Cautare

341 de rezultate pentru "maradonisti dotati cu uniforme de politist" (3.79 secunde)
Cerere in casatorie inedita, facuta de un politist, in Constanta: In loc de amenda, femeia a primit inelul de logodna
Un barbat a fost impuscat in cap, astazi, de un politist care l-a prins in flagrant delict, in timp ce fura dintr-o dubita de pe DN2. Victima a fost transportata la Spitalul de Urgenta "Floreasca" din Capitala in coma profunda.
A fost la un pas sa loveasca un politist care dirija traficul in intersectie si o femeie care trecea pe trotuar.
Un politist din cadrul Politiei municipiului Oradea si-a impuscat mortal parintii, miercuri noapte, dupa care s-a sinucis in masina proprietate personala, in fata blocului in care se presupune ca locuieste, au declarat surse judiciare.
Tribunalul Dolj a emis ieri un mandat de arestare preventiva pentru 15 zile pe numele lui Nicolae Suleapa, socrul unui politist din cadrul Serviciului de Operatiuni Speciale Dolj, cercetat pentru trafic de influenta dupa ce a cerut 4.000 de euro unui bailestean pentru a-i pune o pila la o scoala de subofiteri.
Un politist de la Directia Generala Anticoruptie a fost retinut pentru coruptie, dupa ce a cerut spaga pentru angajari la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste
Un politist din Arges a fost ridicat de mascati si retinut pentru trafic de persoane. ... Impreuna cu el au mai fost retiinuti alti sapte barbati care se foloseau de metoda loverboy pentru a trafica femei.
Incident socant in Gara de Nord din Bucuresti. ... Agresorul a ranit inclusiv un politist care a incercat sa il incatuseze.
5 propozitii care s-ar putea sa te scape de amenda in discutia cu politistul rutier 1. ... Va multumesc ca va faceti datoria si ca ne tineti in siguranta Daca esti sofer e clar ca ai fost oprit in repetate randuri de agentii de la Rutiera.
Un politist a fost lovit cu o ranga, dupa ce a incercat sa aplaneze un conflict intre mai multe familii, intr-o comuna din Maramures. ... Acesta a ajuns de urgenta la spital.
Imagini video cu un incident petrecut in urma cu un an si jumatate, care il are in prim plan pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Mihai Lupu, fac valva pe internet si nu numai. Politicianul ameninta, injura si agreseaza un politist local. Imagini si informatii cu puternic impact emotional!
Un politist criminalist din Arad a fost filmat in momentul in care agreseaza o batrana in varsta de 73 de ani.
Caz incredibil in Ploiesti, acolo unde un politist este cercetat dupa ce ar fi dat spargere intr-o locuinta.
Cu toate ca legea privind Politia comunitara a fost adoptata si publicata in Monitorul Oficial de mai bine de doua luni, infiintarea acestei structuri este inca incerta.
Fostul prefect de Hunedoara Aurelian Serafinceanu a demisionat din PSD dupa ce a preluat presedintia Fundatiei Crestine Sfanta Maria, care se ocupa de actiuni de caritate. ... Fundatia Crestina Sfanta Maria se ocupa cu ajutorarea familiilor nevoiase, a copiilor defavorizati, dar si a celor dotati.
racelile cailor respiratorii inferioare - Dupa cate zile ar trebui sa ma simt mai bine, in conditiile unei raceli obisnuite, cu nasul infundat? De regula, dupa 5 pana la 7 zile, spun specialistii.
Ce consumi pe timp de iarna grea? ... Simtim caldura cand consumam alcool pentru ca acesta determina vasele de sange sa se dilate, dar acest efect este doar temporar. Radacina de ghimbir este cel mai eficient aliment folosit in cresterea temperaturii corpului.
Dan D., Farcas) La fel ca in SUA, Rusia etc., si in Romania au existat proiecte militare implicand clarvazatori, proiecte care au avut legaturi marginale si cu fenomenul OZN.
FARCAS) Una dintre ideile sugerate de fenomenul OZN este aceea ca, undeva, deasupra, exista o putere incomparabil mai mare, care nu ia legatura nemijlocit cu noi, dar isi permite, de mii de ani, mici interventii si experimente in lumea noastra, fara sa ne ceara permisiunea.
a publicat un raport continand un punct de vedere credibil cu privire la observatiile OZN. ... - Nu exista nicio explicatie pentru ceea ce au vazut si filmat acesti doi piloti de avioane de vanatoare. In schimb, Biserica are multe de spus, teologic, despre posibilitatea vietii in spatiul cosmic.
google-analytics.com