Cautare

1667 de rezultate pentru "maria cristina budarescu" (2.70 secunde)
Superba jurnalista Cristina Cojucar Toma a sarbatorit recent o frumoasa varsta, de 36 de ani. ... Cristina a savurat alaturi de invitatii prezenti delicioasele preparate ale restaurantului Gargantua D'Oro din Dorobanti si minunatul tort in forma de cadou de la cofetaria Claus.
Ionut Matei - presedinte, Ioana Bogdan, Cristina Rotaru, Luminita Zglimbea si Angela Dragne. ... Cristina Rotaru a facut si ea parte din completul care a judecat pe fond dosarul "Trofeul Calitatii" unde a votat pentru achitarea lui Adrian Nastase.
Sotii Cristina si Constantin Niculescu participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in curtea MTR.
Intr-un oras atat de mare precum Bucurestiul, sansele ca o femeie sa isi gaseasca un loc de munca, mai ales in domeniul serviciilor, este foarte mare si atunci este bine ca ea sa fie inarmata cu aceste competențe de orientare catre client, pentru ca ele vor face cu adevarat diferenta in fata angajatorilor", declara Cristina Coca, expertul activitatilor de instruire din cadrul proiectului "Trei generatii pentru maine".
Maria Ignat, 60 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Nici nu cred ca vom "merge" catre mai bine..." Maria Serban, 57 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Ana-Maria Belciug, 21 ani, studenta, Constanta:
Maria Petre (foto), viceliderul grupului parlamentar al PD din Senat, considera ca absenteismul s-a datorat unor deficiente organizatorice, dar ca asta nu inseamna ca vinovatii nu vor fi sanctionati.
Joi, telespectatorii postului National TV o vor putea urmari pe Ana Maria Prodan intr-o postura cu totul deosebita. ... In tot acest timp, de fotbalistii pe care Ana Maria Prodan ii impresariaza se va ocupa altcineva....
Maria Sibylla Merian, sarbatorita de Google printr-un logo special Google o sarbatoreste pe naturalista de origine germana Maria Sibylla Merian printr-un logo special, reprezentat de cateva desene de plante, insecte si o soparla.
trei trimiteri in judecata pentru judecatorii Maria Huza, Andreea Ciuca si Vasile Bicu si inceperea urmaririi penale fata de sapte parlamentari.
La targul de Rusalii de la MTR am intalnit-o si pe Maria Vitalis. ... Am o echipa de angajati care brodeaza iile, ne-a spus Maria Vitalis, care a mostenit aceasta pasiune de la mama si de la bunica sa. Maria Vitalis este general manager la S.C.
Jacques Vallee si multi altii dupa el au subliniat atat vechimea unor fenomene de tip OZN in vechile scrieri religioase, cat si o seama de paralele intre diverse aparitii recente ale Fecioarei Maria si intalnirile apropiate OZN.
In aceeasi noapte a lunii octombrie 1973, nu departe de locul unde va fi plasat, pe malul estic al raului, monumentul comemorativ, Maria Blair, acum in varsta de 69 de ani, astepta, impreuna cu sotul ei, Jerry Blair, sa plece cu o barca pentru o lucrare in larg.
La lansarea la Galati a proiectului a participat, alaturi de Mircea Toader, euro-observatorul si senatorul PD de Ialomita Maria Petre.
Incepand de ieri, viceprimarul comunei Gradina, Maria Adam, cat si consilierul local din Chirnogeni, Maria Vlad, nu mai sunt membri PNL.
Democrata Maria Deju l-a atacat, la finele saptaminii trecute, in termeni duri, pe primarul orasului. ... Actul normativ face parte din pachetul de legi al reformei sistemului sanitar", a declarat Maria Deju.
Dupa o amanare cauzata de prelungirea dezbaterilor pentru bugetul de stat pe 2009, deputatul PD-L Maria Stavrositu (foto) si-a inceput, zilele trecute, intalnirile cu directorii de institutii scolare din Constanta.
Adriana Matei, director in cadrul Ministerului Turismului si Mariana Bercu, din partea SIF Transilvania, au fost realese in noul Consiliu de Administratie, alaturi de Ana Maria Topoliceanu, Maria Mustata Madalina si Paul Foleanu.
Organizatia de femei a PDL va cere conducerii partidului sa propuna trei reprezentante intre primii 12 candidati pe lista pentru Parlamentul European a declarat ieri deputatul democrat-liberal de Constanta Maria Stavrositu.
La inaugurare au participat presedintele Organizatiei Municipale PD-L Constanta, Florian Constantin, senatorul Mircea Banias, deputatii Constantin Chirila si Maria Stavrositu, membri de partid. ... La randul ei, deputatul PD-L Maria Stavrositu a anuntat ca organizatia municipala a strans deja 15.
In timpul vizitei din martie, Maria Basescu i-a spus unui batran ca o sa-i dea un scaun cu rotile. ... In luna martie a acestui an, Maria Basescu i-a promis lui Ion Nanuti un scaun cu rotile.
google-analytics.com