Cautare

511 de rezultate pentru "marketing" (3.41 secunde)
Din pacate, tot mai putini producatori specifica rata de refresh exacta si folosesc tot felul de tertipuri de marketing pentru a convinge potentialii cumparatori.
Marketing si afaceri prin Internet Odata cu dezvoltarea industriei Internetului au aparut si activitati conexe care ofera o informare alternativa pe toate domeniile vietii sau chiar posibilitatea de a avea acces instantaneu, online, la informatie:
Daca in urma cu ceva timp diferite sondaje acreditau ba posibilul candidat al PNL, ba cel al PD cu cele mai mari sanse, nu acelasi lucru spune si un recent studiu intocmit de General Marketing.
Un pensionar va fi contracandidatul presedintelui PSD, Mircea Geoana, din partea PNG-CD, pe Colegiul 5 Senat Dabuleni-Segarcea, in timp ce directorul de marketing al Filarmonicii "Oltenia" Craiova, Gheorghe Daniliuc, va candida din partea PNG-CD pe Colegiul 1 Camera Deputatilor Craiova.
Nici nu se putea altfel, in conditiile in care Learciu ocupa functia de sef al Biroului Marketing si Relatii Publice din cadrul OCPI Constanta.
ADVERT Marketing S.R.L., S.C.
Astfel, numai anul viitor vor fi investite fonduri de pana la 400 de milioane de euro, pentru ca Petrom sa devina un centru regional de exploatare si rafinare, marketing si retail in regiune.
Secretul succesului unei afaceri in domeniul consumabilelor Cheia succesului a fost reprezentata de o strategie sanatoasa de marketing (oferte de pret impresionante) si de promptitudinea livrarilor. ... marketing, vanzari, suport tehnic si logistic.
In plus, pe langa un aspect fizic placut (fiind prima persoana cu care colaboratorii intra in contact, contribuie la imaginea publica a unei firme sau institutii), dactilografie si stapanirea artei de a face cafea, secretara trebuie acum sa stie sa utilizeze calculatorul, sa navigeze pe internet si sa aiba cunostinte de contabilitate, management, marketing, drept si/sau comunicare.
La ora actuala, Uniunea Europeana ofera bani pentru dezvoltarea de afaceri, dezvoltarea IMM, sprijin pentru start-up, dezvoltarea tehnicilor de management si marketing. ... diversificarea serviciilor de consultanta oferite catre companii (de exemplu, marketing, managementul de proiect, finante, promovare sau e-business).
Oltenii vor sa zboare, avioane sa aiba Locul Tarom pe pista de la Craiova a fost ocupat imediat de compania Carpat Air, care a facut ceea ce nu a reusit operatorul de stat - sa organizeze zboruri regulate, dupa o campanie agresiva de marketing.
Între doi candidati care concureaza pentru un job de marketing - primul pentru ca stie ca asta îsi doreste cu adevarat, asta a studiat cu placere si celalalt care a ajuns în marketing doar dintr-o întâmplare si a decis sa continue în acesta directie fara sa-i fie foarte clar de ce - diferenta este uriasa“, spun specialistii.
Între doi candidati care concureaza pentru un job de marketing - primul pentru ca stie ca asta îsi doreste cu adevarat, asta a studiat cu placere si celalalt care a ajuns în marketing doar dintr-o întâmplare si a decis sa continue în acesta directie fara sa-i fie foarte clar de ce - diferenta este uriasa“, spun specialistii.
Marile magazine estimeaza pentru aceasta vara "cresteri de peste 30% la vanzarile de racoritoate, pe de-o parte datorita caniculei care a aparut mai devreme ca anul trecut si in al doilea rand datorita noilor bauturi de pe piata, cu diferite arome de fructe", dupa cum ne-a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.
Sezonul sarbatorilor de iarna este foarte important pentru ca acum apetitul pentru cumparaturi creste, puterea de cumparare este peste nivelul mediu anual, iar magazinele online pot fi o solutie interesanta pentru cadouri sau alte achizitii de sezon" a spus Sorana Kunst, marketing manager la GECAD ePayment.
Sezonul Sarbatorilor de iarna este foarte important pentru ca acum apetitul pentru cumparaturi creste, puterea de cumparare este peste nivelul mediu anual, iar magazinele online pot fi o solutie interesanta pentru cadouri sau alte achizitii de sezon", a spus Sorana Kunst, marketing manager la GECAD ePayment.
Ultima societate care cere falimentul Rodipet este SC Standard Marketing SRL care reclama sume nerecuperate de aproape 150 de milioane de lei vechi.
Norma reglementeaza obligatiile de raportare si transmitere de informatii ale administratorilor de fonduri de pensii administrate privat, ale depozitarilor activelor fondurilor de pensii administrate privat, precum si ale agentilor de marketing persoane juridice, care desfasoara activitatea de marketing al fondurilor de pensii administrate privat, denumite entitati raportoare.
"Desi preturile in ansamblurile rezidentiale noi variaza, ca toate celelalte, in functie de nivelul pietei, estimam ca un investitor care cumpara apartamentul in prima faza si il revinde atunci cand este gata poate castiga intre 15-20% din suma investita initial", a afirmat Nimrod Zvik, director marketing al companiei Seven Hills.A fost o vreme in care dezvoltatorii imobiliari isi doreau, mai mult decat orice, sa isi vanda repede proiectul, pentru a-si amortiza investitia si pentru a ajunge la scopul final - profitul.
Administratorii fondurilor de pensii private si agentii de marketing autorizati in sistemul pensiilor private au fost inclusi pe lista entitatilor care trebuie sa transmita autoritatilor raportari privind operatiunile suspecte de spalare de bani si finantarea actelor de terorism.Guvernul a adoptat, in sedinta de luni, o ordonanta de urgenta care modifica si completeaza legislatia in domeniul prevenirii spalarii banilor si finantarii actelor de terorism.
google-analytics.com