Cautare

770 de rezultate pentru "medicina" (3.71 secunde)
El a vorbit totodata despre ajutorul acordat colegilor din Republica Moldova, precum si despre primirea sa in Academia Franceza de Medicina, care nu este una onorifica, ci bazata pe un proces de selectie, la care au participat mai multi candidati.
INS, Activitatea unitatilor sanitare, 2016 Comparativ cu reteaua unitatilor sanitare din sectorul public, care in anul 2016 includea 64,6% din totalul spitalelor, 70,6% din totalul centrelor de sanatate (inclusiv centrele de sanatate cu paturi de spital), 55,6% din totalul sanatoriilor balneare, toate sanatoriile TBC, sanatoriul de nevroze si cel de neuropsihiatrie, toate preventoriile, dispensarele medicale si toate cabinetele scolare (medicale si stomatologice), precum si 50,4% din totalul laboratoarelor medicale, sectorul privat detinea integral sau aproape integral (peste 90%) rețeaua de cabinete de medicina de familie si de medicina generala, de cabinete medicale de specialitate, de cabinete stomatologice, societați civile medicale, de specialitate si stomatologice, de centre medicale de specialitate si policlinici, de laboratoare de tehnica dentara, de farmacii, puncte farmaceutice si drogherii, de depozite farmaceutice, precum si 73,3% din rețeaua de centre de diagnostic si tratament.
Asociatia Centrul Roman de Inițiative (CRI), Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"(UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL au lansat proiectul POSDRU/161/2.1/G/ 133161"PRESIDENT - Practica Europeana pentru Studentii in medicina DENTara".
Asociatia "Centrul Roman de Initiative" (CRI), Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"(UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL au lansat proiectul POSDRU/161/2.1/G/ 135696 "PRESMED - Practica Europeana pentru Studentii la MEDicina".
Oana a studiat diferite domenii din medicina alternativa: medicina vibrationala, noua medicina germanica, s-a rugat si a crezut mereu ca se va vindeca definitiv.
Deputatul PSD de Galati Aurel Nechita a anuntat ca a inaintat doua proiecte de lege referitoare la medicina sportiva si la cea scolara.
Pasiunea pentru medicina de urgenta o descopera inca din copilarie. ... A absolvit Facultatea de Medicina la Cluj-Napoca. ... Este absolvent al unui numar foarte mare de cursuri de medicina de urgenta si management al dezastrelor, atat in Romania, cat si in strainatate:
Magda Marincovici) Reputatii profesori Jonathan Michael Shapiro si Bonaventura Clotet au fost onorati de Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" cu titlul de Doctor Honoris Causa in semn de recunoastere a exceptionalei lor contributii in domeniul cercetarii si luptei contra infectiei cu HIV.
Silvia Vasile, medic homeopat, licentiat international, participa cu un stand al Librariei Homeopate de care se ocupa, la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti.
Livia Screciu, MEDIC SPECIALIST MF COMPETENTA HOMEOPATIE SPECIALIST MEDICINA MUNCII, a participat recent la cel de-al 3-lea Congres de Medicina Integrativa de la Bucuresti. ... Desi multi medici nu recunosc, medicina alopata are anumite limite si exista instrumente la indemana si usor de utilizat pentru toti bolnavii.
In plus, Grupul va incepe activitati in domeniul medicinii regenerative de translatie prin unitatea sa The Cell Factory (Fabrica de Celule) si va intra in medicina predictiva proteomica si genomica prin noua unitate Genoma.
In cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului, la standul firmei Hofigal gasiti la vanzare si cartea "Natura - medicina viitorului" de Stefan Manea, aparuta la Editura Tridona, Oltenita.
UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA DIN BUCURESTI (USAMV) si-a deschis portile pentru o experienta altfel. ... Aceasta alegere sustine viziunea universitatii de a pregati absolventi #extraordinari care la randul lor, vor duce mai departe si vor sustine cercetarea, dezvoltarea si inovarea in domeniul agronomic si de medicina veterinara.
Am descoperit un om cu suflet de artist, cu apiratii spirituale si, mai ales, pasionat de medicina complementara. ... Nu am inteles de ce, daca era medic generalist, a simtit nevoia de medicina complementara: ... Ea acorda o importanta majora simptomelor si senzatiilor pe care medicina alopata le ignora.
- in perioada 01.11.1997 - 01.04.2005, functia de Sef al Sectiei Clinice Medicina Interna III (transformata, ulterior, in Sectia Clinica Medicina Interna V); - in perioada 01.09.2005 - 01.06.2007, functia de Sef al Sectiei Clinice Medicina Interna V;
Avand in vedere ca saptamana trecuta a fost saptamana europeana a pacientilor, analizand si sintetizand datele publicate de diferite institutii implicate (Institutul National de Statistica, Institutul National de Sanatate Publica, ECDC, CDC, ONU, OMS, UNICEF, diferite organizatii non-guvernatmentale - Salvati copiii, COPAC, Wold Wision, etc.) consider ca medicina scolara reprezinta prima linie de asistenta medicala si sanatate publica a colectivitatilor, copiilor si tinerilor scolarizati si uneori unica asistenta medicala de care pot beneficia acestia, fiind modul cel mai sigur de crestere a accesibilitatii la sistemul de sanatate, sustinem ferm si neconditionat drepturile tuturor copiilor la sanatate si accesul lor liber la servicii medicale garantate de lege de aceeasi calitate, atat in mediul urban cat si in mediul rural, prin infiintarea cabinetelor de medicina scolara in gradinitele si scolile din mediul rural, unde acestea lipsesc aproape cu desavarsire (3-4% din angajatii retelei de medicina scolara si 0% dintre medicii dentisti scolari din tara isi au locul de munca in mediul rural, in timp ce aproape 48% din copiii 0-14 ani traiesc si sunt scolarizati in mediul rural) si reducerea deficitului de personal existent in orasele mici, dar si in unele orase mari (Arad, Brasov, Sibiu).
Repere muresene de prestigiu, performanta si profesionalism pentru medicina romaneasca.
Peste 1.000 de medici au participat in perioada 21-24 octombrie 2015 la Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, eveniment organizat de Societatea Academica de Medicina a Familiei (SAMF), ce s-a desfasurat la Crystal Palace Ballrooms in Bucuresti.
Centrul pentru Inovatie in Medicina a lansat editia din anul 2016 a campaniei Pentru Viata, dedicata biotehnologiei si medicamentelor biologice, in parteneriat cu Local American Working Group. ... Marius Geanta, presedinte si co-fondator al Centrului pentru Inovatie in Medicina.
- Ma numesc Iuliana Avadanei, sunt medic de medicina generala si detin competente in acupunctura si homeopatie. ... - O prezentare a Centrului de Sanatate Medicina Alternativa Medireflex. - Centrul de Sanatate Medireflex este un cabinet medical privat, in care isi desfasoara activitatea medicul alaturi de terapeuti specializati in medicina alternativa.
google-analytics.com