Cautare

770 de rezultate pentru "medicina" (4.30 secunde)
Vasile Astarastoae, Rectorul Universita&tii de Medicina si ' Gr. ... Razvan Constantinescu, DrMed., Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr.T.
"Am sarbatorit trei evenimente importante 150 de ani de la infiintarea scolii de medicina veterinara Carol Davila, Ziua Nationala a Medicului Veterinar si 135 de ani de la infiintarea primei scoli de medicina veterinara ceea ce face mandru orice medic veterinar", a declarat Grigore Mertoi, directorul DSV Constanta.
Problema de fond este sa ii lasam in pace pentru ca ei sunt foarte bine organizati, au facultati de Medicina Veterinara foarte bine puse la punct, cu laboratoare, cu practica.
Medicii pediatri, absolventi ai facultatii de pediatrie, admisi la concursul de rezidentiat, care au facut stagiul de 3 ani si in urma examenului de specialitate au primit titlul de specialist medicina generala-pediatrie si au o experienta de peste 5 ani in serviciile de urgente pediatrice si/sau in unitatile cu paturi, ar trebui sa primeasca echivalarea ca medic specialist pediatru fara a mai fi necesara efectuarea integrala a rezidentiatului, dupa modelul propus pentru medicii din afara spatiului Comunitar.
Invitatele evenimentului, moderat de Beatrice Osanu, redactor-sef CSID.RO, si Bianca Poptean, senior editor CSID.RO, au fost Mihaela Bilic, medic primar diabet si boli de nutritie, Olivia Mantelers, leader Hand in Hand Parenting Romania, si Valeria Herdea, medic primar medicina de familie.
Horatiu Ioani a urmat cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj. ... TREBUIE SA IMI CAM REZOLV SINGUR PROBLEMELE, ADICA PRIN RELATII PERSONALE Medicul Horatiu Ioani spune ca medicina in Romania, in momentul de fata, se face prin relatii de prietenie.
Initiativa de infiintare a unui centru de medicina legala in Constanta Referindu-se la activitatea interna a organizatiei pe care o conduce, deputatul a prezentat ideile de interpelari si interventii parlamentare pe care si le-a insusit in urma intalnirilor pe care le-a avut cu doctorii si profesorii democrati din Constanta.
Din cadrul acestei unitati medicale se desfiinteaza Sectia de Medicina Interna III, cu 40 de paturi, si se reorganizeaza celelalte doua, de asemenea se reduc 40 de paturi de la sectiile de Obstetrica-Ginecologie care se reorganizeaza.
Policlinicile stomatologice de pe Calea Bucuresti si din Brazda lui Novac ar putea fi vandute de Consiliul Judetean Dolj Facultatii de Medicina Dentara din Craiova. ... "Policlinicile au fost repartizate Spitalului Judetean care le-a pus la dispozitia Facultatii de Medicina Dentara.
Fiecare stat are propria legislatie, dar in toate tarile din UE cabinetul de medicina primara, medicina de familie nu apartine altcuiva decit medicului de familie.
Daca pana acum principala problema legata de migratia cadrelor medicale o reprezenta plecarea asistentilor medicali atrasi de salariile mult mai mari din afara, acum tentatia cea mai mare pare a fi exercitata asupra celor care practica medicina de familie.
Reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Constanta impreuna cu Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie si cu Societatea Nationala de Medicina de Familie s-au intalnit ieri pentru a se solidariza cu patronatele din alte judete unde plata serviciilor medicale s-a facut partial.
Ritli Ladislau s-a nascut la Oradea, la 8 iunie 1948, si a absolvit Facultatea de Medicina din Timisoara in anul 1973 ca sef de promotie. ... Ritli Ladislau este specialist in pediatrie, oncologie si hematologie, conferentiar universitar la Facultatea de Medicina si Farmacie din cadrul Universitatii din Oradea.
Ce gest al PDL a deranjat UDMR-ul Vicepremierul Marko Bela a atentionat, marti, ca se gandeste sa renunte la prezenta sa in Guvern si, in plus, pune sub semnul intrebarii si prezenta UDMR in coalitie, daca nu se va gasi o solutie cu privire la situatia Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu Mures pana saptamana viitoare, informeaza Agerpres.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a spus vineri ca parlamentarii USL vor cere luni revocarea din functie a presedintelui Camerei Deputatilor Roberta Anastase, iar pe 17 aprilie vor depune motiunea de cenzura pe tema Facultatii de Medicina si Farmacie in limba maghiara din Universitatea Targu Mures, anunta Agerpres.
Prima sedinta ar urma sa aiba loc marți, 8 mai, iar Victor Ponta spera sa fie pregatite pana atunci documentele juridice, astfel incat sa-si inceapa mandatul cu o Hotarare de Guvern care sa anuleze HG-ul de segregare etnica a Universitatii de Medicina si Farmacie Tg.
Tot pe agenda a fost inclusa si o nota privind hotararea de guvern a fost Cabinet de infiintare a Facultatii de Medicina si Farmacie in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu-Mures.
In randul senatorilor sau deputatilor PNL se regasesc 16 doctori si un doctorand (senatorul Liviu Titus Pasca, medic doctorand in medicina generala). ... Presedintele Comisiei de afaceri europene din Senat, Vasile Nedelcu, este doctor in medicina veterinara, iar senatorul Nicolae Dobra a obtinut doctoratul in stiinte militare.
"Dumitru Cristea, directorul Spitalului Clinic de Urgenta, medic primar ORL, conferentiar universitar in cadrul Facultatii de Medicina din Galati." Fisa postului: ... "Sint conferentiar universitar in cadrul Facultatii de Medicina si mi-am depus dosarul pentru a deveni profesor universitar." Salarizare:
Din cauza salariilor foarte mici, absolventii de medicina prefera sa-si gaseasca alta meserie decat sa lucreze la tara.
google-analytics.com