Cautare

633 de rezultate pentru "matei gavril" (2.58 secunde)
Pe data de 25 mai a.c., incepand cu ora 19.00, Palatul Odeon Imperial Glamour va gazdui o petrecere traditionala de neuitat cu renumitul Taraf Cleante si Diana Matei.
- Matei 28:19, 20. ... in timp ce stramta este poarta si ingust drumul care duce la viata, si putini sunt cei care il gasesc (Matei 7:13, 14). ... Aceasta ne ajuta sa facem distinctie intre inchinarea acceptata si cea neacceptata de el (Matei 15:3â€"⁠9).
Filip Albu) Duminica dupa Botezul Domnului (Inceputul propovaduirii Domnului) Matei 4, 12-17 In vremea aceea, auzind ca Ioan a fost intemnitat, Iisus a plecat in Galileea. ... - Gatiti Calea Domnului, drepte faceti cararile lui (Matei 3, 2-3).
Societatea Matei Basarab, spiritul national si francmasoneria Eminescu a fost etichetat drept nebun, sifilitic, alcoolic, pericol public, atentator la adresa regelui, reactionar, paseist, antisemit, xenofob, nationalist sovin etc.
Vrajitorie si magie in vremea lui Matei Basarab Mircea cel Batran si cavalerii templieri nu au fost singurii care au exploatat zona.
Duminica, 24 martie, la ora 19.00, puteti viziona Te astept diseara la sosea, este un spectacol muzical-teatral original in care Gabriel Fatu impreuna cu Crina Matei, Simona Florescu Dichiseanu si Geanina Manea vor purta publicul peste timp si timpuri intr-un Bucuresti de poveste personificat artistic ca un veritabil poem urban, o calatorie artistica prin Bucurestiul cu dichis, elegant si boem de odinioara, pe 21 martie, la ora 19:00, la Sala Dalles.
Matei Bals" din Bucuresti si a celor peste 70 de laboratoare Bioclinica si partenere din toata tara. ... Matei Bals" sau celui mai apropiat laborator Bioclinica sau partener, solicitand testul gratuit de depistare a anticorpilor anti-HCV. ... Matei Bals" din Bucuresti.
Matei Bals" si cu sustinerea laboratoarelor Bioclinica, Radio Romania si Roche Romania. ... Matei Bals" sau celui mai apropiat laborator Bioclinica sau partener, solicitand testul gratuit de depistare a anticorpilor anti-HCV.
Peste 1.100 de persoane muscate de caini, in primele patru luni In timp ce "Matei Bals" spune ca numai 4.000 de oameni s-au prezentat la ei Peste 1.100 de persoane au fost muscate de caini in Bucuresti, in primele patru luni ale anului, cele mai multe cazuri fiind in Sectorul 6, iar cele mai putine in Sectorul 1, a declarat Razvan Bancescu, cordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor.
Praznicul Schimbarii la fata a Domnului readuce aminte de revelatia stralucirii divine a lui Hristos de pe Muntele Tabor din Galileea (Matei 17:1-6;
Fratii Matei, adica Silviu, Claudiu si Razvan, producatori din Cosereni, Ialomita, au un stand cu produse apicole, in incinta Pietei Amzei din Capitala.
La targul de la Piata Amzei gasiti zilnic standul stupinei Fratilor Matei, cu produse apicole. ... Se pun cate 10 picaturi pe o bucatica de paine", ne-a spus Claudiu Matei, unul dintre cei trei frati care se ocupa de aceasta afacere cu produse apicole.
La spital vin pacienti care au trecut prin mai multe cure de antibiotice si se asteapta de la spitale sa rezolve cazul respectiv", avertizeaza doctorul Sorin Petrea, directorul medical al Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals" (INBI).
Matei Bals", a declarat vineri ca in prezent in domeniul hepatitelor cronice virale s-a ajuns in faza in care o astfel de boala poate fi tratata si vindecata. ... Matei Bals".
99% se infirma posibilitatea unui caz de Ebola in Romania In urma investigatiilor de la Institutul Matei Bals, in pondere de 99%, romanul suspect ca ar fi contactat Ebola in Nigeria ar suferi de alte doua afectiuni, una dintre acestea dand simptomele care au dus cu gandul la Ebola.
Pacientul adus de la Ploiesti a fost diagnosticat cu malarie Pacientul adus duminica de la Ploiesti la Institutul National "Matei Bals" a fost diagnosticat cu malarie, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, managerul institutiei, Adrian Streinu Cercel.
Prima tema, Sanatatea e mai buna decat toate, a pus accent pe importanta analizelor medicale generale alaturi de reprezentantul Centrului Medical Matei Basarab, dr. ... ColonHelp, Ropharma, Centrul Medical Matei Basarab si Farmec au fost alaturi de mine in cadrul primului eveniment, unde am oferit solutii pentru subiectele dezbatute.
Vrajitorie si magie in vremea lui Matei Basarab Mircea cel Batran si cavalerii templieri nu au fost singurii care au exploatat zona.
Crina Matei este cantareata si actrita, locuieste in Bucuresti si este cunoscuta publicului din aparitiile sale la televiziuni precum TVR 1, Antena 1, Kanal D si Euforia TV, unde a avut diverse emisiuni-spectacol. ... In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Crina Matei ne-a raspuns la cateva intrebari.
Castigatorii UNIQA Asigurari 10Km individual au fost Gavril Stefandin Italia la categoria barbați, cronometrat cu 30min 17secsi la categoria femeiIvancescu Oana Diana cu 38 min 35sec.
google-analytics.com