Cautare

1667 de rezultate pentru "maria cristina budarescu" (3.23 secunde)
Asa scria sfantul Maximilian Maria Kolbe intr-una din ultimile sale scrisori. ... Lumanari, cantece, rugaciuni si buchete dadeau un chip luminos evlaviei noastre fata de Preasfanta Fecioara Maria, care ne aparea atunci ca Regina primaverii, primavara naturii si primavara sufletelor.
Credinciosii ortodocsi si catolici sarbatoresc luni 25 martie 2019 Buna Vestire, amintind de ziua in care Arhanghelul Gavriil i-a vestit Fecioarei Maria ca a fost aleasa sa devina Mama lui Isus Christos.
Santamaria Mare, sarbatoarea care marcheaza sfarsitul verii Adormirea Maicii Domnului sau Santamaria Mare, una dintre marile sarbatori ale bisericii crestine, praznuita in 15 august, marcheaza trecerea de la vara la toamna si este, totodata, Ziua Marinei, Sfanta Maria fiind ocrotitoarea marinarilor.
Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune, a declarat ca 40% dintre romani sufera de hipertensiune arteriala iar cei mai multi dintre acestia nici nu stiu ca au aceasta boala, deci nu se trateaza. ... Maria Dorobantu, prezenta la Congresul de Nefrologie, care se incheie sambata, la Sibiu, conform Agerpres.
"Vi-o prezint pe Maria! ... Ce mandra o sa fie Maria de mama ei, de tatal ei... ... Da, Oana Stancu este o Invingatoare!!!", a scris Mihai Gadea pe Facebook, loc unde a postat și o fotografie cu micuta Maria.
MATEI ALEXANDRU) Oana-Maria Bogdan, membra in conducerea centrala a PLUS si despre care Dacian Ciolos sustine ca este roata motrice din spatele partidului, este promotoarea unor idei precum desfiintarea proprietatii private si renuntarea la viata de cuplu in favoarea traiului in grup.
Actionarii firmei sunt Oita Romeo, Sandu Ion-Eftimie, Mircea Basescu, Geamanu-Grigore-Andrei-Cristian si Cazacu Maria Cristina. ... Cazacu Maria Cristina are 22 de ani, este fiica lui Aurel Cazacu.
Ingrijorati de amploarea fenomenului muncii in strainatate, investitorii straini se tem ca nu vor mai gasi personal calificat in tara, anunta Ana-Maria Cristina, presedintele ARIS.
Aldana Lupeanu la kumite copii 2 (-30 kg) si kata copii 2, Alexandru Potcovaru (kata copii 2), Marius Macesanu (kata copii 3), Maria Mageri (kata copii 3), Alexandra Popescu (kata minicadeti);
Celelalte romance de pe tabloul de 32 sunt Raluca Olaru (275 WTA), Diana Marcu (808 WTA, wild-card), Cristina Dinu (324 WTA) si Cristina-Andreea Mitu (292 WTA).
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Un alt caz este cel al deputatului PSD de Bihor Sonia-Maria Draghici, al carui sot Doru Vladimir Draghici este angajat al biroului parlamentar ca expert.
Primaria Cernavoda, cu sprijinul deputatului Cristina Dumitrache (foto), a organizat pentru locuitorii orasului o tombola intitulata "Fii european in 2009", cu ocazia alegerilor europarlamentare.
Cristina Barbos a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... De asemenea, am adus brose in forma de fluturi, cu pietre semipretioase puse in mijloc", ne-a spus Cristina Barbos.
Cristina Barbos participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Au mers bine pandantele din coral, scoicile (pandante, lantisoare), labradoritul si larimarul", ne-a spus Cristina Barbos.
Cristina si Andreea sunt o prezenta constanta a targurilor organizate in curtea MTR. ... Inedite sunt si caciulitele viu colorate, crosetate de Cristina, din lana si acril.
Cristina si Andreea, mama si fiica, participa la targurile traditionale Piata Taraneasca si Mester(esti) din curtea MTR.
În caz contrar, penelistii sunt de parere ca se va ajunge la sume asemanatoare celor din 2007, când celor trei spitale li s-au dat în total 7,5 miliarde de lei vechi. Desi anul trecut nu a zis nici „pâs“ când prin bugetul initial au fost alocate celor trei spitale din subordinea primariei trei miliarde de lei vechi destinate reparatiilor, proaspata sefa a liberalilor craioveni, Cristina Calangiu, a iesit vineri la rampa cu reprosuri la adresa municipalitatii.
Propunerea PSD pentru functia de director executiv al Casei Judetene de Pensii (CJP), Cristina Samoila si-a intrat pe deplin in drepturi. ... Tocmai din acest motiv intentionez sa realizez caravana", a spus Cristina Samoila.
Directoarea Spitalului Judetean Craiova, Cristina Calangiu, a fost ieri victima unei glume menite sa tensioneze relatiile bune pe care le are cu PSD Dolj. ... In hartia de confirmare, la expeditor figureaza chiar numele directoarei spitalului, Cristina C. ... Cand a auzit de existenta faxului, Cristina Calangiu a chemat politia.
google-analytics.com