatrie, respectiv un triumvirat intre medicina de familie, psihiatrie si sanatate publica, vitala pentru un sistem medical sustenabil, modern si eficient.
Lucrari de referinta • Biologia celulara si moleculara a miocardului, in Tratat de medicina interna - Bolile cardiovasculare, editori Radu Paun si Leonida Gherasim, Bucuresti, 1991; ... • Dictionar de biologie celulara si moleculara in medicina, coordonator, Bucuresti, 1998;
Ajuns la cea de a 10-a editie, proiectul "Dinamism, Eficienta si Noi Tehnologii in medicina dentara (DENT)" reprezinta un model de referinta in cadrul proiectelor educationale din Romania.
google-analytics.com