Cautare

21 de rezultate pentru "martian" (3.91 secunde)
Daca un martian ar citi motiunea, ar crede ca PNL a lasat tara in lapte si miere Deputata PSD Aura Vasile a sustinut, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, ca PNL nu are dreptul sa critice actualul guvern pentru ca a lasat tara in criza, ea spunand ironic ca, daca un martian ar citi textul opozitiei, ar crede in mod gresit ca PNL si UDMR au lasat tara in lapte si miere.
Actorul Matt Damon si regizorul Ridley Scott au fost consiliati de cercetatorii de la NASA pentru a simula cat mai bine din punct de vedere stiintific, in cel mai recent film al lor, "Martianul/ The Martian", conditiile in care viata ar putea fi creata pe planeta Marte.
Ei se intalnesc cu un cuplu martian si vorbesc despre tot felul de lucruri. ... Maureen si masculul martian merg intr-un dormitor unde martianul se dezbraca, dar surpriza! ... xxx Dupa o expeditie pe pamant, un astronaut martian se intoarce acasa.
Open Road Films prezinta Codul Strazii, un film in care rolurile titulare sunt interpretate de Casey Affleck (Out of the Furnace, Gone Baby Gone), Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave, The Martian), Anthony Mackie (Avengers:
Mutu si partenerul sau Adrian Martian au cumparat actiuni la UTA Arad iar cei doi vor investi impreuna 500.000 de euro pentru promovarea echipei in prima liga. ... Vom veni la zi cu toate datoriile", a spus Adrian Martian.
La un moment dat, Joe ar fi fost chiar in contact telepatic cu un martian. La ora actuala, Joe McMoneagle isi conduce propria companie de clarviziune si a publicat cateva carti.
Si sondele Viking au gasit in 1976 pe suprafata planetei Marte elemente sugerand ca ar exista urme de viata pe solul martian.
Viteza necesara parasirii orbitei este foarte mica, facand transportul cu sistemul martian mai usor. Ar putea deveni colonii, folosindu-se insa o metoda asemanatoare cu cea pentru colonizarea asteroizilor.
La un moment dat, Joe ar fi fost chiar in contact telepatic cu un martian. La ora actuala, Joe McMoneagle isi conduce propria companie de clarviziune si a publicat cateva carti.
distinctia dintre un pilot martian si unul de avion devine tot mai greu de trasat. Iar pentru folcloristul Hermann Bausinger, in 1960, farfuriile zburatoare erau o expresie exotica a unei dizolvari a orizonturilor, intr-o ambianta culturala cu mai putine limite spatiale sau de creatie.
Dorel Merea - Astileu, Ioan Vid - Capalna, Glogor Tigan - Carpinet, Dumitru Togor - Ineu de Cris, Martian Lupas - Lazuri de Beius, Adrian Maga - Popesti, Ionel Rif - Remetea, Mircea Cartis - Sambata, Alexandru Maghear - Sannicolau Roman, Gheorghe Cret - Spinus si Eugen Iovan - Soimi, din partea PSD;
Emil Boc vrea sa ne trimita direct in capitalism, in timp ce restul lumii civilizate incepe sa-l cam lase in urma, constienta de umbra Chinei, de planurile americane de cucerire a spatiului martian intr-un orizont indeajuns de apropiat sau de tonul folosit in conversatiile cu gigantii gazului, fara de care, deh, e cam greu...
Ion Iliescu, Nicolae Vacaroiu, Calin Tariceanu, Antonie Iorgovan, Ion Predescu, Dan Mircea Popescu, Alexandru Barladeanu, Dan Martian, Adrian Paunescu, Corneliu Vadim Tudor, Sergiu Nicolaescu, Corneliu Coposu, Radu Campeanu, Mircea Ionescu Quintus, Gabriel Tepelea, Ilie Verdet, dar si alaturi de functionari anonimi si de mare valoare ai Senatului care duc de cele mai multe ori greul muncii.
