Cautare

341 de rezultate pentru "maradonisti dotati cu uniforme de politist" (2.65 secunde)
Incepand din acest an producatorii agricoli vor beneficia de mai multe scheme de plati directe pentru terenurile si culturile agricole pe care le detin.
In cadrul sedintei Parlamentului European de saptamana aceasta, forul legislativ european a dat unda verde pentru extinderea regimului simplificat de control al vizelor la frontierele externe ale Bulgariei, Romaniei si Ciprului.
De la o reclamatie, care s-a dovedit a fi intemeiata, inspectorii de la Protectia Consumatorilor au mai gasit si alte nereguli care i-au atras comerciantului on-line o amenda de 3.000 de lei.
Propunerea de directiva europeana formulata la ultima sedinta a Parlamentului European are ca obiectiv ridicarea standardelor in domeniul gestionarii sigurantei rutiere, inclusiv studii de impact, audit si inspectii legate de siguranta.
Bacsisurile oferite la cazinou crupierilor, ospatarilor si casierilor vor fi evidentiate separat in contabilitate si considerate venituri ale organizatorului, putand fi impartite angajatilor de catre conducere, iar personalul care deserveste sala va fi obligat sa poarte doar uniforme fara buzunare.
In numarul de sambata, 6 iunie 2009 al ziarului "Vocea Brailei", Mihaela Dan a publicat articolul intitulat "Traian Basescu a vizitat Insula Mare a Brailei". Recitind acest articol, intelegem de ce a plecat Culita Tarita in tabara generalului Oprea, omul lui Basescu.
RAR, anunt important pentru orice detinator de autoturisme Registrul Auto Roman anunta ca, incepand de joi, 23 mai 2013, va fi implementat proiectul "call-center national", proiect care face parte din strategia de dezvoltare a Registrului.
Zona Foisorul de Foc, intre pitoresc si solutii rezidentiale moderne Foisorul de Foc, alaturi de piata cu acelasi nume, se numara printre locurile-cheie pentru Bucurestiul ultimului secol, fiind unul din monumentele de renume din zona istorica a Capitalei.
Octavian STIREANU) Sarbatoarea Marii Uniri a ajuns sa se confunde cu o fastuoasa parada militara. ... Dar Marea Unire poporul a facut-o, scriu hrisoavele de istorie.
Sanchez s-a alaturat Comisiei in urma cu 20 de ani, ca locotenent major. A fost invitat de catre colonelul Freddy Prieto, care era pe atunci presedintele Comisiei. La inceput a avut un rol de secretar; se ocupa de documente.
Fenomenele aerospatiale neidentificate au fost tratate cu seriozitate de fortele aeriene ale tuturor tarilor importante, chiar daca acest fapt nu a fost recunoscut in general fata de marele public. Un exemplu graitor este si cazul uneia dintre cele mai mici tari din America de Sud, Uruguay.
FARCAS) - continuare - Lumini spectaculoase Au aprins luminile de aterizare pentru a vedea la timp eventuala cenusa vulcanica. La aproximativ 5 minute dupa ce au trecut de lumina rosie, au raportat incidentul la controlul traficului aerian.
Intalniri cu umanoizi stranii (Autor: ... FARCAS) (Continuare) O petrecere de nepamanteni La Teresopolis, statul Rio de Janeiro, Brazilia, in seara zilei de 12 ianuarie 2011, indata ce a disparut lumina zilei, martorul intamplarii a auzit mai multe zgomote, venind din diferite directii, din jurul casei sale.
FARCAS) (Continuare) Din pacate insa, pentru o istorie atat de frumoasa, s-a descoperit foarte repede ca lucrurile stau altfel.
Psihologul Cezar Laurentiu Cioc face o analiza a modalitatilor pe care hotii si escrocii le folosesc pentru a profita de naivitatea, necunoasterea si disperarea oamenilor de buna credinta.
Pana acum, fiecare sfarsit de an marca, aproape dramatic, cresterea tensiunilor sociale si politice pana la un punct de fierbere ce ameninta sa repete, cu consecinte neclare, experienta din '89. ... Valoarea sa reala este greu de estimat si pluteste pe undeva intre absolut si zero.
Farcas) Un exemplu de prezenta a OZN-urilor este in cazul unei dintre cele mai mici tari din America de Sud si anume Uruguay. Fortele Aeriene Uruguayene investigheaza OZN-urile, acestea fiind la curent cu acest fenomen.
Asadar, se implinesc, azi, exact sase decenii de la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial.
Asadar, se implinesc, azi, exact sase decenii de la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial.
Cu sau fara autorizatii sanitare, cu sau fara mobilier, instalatii de iluminare sau alte inbunatatiri, a inceput scoala. Dar la goana dupa cartile si caietele speciale ori cheltuieli pentru tot felul de fonduri sau "investitii" gen table, banci ori uniforme, de-abia s-a dat startul.
google-analytics.com