Cautare

770 de rezultate pentru "medicina" (7.51 secunde)
Era, dupa cum isi aminteste, foarte constiincios, desi in momentul cand a inceput sa profeseze se saturase de medicina. ... - Cand am reluat Medicina nu mai aveam nici un chef de ea. ... Intrase prima la Medicina, el al patrulea.
Ea are numeroase intrebuintari in medicina si cosmetica, drept pentru care mitologia populara i-a acordat si proprietati mistice, fiind folosita in practicile magice efectuate in noaptea premergatoare zilei Sfantului Ioan Botezatorul.
In clasa a douasprezecea, in decembrie, am discutat ca ori unul - adica ea - merge la medicina sa ma urmeze pe mine si mergem amandoi la medicina, ori altul - adica eu - merge la matematica si mergem amandoi la matematica.
Am descoperit un om cu suflet de artist, cu apiratii spirituale si, mai ales, pasionat de medicina complementara. ... Nu am inteles de ce, daca era medic generalist, a simtit nevoia de medicina complementara: ... Ea acorda o importanta majora simptomelor si senzatiilor pe care medicina alopata le ignora.
Medicina romaneasca are o traditie de elite, o traditie recunoscuta in medicina universitara, internationala. - Si ce le-ati spune tinerilor medicinisti si nu numai in asa fel incat sa nu mai uite niciodata contributia profesorului Dimitrie Gerota in medicina romaneasca?
Este convins ca medicina inseamna vocatie si ca spitalul ideal este cel in care sunt multumiti atat pacientii, cat si personalul medical. ... Specialitatile cu cel mai mare deficit de medici sunt ATI, neonatologie si medicina de urgenta.
Cum fizica cuantica de frontiera a dovedit ca noi suntem in legatura unii cu altii si cu lumea in profunzimea fiintei noastre si chiar si mintile noastre functioneaza conform proceselor cuantice, este clar de ce medicina alternativa - in cazul nostru, descantecele - sunt eficiente.
Ionut Codoreanu), Institutul National de Medicina Aeronautica si Spatiala, prof. ... In 2008 si 2009 a fost organizat Cursul post-universitar de perfectionare in Oxigen Ozono Terapie , curs efectuat in parteneriat cu Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti.
Am lucrat zece ani la Wuerzburg, unde s-au descoperit razele X de catre Wilhelm Röntgen si aceasta universitate a dat lumii 13 premiati Nobel in fizica, chimie si medicina.
OANA BUGEAG) (continuare) MEDIC DE TARA LA DITESTI - Erati absolvent de medicina, chiar ati si profesat cativa ani ca medic la tara.
Din cauza fugii din tara a fratelui sau, nu a fost lasat insa sa urmeze o cariera de fizician in domeniul pentru care a a fost educat, astfel ca a urmat din anul 1974 cursurile Facultatii de Medicina Generala din cadrul IMF Cluj.
• Liceul "George Baritiu" Cluj, iunie 1970 • Facultatea de Medicina Genrala, Institutul de Medicina si Farmacie Cluj -Napoca, 1970 -1976 Activitatea profesionala: ... • Competenta in chirurgie laparoscopica • Doctor in medicina • Profesor universitar la Catedra Chirurgie II, Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca.
Pana acum, un roman care voia sa mearga la Universitatea din Utrecht scotea din buzunar de patru ori mai mult pentru o facultate de trei ani si zece mii de euro pentru cea de medicina, taxele pentru studentii necomunitari fiind diferite in functie de profilul disciplinei studiate.
Dar inainte sa se apuce serios de muzica, LeeYa a studiat medicina naturista si pentru a se mentine in forma foloseste in mare parte produse naturiste, facute chiar de ea. ... "Eu am studiat medicina naturista si atunci majoritatea produselor pe care eu le folosesc sunt facute de mine.
In vreme ce medicina naturista din Romania e ingradita si amenintata prin legi, impinsa sistematic in umbra, constransa sa joace rolul Cenusaresei, medicina populara din Rusia este recunoscuta oficial.
La cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013, Ioan Popovici de la SEDAL cart SRL are un stand impresionant de carti.
Sino - forta naturii participa cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos.
Sunt mandru de cum se face medicina aici si vreau sa felicit toate cadrele medicale care, prin profesionalismul dobandit la o scoala universitara de renume mondial, asa cum este Universitatea de Medicina si Farmacie din Tirgu Mures, si prin devotamentul pentru o meserie atat de nobila sunt un exemplu demn de urmat.
• Diagnosticul in medicina traditionala chineza a fost: ... • Rezultatele in medicina alternativa incep sa fie din ce in ce mai recunoscute, medicina romaneasca imbogatindu-si succesele prin deschiderea perceptiei cognitive.
-Medicina generala - Competente acupunctura (Societatea Romana Acupunctura) - Competenta homeopatie (Societatea Romana de Homeopatie) Iulia nu este un medic obisnuit. Metoda ei de vindecare combina medicina generala, spiritualitatea, terapiile complementare si psihologia... Specialitatea ei este medicina generala, dar are competente in homeopatie si acupunctura.
google-analytics.com