Cautare

255 de rezultate pentru "martisoare bio" (2.80 secunde)
Dupa aceea, am facut martisoare din cristale pe care le vand online, dar si la targurile organizate in tara. Margele de poveste este marca mea inregistrata la OSIM de un an", ne-a spus Angela Avram.
La standul lui Andrei Burtea, gasiti un dulapior vintage - la 450 RON si sporul casei - la 25 RON, precum si o vioara sculptata in lemn - la 100 RON, pisicute sculptate in lemn (in loc de martisoare) si diverse alte obiecte precum inimioare, potocoave si bufnite sculptate si pictate pe lemn.
Fiind un spectacol dedicat MARTISORULUI si ZILEI de 8 MARTIE, toate doamnele si domnisoarele prezente vor primi martisoare si cadouri personalizate din partea CECTUNB.
Se poate mandri ca a participat anul asta la o expozitie in Qatar, cu ceramica si martisoare. Din pacate, targurile astea sunt bolnave.
Motiv pentru care propunem creatorilor de martisoare sa lanseze productia de Giumbix 2013 si sa trimita la Antena 3 cele mai reusite figurine.
Martisoare si flori de hartie obtinute cu migala si amuzament vor aduce un zambet de satisfactie pe chipul celor mici.
Femeile si fetele primesc martisoare si le poarta pe durata lunii martie, ca semn al sosirii primaverii. Impreuna cu martisorul se ofera adesea si flori timpurii de primavara, cea mai reprezentativa fiind ghiocelul.
Sa faci cadouri de Mos Craciun copiilor oradeni ori sa le oferi martisoare achizitionate pe cai incalcite, ambele pot fi considerate gesturi frumoase, dar este total in afara rostului de a fi al Primariei.
Asta pentru ca, in ciuda vremii nu tocmai insorite, bucurestenii au preferat sa iasa la cautat de martisoare decat sa-i vada facand bulbuci la gura in Parlament pe Corlateanu, Funar, Andon si ai lor, in stradania inutila de a-l da jos pe Basescu din scaunul de la Cotroceni.
Avem brose-martisoare la 5 RON si la colectia noua la un produs cumparat al doilea e cu 50% mai ieftin.
Pe de alta parte sunt zone ale economiei romanesti care au dovedit o rezistenta neasteptata la criza, mai ales in domeniul productiei auto si al pieselor de schimb pentru industria auto. Agricultura si industria alimentara raman in continuare sectoare atractive, unde se poate investi, mai ales in produsele bio.
Spre exemplu, cele legate de bio-etica, de ecologie. In 2003, a aparut in Constitutie dreptul la un mediu curat, sanatos, dar acest mediu sanatos nu este protejat in niciun fel.
Sprijinirea producatorilor agricoli sa isi ia certificate europene de producatori BIO. Astfel, lor li se faciliteaza accesul la pe piata europeana (o piata care ii asteapta, fara sa fie nevoie sa se promoveze prea mult) si sa vanda produsele pe care le fac pe mult mai multi bani.
Folosesc materiale bio: panza de casa, lana, piele. De mica, cochetam cu aceasta pasiune, dar traind la sat, mai mult la bunici, in zona Iasiului, am inceput dintr-o joaca, de fapt ducandu-mi copilul la Muzeul Satului, am prins drag de mestesugul asta.
Ce ar fi mai interesant sunt ousoarele care se pun in apa si dupa o zi iese dinozaurul din acel ou si trebuie lasat in apa cateva zile ca sa creasca dinozaurul, sunt difeite specii de dinozaur si culori diferite, mai avem niste ousoare care se sparg cu ciocanul si ies din ele scheleti de dinozauri, mai avem niste puzzle-uri bio, la 40 Ron, niste seturi de dinozauri cu vopsea - la 40 ron, masti care se pun pe mana - la 60 Ron, seturi de dimozauri, un exemplar care scoate un ou in timp ce merge, lego-uri, brelocuri si magneti cu dinozauri - la 5 Ron si ousoare de dinozauri care scot un embrion, ne-a spus Liz Marinova de la Dino Park.
branzeturi, pastrama, carnati - produse cu atestare bio, branza de burduf - la 30 RON.kg, pastrama - la 30 RON/kg, cas dulce - la 25 RON/kg, cascaval - la 30 RON/kg, urda sarata - la 22 RON/kg.
In momentul acela s-a pus in act zestrea noastra bio-constitutionala si anume instinctele de supravietuire, instinctele animalice... Instinctele animalice sunt foarte puternice:
Sa fie bio-tehnologia extraterestra? Sa fie un efect al transmiterii semnalelor? Nu cred, mai ales ca si unele pisici salbatice precum ghepardul torc.
unul de combustibili bio din ulei de rapita, unul de automobile si motoare si altul de prototipuri. Presedintele urmeaza sa participe la o intalnire cu profesorii universitatii.
Iar romanii, chiar si aceia din clasa de mijloc, nu-si pot permite sa cumpere alimente "bio", produse de micile ferme de subzistenta.
google-analytics.com