Cautare

722 de rezultate pentru "marin" (3.87 secunde)
Sint ciudate toate aceste vizite ministeriale ce au ca principal scop referendumul de la 19 mai", a precizat ieri consilierul judetean PC Marin Costel. ... Din acest motiv noi vrem sa aducem oamenii la vot, pentru a se clarifica aceasta problema", a mai spus ieri Marin Costel.
Vlad Hogea a precizat marti, intr-o conferinta de presa, ca el si Autoritatea Electorala Permanenta au solicitat inlocuirea presedintelui BEM, Constantin Marino Marin, si a loctiitorului sau, Ana Bombos, subiect care a fost discutat si in sedinta BEC de marti. ... "Marino Marin a scapat institutia din mana.
De asemenea, Primaria Oltina va fi condusa de Gheorghe Chirciu (PNL), care a primit 858 voturi, Primaria Nicolae Balcescu de Viorel Balan (PDL), care a primit 1.320 voturi, Primaria Aliman de Gheorghe Topalu (PSD), cu 957 voturi, Primaria Pecineaga de Nicolae Stan, care a obtinut 851 de voturi, Primaria Cobadin de Cristian Telehoi (PSD), care a primit 2.378 voturi, Primaria Ciobanu de Ion Buciu (PSD), cu 1.172 voturi, Primaria Baneasa de Gelu Iordache (PSD) - fostul primar - care a obtinut 1.428 voturi, in vreme ce contracandidatul sau, Ion Marin (PNL) a primit 1.402 voturi.
"Faptele constau în aceea ca la datele de 22.10.2001, 12.04.2002 si 30.05.2002, în perioada în care ocupa functia de ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului, a primit de la consilierul sau personal, Fanel Pavalache, pe care îl numise anterior în aceasta functie, arme de vânatoare pe care le-a detinut în intervalul aprilie-octombrie 2002, desi nu era posesor al permisului de arma", noteaza Parchetul General, precizând ca "întrucât la data savârsirii faptelor cu care au fost sesizate organele de urmarire penala Mihailescu Petru Serban avea calitatea de ministru, iar în prezent o are pe cea de senator, pentru începerea urmaririi penale este necesar avizul Parlamentului României - Senat".Serban Mihailescu a fost trimis în judecata pe 11 mai 2006 alaturi de presedintele Asociatiei Vânatorilor si Pescarilor Sportivi "Cerbul" din Bucuresti, Marin Bucur.Potrivit rechizitoriului, Petru Serban Mihailescu este acuzat de luare de mita si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, în timp ce Marin Bucur a fost deferit justitiei pentru savârsirea infractiunilor de complicitate la luare de mita si la nerespectarea regimului armelor si munitiilor, precum si participatie improprie la fals în înscrisuri sub semnatura privata, la fals intelectual, precum si la efectuarea cu stiinta de înregistrari inexacte în contabilitate.
Potrivit unui comunicat remis agentiei A.M.Press, consilierul Marin Coltescu s-a aflat in stare de incompatibilitate intre 19 iunie (dupa validarea mandatului sau de consiler) si pana pe 2 august, intrucat a detinut functiile de consilier local al Municipiul Vulcan si pe cea de director al unei societati comerciale cu capital privat, cu care Consiliul Local al Municipiului Vulcan a incheiat un contract de asociere.
Comuna Ganeasa a ramas fara primar la inceputul lunii noiembrie, cand Marin Neremza a decis sa-si schimbe domiciliul, mutandu-se la Slatina. ... În iunie 2008, numai 990 de voturi au trimis candidatii PSD si PD-L, Nicolae Preda, respectiv Marin Neremza, in cel de-al doilea tur.
Cristian Anghel, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Marin Almajan, Mircia Muntean, Romeo Stavarache, Dan Radu Rusanu, Raducu Filipescu, Rares Manescu, Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mariana Campeanu, Relu Fenechiu, Vlad Moisescu.
Gheorghe Sutu - propus pentru postul de director adjunct la ANIF, Felix Burcin - director adjunct la Directia Judeteana pentru Tineret, Emilia Murineanu - director adjunct la AJOFM, Dumitru Marin - director adjunct Oficiul Judetean de Posta, Ioan Toma - director adjunct Directia de Statistica, Alexandru Sircu - director adjunct Inspectoratul de Concurenta al Judetului Constanta, Dragos Sandru - director adjunct ISCIR, Elena Buhaiev - inspector adjunct ISJ, Gheorghe Dinca si Nicoleta Marin - directori adjuncti DSV, Adriana Damian - director coordonator adjunct Directia Generala a Finantelor Publice Constanta.
