Cautare

23 de rezultate pentru "marta" (3.79 secunde)
Sotia lui Codrut Marta, arestata pentru prostitutie si proxenetism Andreea Marta, sotia lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, a fost arestata dupa audierea de catre de procurorii DIICOT intr-un dosar de prostitutie si proxenetism.
Spectacolul a fost creat special pentru sprijinirea Asociatiei Umanitare Marta Maria, organizatie care se adreseaza copiilor cu nevoi speciale, cu accent pe cei care sufera de paralizie cerebrala.
Excelenta Sa Doamna Ambasador al Canadei la Bucuresti Marta Moszczenska s-a intalnit, ieri, cu ocazia unei vizite de lucru in Oradea, care se desfasoara in perioada 13- 14 martie, cu o mana de oameni de afaceri bihoreni.
Spectacolul la care au participat peste 1.200 de persoane, a fost creat special de catre artista pentru sprijinirea Asociatiei Umanitare Marta Maria.
Silvio Berlusconi a facut o semi-nunta cu Marta Fascina. ... Marta Fascina este cu 53 de ani mai tanara decat Berlusconi.
Budapesta este nedumerita de decizia autoritatilor romane, potrivit careia avionul presedintelui Ungariei nu a primit autorizatie de aterizare pe aeroportul din Targu Mures, a declarat, vineri, secretarul de stat in MAE ungar Márta Horváthné Fekszi, citata de MTI, relateaza RADOR.
181 Bucuresti, LPS Iasi, Marta Baia Mare, LPS Braila, CSS Petrosani si LPS Bistrita. ... Energetic Ramnicu Valcea - CS Marta Baia Mare 24-23.
In sprijinul acestei teorii a venit si faptul ca Fung a reusit sa aiba o crestere de forma mult prea impresionanta in mai putin de un an, intrecand la Los Angeles sporive precum Regina Weber (locul 8 la Strasburg), Marta Bobo (locul 10), Marta Canton (locul 15), Alina Dragan si Giulia Stacciolli (locul 17) si Milena Reljin (locul 22).
https://instagram.com/statusapp/ Va pregatim un concurs interesant, prin care va punem la incercare creativitatea, iar premiul va fi cu siguranta de invidiat- o sedinta foto semnata Marta Popescu Photography!
Delia Marta, sef de sectie la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta". ... Delia Marta. La ora actuala, in intreaga lume, potrivit OMS, sunt aproximativ 630.000 de persoane suferinde de TB multirezistenta, forma de TB severa, deoarece nu mai raspunde la tratamentul curent.
Marcu 5, 21-43; Luca 8, 40-56) si pe prietenul Sau, Lazar, fratele surorilor Marta si Maria din Betania (cf. Ioan 11, 1-46).
Liderul PRM a mai aratat ca intr-o antologie de versuri, "Ars Amandi", finantata de ICR, intr-o poezie a Marta Petreu, Dumnezeu "este insultat cu blasfemiile macelar si hingher".
Apropo, unde este Marta? Blejnar e bine mersi, probabil ca primeste invitatie sa aclame candidatul unic Vasile Blaga, fost vames-sef la Bihor.
Credeti ca persoanele care merg la unguri sa cumpere produse pentru a le vinde aici o fac degeaba?", se intreba Marta P.
Premierul Ponta a oprit jaful istoric facut de oameni precum Sorin Blejnar, Codrut Marta, ma refer la milioanele sifonate din manevre cu TVA, Ion Oltean implicat in procesul de restituirea proprietatilor, Adrian Videanu - cu energia si gazul.
Energetic Ramnicu Valcea - Marta Baia Mare 25-18; finala mare: Energetic Ramnicu Valcea - LPS Slatina 29-13. Trei fete de la Energetic au primit premii individuale:
Silvia Navarro (Cristina Gonzales) - Begona Fernandez - 5 goluri, Marta Gonzales - 5, Beatrice Fernandez - 4, Nerea Pena - 4, Veronica Cuadrado - 3, Elisabeth Pinedo - 2, Alexandrina Cabral Barbosa- 2, Dolores Martin - 1, Macarena Diaz, Jesica Alonso, Vanessa Amoros (Nuria Benzal, Patricia Elorza, Elisabeth Chavez - nu au jucat).
Magda Marincovici) Suveranul pontif i-a dedicat slujba de dimineata din capela Sfanta Marta lui Benedict al XVI-lea, a transmis Radio Vatican, conform AFP.
Regie: Marta Bergman Durata: 110 minute Producator:
Cartea cuprinde texte cu Aura Urziceanu, Anca Parghel, Teodora Enache, Mara Raducanu, Marta Hristea, Elena Mindru, Manuela Cara, Nadia Trohin, Ana-Cristina Leonte, Irina Sarbu si Catalina Beta.
google-analytics.com