Cautare

341 de rezultate pentru "maradonisti dotati cu uniforme de politist" (4.85 secunde)
FARCAS) (Continuare) In vara anului 2012, John Le Masters, un arhitect din New Mexico, aflat in excursie in zona, a gasit sub o tufa de ienupar o bara cu profil I (sau H), lunga de 34 cm, avand niste gauri forate grosolan la fiecare capat si un logo triunghiular, cu un cerc si cu alte marcaje aproape de unul dintre capete.
Miscarea de Rezistenta: ... Cu vioara si stetoscopul langa inima (Autoare: Magda Marincovici) Medicul Sivia Nica este sefa Unitatii de Primiri Urgenta (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB). ... 15 octombrie) este ziua domniei sale de nastere si ii dorim tot binele din lume.
sunt prea saraci ca sa faca afaceri proaste, pentru ei, mai ales daca e cu banul statului! O noua afacere se profileaza la orizont, cu multe zerouri, prinse pe aripile unor aeronave F-16, pentru cei care vor fi destul de destepti sa se agate de ele.
Una dintre dorintele cel mai des afirmate de puterea comunista a fost aceea de formare a omului nou. Notiunea era usor neclara, dar in esenta era vorba de un om care sa execute directivele partidului; de gandit nu era nevoie.
Una dintre dorintele cel mai des afirmate de puterea comunista a fost aceea de formare a omului nou. Notiunea era usor neclara, dar in esenta era vorba de un om care sa execute directivele partidului; de gandit nu era nevoie.
Oare cum poate acest genial interpret orb sa izvodeasca din sunete catedrale gotice in care patrunde Lumina Vesnica ce ne permite sa-l vedem pe Dumnezeu, iar noi, dotati cu vedere binoculara, nu reusim sa vedem imbecilitatea bine temperata din jurul nostru?
Zicea domnul ministru al sanatatii noastre Eugen Nicolaescu ca, de pe la inceputul acestu an, ar fi trebuit dotati cu laptopuri toti medicii de familie, printr-o binevenita actiune prevazuta sa se deruleze prin Autoritatea de Sanatate Publica.
Zilele trecute am auzit, dintr-o sursa sigura, faptul ca primarul Dumitru Nicolae ii va dota pe consilierii locali cu laptopuri.
Scenariul a fost brevetat si jucat cu succes de Sorin Ovidiu Vantu si avocatii sai in dosarul Bancii de Investitii si Dezvoltare (BID).
Se pare ca va mai trece multa apa pe Dambovita pana cand invatamantul romanesc se va adapta, cu adevarat, cerintelor epocii in care traim.
Scenariul a fost brevetat si jucat cu succes de Sorin Ovidiu Vantu si avocatii sai in dosarul Bancii de Investitii si Dezvoltare (BID).
el regiza la Bucuresti "Micul Print" de Antoine de Saint-Exupery, iar ea juca doua roluri: ... - Este un om care te surprinde vesnic, pentru ca este o bogatie de caracter, de sentimente.
Margareta Paslaru este cantareata, compozitoare si textiera romana de muzica usoara, interpreta de muzica populara si actrita de teatru si film. A debutat in muzica usoara in anul 1958, la Casa de Cultura Grivita Rosie, acompaniata de Paul Ghenter. Acolo este descoperita de Ileana Pop.
Puteti citi in continuare partea a patra a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Ne intoarcem in direct cu presedintele Romaniei, ii voi adresa intrebarile dumneavoastra.
Potrivit acestora, procurorii militari ar putea emite pe numele lui Ion Iliescu un mandat de aducere, avind in vedere ca, desi a fost asteptat mai bine de doua ore, nu s-a prezentat ieri la audieri.
Partidul lui Vadim Tudor a initiat un proiect legislativ privind obligativitatea purtarii uniformelor scolare in invatamantul de stat si privat, a anuntat ieri la Cluj senatorul Gheorghe Funar.
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Discurs de receptie in Academia Romana Iata conceptii, viziuni, presimtiri, cari cresc in chip firesc, chiar in imaginatia copiilor in lumea satului. ... In bezna zaream dintr-o data Calea laptelui si stelele, ca ciorchinii grei si mari, coborate pana aproape de acoperisele de paie.
Incidente OZN urmarite de clarvazatori militari (Autor: ... FARCAS) Experientele de clarviziune cu scop de spionaj, efectuate, incepand din 1972, la Stanford Research Institute (SRI) si finantate de CIA, continuate apoi, din 1975 pana in 1995, in cadrul U.S.
Intalniri cu umanoizi (Dan D.Farcas) Continuam prezentarea altor intalniri cu "umanoizi" inventariate de ufologul american Albert S.
google-analytics.com