Cautare

1322 de rezultate pentru "maxim" (2.99 secunde)
Categoria B - vehicule de transport marfa cu MTMA (masa totala maxim autorizata) intre 0 si 3,5 tone. ... Categoria C - vehicule de transport marfa cu MTMA (masa totala maxim autorizata) intre 3,5 si 7,5 tone - 1 zi - 4 euro;
Nivelul maxim al cursului euro-leu din ultimele 18 luni a fost de 3,7695, cursul actual fiind în prezent doar cu 6% mai mic.
Alexandru Maxim a inscris cel mai important gol al carierei, in remiza cu Steaua, scor 1-1, reusita dedicata familiei sale Scolit la Espanyol Barcelona de la 17 ani, "Max" ... În afara golului, Maxim s-a remarcat si prin cateva artificii tehnice gustate de public.
Acest tip de credite se acorda in RON, EUR sau USD si cuprinde doua variante, prima impunand beneficiarului sa-si vanda imobilului detinut in proprietate in scopul rambursarii creditului intr-o singura transa (avans minim de 25% din valoarea investitiei, termen maxim de restituire 12 luni pentru cumpararea de imobile si 24 de luni pentru construirea de imobile), iar cea de a doua varianta presupunand doar finantarea achizitiei ori a constructiei celui de-al doilea imobil (25% din pretul imobilului este suportat de beneficiar, perioada maxima de rambursare variaza intre 20 si 25 de ani, in functie de moneda in care se acorda creditul), iar dobanzile sunt cuprinse intre 10% si 16,5%.
Liderul maxim si ceilalti (Autor: ... un Victor Ponta pe creasta valului, ametit de aerul tare al puterii, cu aroganta liderului maxim, si pe ceilalti gravitand in jurul sau.
Tricolorii s-au impus prin golul marcat de Alexandru Maxim (90+1), desi au avut aproape o repriza un om in plus si au ratat si un penalty, prin Bogdan Stancu (55).
Dispeceratul Energetic National (DEN) a inregistrat luni un consum maxim de energie electrica la nivel national de 7.601 MW, mai mare cu aproape 500 MW decat consumul maxim dintr-o zi obisnuita, a declarat marti directorul Dispeceratului Energetic National, Octavian Lohan."Ieri (n.r.
Maxim: Acasa suntem puternici Alexandru Maxim se felicita ca a ales Pandurii. Dupa o perioada de acomodare, Maxim si-a castigat locul de titular si a reusit o evolutie buna la Brasov.
Stancu scapa singur cu portarul, dar sutul sau e respins in corner Min 68 - Iese Varga si intra Lovrencsics Min 64 - Iese Maxim si intra Ad.
Alexandru Maxim, decarul nationalei, a reprezentat una dintre tinte. "Maxim a facut un campionat foarte bun in Turcia. ... Maxim m-a enervat la culme. ... M-a enervat Maxim cand a iesit in fata... ... Acum are Maxim numarul 10.
In cazul creditelor de consum, gradul maxim de indatorare este 30%, iar gradul total de indatorare trebuie sa nu depaseasca 40%. ... Gradul de indatorare maxim de 35% inseamna ca ai nevoie de un venit net lunar ( impreuna cu familia, dupa caz) de aproximativ 35 de milioane de lei vechi.
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie. ... rubin, safir, smarald, aquamarin si morganit, opal roz de Peru, ochi de pisica si diverse piese de chihlimbar din Polonia", ne-a spus Maxim Hiruta.
Numarul maxim de posturi finantat pentru invatamantul preuniversitar de stat va scadea, in 2010, cu 15.000, de la 321.677 in intervalul ianuarie-august, la 306.677, in septembrie-decembrie, potrivit unei ordonante de urgenta, publicate marti in Monitorul Oficial.
Poate ca executivul a impus un numar maxim de posturi de fiecare tip de unitate administrativa, insa "guvernul din teritoriu" nu stie deocamdata foarte exact unde si cat ar trebui sa restructureze.
Cuplu maxim: ... Cuplu maxim: ... Cuplu maxim: ... Cuplu maxim: 210 Nm/1.800 rpm; Acceleratia 0-100 km/h: 9,9 s;
Tot in Prospect se stabileste cuantumul maxim al comisioanelor percepute pentru administrarea pensiei, care se scad din beneficiul obtinut din investirea banilor depusi, adica din pensie.
Severnav (SEVE) a avut o evolutie si mai spectaculoasa, cu un minim de 5,5 lei în ianuarie si un maxim de 29 de lei în iunie.
Cotatia petrolului a atins, marti, un nou maxim istoric, depasind nivelul de 81 de dolari pe baril, avans favorizat de ingrijorarile privind reducerea rezervelor de titei pentru sezonul de iarna din SUA, cel mai mare consumator la nivel mondial, transmite Reuters.
Creditele-punte Extra BCR si Super BCR pot fi contractate in lei, euro sau dolari, pe maxim doi ani. ... Creditul-punte de la Banca Transilvania poate fi contractat in lei, euro sau dolari, pe maxim 18 luni.
Pentru primul tip de ajutor de stat, bugetul maxim total este de 110 miilioane de euro, iar pentru cel de-al doilea, de 600 de milioane de euro.
google-analytics.com