Cautare

1169 de rezultate pentru "maradonisti dotati cu uniforme de politist cagule si girofar video" (3.19 secunde)
Imbracati in politisti, perchezitionau victimele si le talhareau Buzetica, Bebi si Sile Coroi au fost trimisi in judecata pentru opt cazuri de talharie prin metoda Maradona: talharie constand in acostarea, intimidarea si perchezitionarea victimei de catre inculpatii deghizati in politisti.
Primaria Craiova doreste sa implementeze cu bani europeni un amplu sistem de supraveghere a zonelor publice din oras cu zeci de camere video Municipalitatea a inclus in programul de investitii al anului 2012, aprobat de Consiliul Local Craiova luna trecuta, suma de 120.000 de lei pentru realizarea proiectului tehnic al obiectivului intitulat "Cresterea sigurantei publice din municipiul Craiova prin introducerea unui sistem de supraveghere video".
In cadrul Congresului National de Ortopedie si Traumatologie ce se desfasoara la Palatul Parlamentului, printre expozanti se afla si Uniforma Medicala (www.uniforma-medicala.ro).
Cum arata un sistem complet de supraveghere Un sistem de supraveghere video pentru o locuinta modesta este mult mai rentabil ca in anii precedenti. Tehnologia a evoluat atat de mult incat preturile au scazut, iar o camera video costa si 70 de lei.
Prima solutie completa de transmisie a datelor video prin LTE Noua solutie completa pentru transmisie via LTE va revolutiona transferul de date mobile si va satisface cererea in crestere pentru servicii TV oriunde.
Psihologia jocurilor video Jocurile video pot fi aliati in cresterea copilului, favorizand dezvoltarea diferitelor abilitati, sau sunt nocive si creeaza dependenta? ... Exista o frontiera de netrecut intre scoala si jocurile video? Este posibila vindecarea tulburarilor psihice cu ajutorul lor?
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marti, la 22 de ani de inchisoare, de magistratii Tribunalului Arges, informeaza Mediafax.
Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a reusit sa aiba o binemeritata vacanta dupa trei ani si jumatate de munca. S-a intors recent dintr-o calatorie in Italia, Austria, Elvetia si Budapesta. Nu s-a casatorit inca si reuseste sa impace viata de politist cu cea personala.
Lipsa unei componente de securitate din programul Adobe System, folosit pentru a distribui filme si emisiuni TV pe internet, permite utilizatorilor sa înregistreze gratuit din serviciul video streaming al Amazon.com, informeaza smartnews.ro, citând Reuters. Bresa de securitate expune continutul video on line la piraterie excesiva, cu efecte asemanatoare celor resimtite de industria muzicala în "era" Napster, si este prezenta pe serverele Adobe Flash video, la care sunt conectate toate playerele companiei de pe aproape toate calculatoarele "legate" la internet.
Cum apare fostul politist in noaptea in care a fost UCISA Elodia Doua probe cerute de avocata familiei Ghinescu ar putea sa il ingroape definitiv pe fostul politist.
Drama naufragiatului inghitit de o balena, tocmai cind era pe cale sa se salveze, n-o poate judeca nimeni la adevarata ei dimensiune.
Consulta lista tuturor camerelor video fixe functionale in prezent /avocat.net In momentul de fata sunt folosite 74 de camere fixe pentru depistarea soferilor care circula cu autoturismele fara sa plateasca rovinieta, potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Firma TAG - Fashion for profession participa la expozitia ce are loc in cadrul celui de-al XVII-lea Congres International UNAS care se desfasoara la Sala Palatului intre pana la 5 octombrie.
Dezvaluirile noastre despre averea uriasa stransa de comisarul Emilian Nicolae din salariul de politist, bineinteles, precum si numeroasele abuzuri comise de fostul sef al Politiei Cernavoda nu au ramas fara ecou.
Un timisean, care a incercat sa mituiasca un politist cu o mie de euro, a fost prins miercuri, in flagrant, de ofiterii din cadrul Biroului Anticoruptie Timis.
Un tanar din Voineasa, care pretindea ca este politist, a fost depistat luni la Barza - Olt. Baiatul a cerut de la mai multe persoane diverse sume de bani, promitandu-le, in schimb, ca le ajuta sa se angajeze in politie.
Terapie cu jocurile video. Copiii suferinzi de autism prefera jocurile cu eroi si le resping pe cele cu lupte, violente Jocurile video ar putea avea efect pozitiv in cazul copiilor cu autism si al copiilor cu tulburari de atentie si hiperactivitate.
Ponturi de la politisti: 10 trucuri care te pot scapa de amenzi Fii respectuos. ... Renunta la apelative de genul Sefu. ... Nu il lua la rost pe agentul de circulatie. Nu face pe prostul Zilnic, in Romania, se dau mii de amenzi de circulatie.
Dupa ce au destructurat mai multe grupari de carderi din care faceau parte Samir Spranceana, Ion Rosianu, Dragos Tiugan sau Marius Voinea, zis Cretu, politistii doljeni au "spart" ieri o grupare in care activa si fiul adjunctului sefului Politiei Municipiului Calafat, Laurentiu Vladut.
google-analytics.com