Reversul prezinta in partea superioara, imaginea decretului domnesc de infiintare a Oficiului central de statistica administrativa, incadrata de portretele domnitorului Alexandru Ioan Cuza - semnatarul decretului si economistului Dionisie Pop Martian - primul director al oficiului;
Pop Martian, la a carui clasa a absolvit IATC-ul in 1960. De atunci, Rodica Popescu Bitanescu joaca neintrerupt pe scena.
Judetul Neamt - Tatiana Grosu, Centrul de Excelenta in Viticultura si Vinificatie din Chisinau, clasa a XI-a, Republica Moldova - Irina Ionita, Colegiul National Gheorghe Lazar, clasa a X-a, Municipiul Bucuresti - Elena Macsim, Colegiul National Mihai Eminescu, clasa a X-a, Botosani, judetul Botosani - Delia Cristina Mitrache, Liceul Teoretic Petre Pandrea, clasa a XII-aB, Bals, judetul Olt - Mihai Pocol, Seminarul Teologic Ortodox Sfantul Simion Stefan, clasa a XI-a C, Alba Iulia, judetul Alba - Stefan Sebastian Popescu, Colegiul Economic Dionisie Pop Martian, clasa a XI-a, Alba Iulia, judetul Alba - Daria Stratu, Liceul Teoretic Aurel David, clasa a IX-a, Chisinau, Republica Moldova - Maria Adela Tudose, Colegiul National Mihai Viteazul, clasa a IX-a, Ploiesti, judetul Prahova - Ana Tifrea, Colegiul Nationa Mircea cel Batran, clasa a XI-a, Constanta, judetul Constanta - Georgiana Iuliana Ursachi, Colegiul Tehnic Latcu Voda, clasa a IX-a, Siret, judetul Suceava
Echipa celor 12 invincibili e formata din Hemsworth, Shannon, Michael Pena (The Martian, Ant-Man), Trevante Rhodes (Moonlight), Geoff Stults (Only the Brave), Thad Luckinbill (Only the Brave), Austin Stowell (Bridge of Spies), Ben O'Toole (Hacksaw Ridge), Austin Hébert (Jack Reacher:
Recent, cercetatorii au dezbatut posibilitatea existentei unor forme de viata pe Marte sau pe un meteorit martian, numit ALH 84001, care ar contine microfosile.
Cand teroristul e ascuns in noi ce joc sinistru-a inventat bipedul tu ma omori pe mine, eu pe tine utilizam, cand n-avem altceva cutitul, ca la miei si la bovine hai sa ne mai jucam nitel de-a moartea moartea, de cand ne nastem e in noi pentru un izbutit macel, doi kileri tineri au fost facuti in lumea lor eroi nu m-ar mira sa vad in bronz, pe soclu in marile orase fumegand nu patrioti sau carturari sau ingeri ci asasini, bravi criminali de rand aud ca macelarii de creioane cei ce-au taiat cu glontul lor de fier niste glumete gaturi, poate strambe, ucid din nou si trag si zburda-n ger lumea a cheltuit mai mult pe arme decat pe scoli si de la gura luam avem armate antitero groase dar n-avem mai nimic sa ne-aparam azi ne-am gasit cu totii inamicul nu-i martian, nu-i demon sau strigoi e pretutindeni si e nicaieri ne-a luat ostatici si-i ascuns in noi 9 ianuarie 2015 Sursa:
Ion Iliescu, Nicolae Vacaroiu, Calin Tariceanu, Antonie Iorgovan, Ion Predescu, Dan Mircea Popescu, Alexandru Barladeanu, Dan Martian, Adrian Paunescu, Corneliu Vadim Tudor, Sergiu Nicolaescu, Corneliu Coposu, Radu Campeanu, Mircea Ionescu Quintus, Gabriel Tepelea, Ilie Verdet, dar si alaturi de functionari anonimi si de mare valoare ai Senatului care duc de cele mai multe ori greul muncii.
google-analytics.com