Pentru postul de director coordonator adjunct Siguranta Alimentelor s-a inscris Nicoleta Marin, coordonatorul Sectiei Zonale Control Reziduuri din cadrul institutiei. De mentionat ca Nicoleta Marin este angajata Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor de la malul marii din luna noiembrie a anului 2002.
Consiliul Judetean Gorj nu va mai figura nici printre asociati la clubul de fotbal la care presedinte este Marin Condescu, nemaifiind astfel obligat sa cotizeze din bani publici. ... De la sponsori incasam circa un milion de euro", a mentionat Marin Condescu, presedintele Clubului Pandurii Lignitul.
Marin Ciumag (66,5 puncte), Gheorghe Grigorescu (61 de puncte) si Dumitru Modoran (61,5 puncte). ... In Valcea, batalia s-a dat intre Valentin Oprea (84,75 puncte), care l-a surclasat pe Stoian Marin Stanciu (79,25 puncte).
Ion Costache si Marin Cadiu.
Este vorba despre Adrian Nicolae Alistar, administrator de fapt al SC SAND CONSTRUCT SRL si asociat la SC CITY CONSTRUCT SRL, ambele din Bacau, Vasile Sorin Bardasu, asociat la SC SAND CONSTRUCT SRL, si Liviu Agaleanu, asociat si administrator la SC SAND CONSTRUCT SRL si SC CITY CONSTRUCT SRL, acuzati pentru evaziune fiscala si uz de fals, respectiv Marin Buscu si Vasile Viorel Cinca, reprezentanti fiscali ai Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, in sarcina carora s-au retinut mai multe infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual si complicitate la evaziune fiscala.
Sindicatul politistilor se va intalni, la Palatul Cotroceni, cu premierul Emil Boc si conducerea Ministerului de Interne, pentru a discuta problemele din sistem, inainte de declansarea protestelor nationale, a declarat, marti, Marin Gruia, liderul SNPPC.
El a dezvaluit ca printre generalii care urmeaza sa fie arestati se numara Gheorghe Carp, Ionel Marin, Marin Ioana, Dumitru Iliescu, Raul Buliga, Mircea Chelaru, Mirel Dohotaru, Gheorghe Fieru si Dumitru Polivanov.
Platile s-au facut din incasarile asociatiei", se arata in expertiza contabila efectuata la cererea organelor de cercetare din cadrul IJP Dolj, unde exista un dosar in care este anchetat presedintele asociatiei, Marin Furniga. ... 3 "Nicolae Titulescu", Marin Furniga, a spus raspicat:
Conform sursei citate, deflagratia a avut loc in jurul orei 12.30, caporalii Marin Costea, Viorel-Cristinel Antonie si Constantin Buica murind in urma incidentului.
Primarul si viceprimarul si-au dat spor de dispozitiv, fiindca erau in comisia pentru situatii de urgenta, si spor de conditii vatamatoare, pentru ca lucrau la calculator Primarul Marin Marcu si viceprimarul Marian Ilie din comuna doljeana Breasta si-au dat ilegal mai multe prime si sporuri in 2009.
• Fulga Jana, primar PC al localitatii Simnicu de Sus • Carciumaru Constantin primar PNL in localitatea Cotofenii din Fata • Racareanu Ion primar PNL al localitatii Bradesti • Militaru Mihai, primar PSD al localitatii Robanesti • Duta Marin, primar PSD in localitatea Cetate • Guta Mircea, primar PNL al municipiului Calafat • Calafeteanu Puiu Mihai, ales din partea PNL la conducerea Primariei Plenita • Toma Cristian, primar PSD al localitatii Piscu Vechi • Vintila Marin, primar PNL din localitatea Poiana Mare • Mungiu Gheorghe, primar PNL in localitatea Ciupercenii Noi "Cei 10 primari si-au exprimat sustinerea si increderea in liderii UNPR Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, profesorul Gheorghe Bica, Gigi Netoiu, Puiu Iordanescu, precum si in proiectele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, pe care cei edilii-sefi le considera importante pentru cetatenii localitatilor pe care le conduc, pentru interesul national, pentru romani si pentru Romania", se arata intr-un comunicat remis, joi, agentiei MEDIAFAX.
Ziua Unirii - 24 ianuarie, Festivalul Indragostitilor, Festivalul Marin Sorescu, Ziua Basarabiei, Sarbatori Pascale, Ziua Europei, Ziua Internationala a Copilului, Ziua Imnului si Drapelului National, Zilele Municipiului Craiova, Ziua Nationala a Romaniei, 22 Decembrie, manifestari dedicate sarbatorilor de iarna", se arata in nota de fundamentare.
google-analytics.com