Cautare

1168 de rezultate pentru "maradonisti dotati cu uniforme de politist cagule si girofar video" (7.38 secunde)
Un politist a fost lovit cu o ranga, dupa ce a incercat sa aplaneze un conflict intre mai multe familii, intr-o comuna din Maramures. Mama unui tanar pe care politistii incercau sa il imobilizeze a pus mana pe o ranga si l-a lovit pe unul dintre agenti.
Un politist criminalist din Arad a fost filmat in momentul in care agreseaza o batrana in varsta de 73 de ani.
Caz incredibil in Ploiesti, acolo unde un politist este cercetat dupa ce ar fi dat spargere intr-o locuinta.
Prima zi a lunii aprilie va inregistra un record in ceea ce priveste numarul de scumpiri la produse si servicii. Initial, unele cresteri de preturi trebuiau facute la 1 iulie, insa la sugestia Fondului Monetar International, Guvernul a decis sa le aglomereze pe toate la 1 aprilie.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Finala Europa League 2012 aduce in Bucuresti, potrivit organizatorilor, aproximativ 30.000 de suporteri spanioli, sustinatori ai echipelor Atletico Madrid si Athletic Bilbao, dar si alte cateva zeci de turisti, cel maimare oras al Romaniei devenind, pentru o zi, capitala fotbalului european.
Cum au reusit romanii sa spulbere o intreaga armata maghiara de tancuri in Africa: "I-am scos de pe harta" Ca niste fantome cenusii de otel, tancurile se misca greoi prin pacla deasa care se ridica peste ruinele fumegande ale orasului:
FARCAS) In Statele Unite si in Canada exista numeroase persoane interesate de fenomenul OZN care sunt convinse ca cercuri oculte ale guvernului SUA stiu mai multe despre prezenta extraterestra pe Pamant decat sunt dispuse sa declare.
Imagini NASA si viata in Galaxie (Autor: ... FARCAS) Teoreticienii conspiratiei sunt convinsi ca NASA musamalizeaza dovezile vizitelor si ale prezentei extraterestre pe planeta noastra si in jurul ei.
Exista o teorie foarte circulata pe net demna de atentia ta. Nu, nu e aia care spune ca parazitii din fecalele pisicii te transforma intr-o baba nebuna, desi si aia e alarmanta.
FARCAS) Contactatii sunt persoane care pretind nu doar ca au avut o intalnire de gradul IV, dar si ca sunt in permanenta legatura cu extraterestrii, avand, in calitate de mesageri ai unei inteligente suprapamantene, misiunea de a raspandi anumite informatii printre oameni, in general avertismente (uneori cu tenta apocaliptica), privind comportamentul nostru.
Actiunea a fost organizata la National Press Club din Washington, la o distanta de doua colturi de Casa Alba, de Paradigm Research Group, infiintat in 2004 si condus de Steven Bassett, activist politic, comentator si publicist, aparent cu ajutorul unei donatii de 1,1 milioane dolari, primita din Canada.
Un american, membru in grupul extremist al shebabilor somalezi, a criticat pe internet discursul presedintelui american Barack Obama (foto) adresat lumii musulmane si a avertizat ca tot mai multi americani se alatura luptei impotriva "tiraniei" Statelor Unite.
Consilierii judeteni din Dolj s-au certat ieri mai mult de fatada pe proiectul de buget din acest an.
Consilierii judeteni din Dolj s-au certat ieri mai mult de fatada pe proiectul de buget din acest an.
BBC a relansat BBC Newswire sub forma unei agentii de stiri multimedia, urmand ca echipele care furnizeaza continut sa lucreze impreuna cu cele care distribuie informatia.
Mihai Tatulici si-a lansat volumul de memorii SINGUR INTRE VEACURI. CUM AM AJUNS ACOLO Mihai Tatulici a lansat primul volul de memorii: ... - Toti oamenii importanti cu care am lucrat de-a lungul timpului deschid acest prim volum, a declarat Mihai Tatulici pentru Paginademedia.ro.
FCSB s-a impus in al doilea meci din grupele Europa League, 2-1 pe terenul elvetienilor de la Lugano, iar pentru prima data de cand UEFA a introdus grupele in cupele europene, ros-albastrii au debutat cu doua victorii.
Sony a prezentat trei camere video high definition de mici dimensiuni, capabile de a inregistra chiar si la rezolutie maxima 1920x1080 pixeli (1080p). Cele trei au in comun un ecran rotativ de 2.7" si sistemul de lentile Carl Zeiss Vario-Sonnar T.
Incepand cu 1 ianuarie 2011, in magazinele din Rusia au crescut in mod inevitabil preturile la produse electronice, inclusiv calculatoare: laptop-uri, telefoane mobile, camere video, televizoare, aparate de inregistrat si chiar discuri optice.
Jocurile video asteptate in 2012 Fotbal, viteza, razboi si apocalipsa. Acestea sunt cateva dintre subiectele celor mai tari jocuri pe care amatorii de distractii pe calculator le asteapta nerabdatori in anul care urmeaza.
google-analytics.com