Cautare

101 de rezultate pentru "matca" (3.45 secunde)
Contractul pentru cele circa 10 milioane de roviniete matca-cupon va depasi patru milioane de euro. ... Noutatea acestor modele de roviniete matca-cupon sunt elementele de siguranta punctuale, care pot fi idenficate de angajatii CNADNR.
Dar o cultura majora mai mare nevoie si de o temelie, iar aceasta temelie sine qua non e totdeauna matca stilistica a unei culturi populare.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Noua Generatie - Crestin Democrat, Adrian Smarandoiu, spune ca vrea sa organizeze la Matca o actiune de protest fata de conditiile in care se desfasoara actul medical.
Decebal Traian Remes considera ca problema zilierilor care lucreaza la negru in cea mai bogata comuna din judet, Matca, nu tine de ministerul pe care il conduce.
"Avand in vedere introducerea noilor modele de roviniete, precum si faptul ca rovinietele-ecuson si rovinietele matca-cupon nu pot fi eliberate simultan de punctele de lucru ale aceluiasi distribuitor, din cauza aplicatiilor informatice diferite utilizate la eliberarea acestora, pot exista puncte de distributie care nu vor dispune de stocuri de roviniete.
Cei doi edili ai comunelor Tulucesti si Matca au afirmat, in conferintele de presa, ca dupa alegeri a aparut o pauza in comunicarea cu parlamentarii PSD care au cerut voturile alegatorilor din aceste comune Atit Florin Bogatu, cit si Ionel Pohrib au reclamat, in conferintele de presa sustinute alaturi de liderul Partidului Conservator, Eugen Durbaca, faptul ca nici un parlamentar al PSD nu s-a mai interesat de soarta lor si a comunelor pe care le conduc, dupa ce au ajuns in Camera Deputatilor si respectiv in Senat.
Candidatul PD Galati la alegerile pentru Parlamentul European, Constantin Dumitriu, a sustinut la Matca, cu prilejul unei adunari populare, ca marirea pensiilor este doar praf in ochii oamenilor, in conditiile in care produsele de baza si utilitatile s-au scumpit cu aproape 50%.
Europarlamentarul Gvlavakis Ioannis a efectuat sambata o vizita in comuna Matca, la initiativa parlamentarului galatean Constantin Dumitriu pentru a vedea cu proprii ochi solariile si produsele legumicole din zona, dar si pentru a oferi solutii de valorificare mai eficienta a acestora.
Europarlamentarul Gvlavakis Ioannis a efectuat sambata o vizita in comuna Matca, la initiativa parlamentarului galatean Constantin Dumitriu pentru a vedea cu proprii ochi solariile si produsele legumicole din zona, dar si pentru a oferi solutii de valorificare mai eficienta a acestora.
"Nu toti agricultorii din Matca respecta legea!" Sustine directorul executiv adjunct al DGFPJ Galati, economist Viorel Teodor care afirma ca exista o stare de indisciplina in materie declarativa. "Nu toti producatorii agricoli din Matca care au sere si solarii depun declaratii la Directia de Finante Galati.
Desi producatorii de rosii din Matca sau cei de castraveti si varza din Umbraresti sunt cunoscuti in toata tara, de multe ori aceste legume lipsesc din pietele din Galati, fiind inlocuite cu produse din alte judete sau chiar din import.
laptisorul de matca pur, polenul, propolisul, tinctura de propolis, capaceala si fagurii de miere.
Legume faaraa piataa de desfacere Zona comunelor Matca, Cosmesti, Draagaanesti, Tecuci, Umbraaresti si Barcea este considerataa partea legumicolaa a judetului Galati, lunca Siretului oferind conditii bune dezvoltaarii culturilor de legume. ... Trebuie saa facem asociatii puternice, saa ne unim", ne-a declarat primarul localitaatii Matca, Ionel Pohrib.
Din discutiile cu mai multi producatori agricoli din bazinul legumicol galatean (Matca, Cudalbi, Umbraresti) am aflat ca in perioada de iarna acestia se vor ocupa strict de rasaduri, extrem de putini agricultori urmind sa mai iasa cu marfa pe piata.
Masura vine în urma introducerii noilor modele, rovinietele-ecuson si rovinietele matca-cupon neputând fi eliberate simultan de punctele de lucru.
Rovinietele matca-cupon, care înlocuiesc vechile modele "ecuson", ar fi trebuit sa se gaseasca de la 1 august la distribuitori în cantitati suficiente, mai ales ca acum este sezon estival si toata lumea pleaca în concediu.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a distribuit la noua furnizori aproape 2,7 milioane de roviniete si sustine ca a repartizat, pana in 5 septembrie, 2.672.768 de roviniete matca-cupon furnizorilor sai.
Structurile de economie sociala ROCKHOUSE EVENTS, FUNDAÈšIA DOINA LEVINTZA, MATCA FOOD, MATCA DESIGN, ATELIER CERAMIC NORD PROD si AUTHENTIC PROD SHOP va invita pentru a va impartasi povestea lor si pentru a va delecta cu rezultatele efortului imens intreprins in cadrul acestui proiect.
Contin polen, propolis, laptisor de matca, apilarnil, pastura, catina, miere, tinctura de propolis. ... laptisor de matca si apilarnil; diverse energizante apicole ;
Sunt inundatii in Maramures, dupa ce raul Tisa a iesit din matca. Apa s-a revarsat in gradinile oamenilor. Un cod portocaliu de inundatii e anuntat in zona pentru aceasta dupa-amiaza.
google-analytics.com