Cautare

1169 de rezultate pentru "maradonisti dotati cu uniforme de politist cagule si girofar video" (3.21 secunde)
Tragedie la inchisoarea de maxima siguranta din Arad. Un politist de 32 de ani a fost gasit fara suflare in camera cu armament. Din primele informatii, se pare ca barbatul si-a pus capat zilelelor cu arma din dotare.
Un politist din Cluj-Napoca a fost prins la furat intr-un magazin de bricolaj. Pentru barbat nu a contat nici macar faptul ca era in uniforma, nici ca marele magazin era impanzit de camere de supraveghere.ricolaj-635105.html
Un politist de la Rutiera a fost prins cu droguri la el, la festivalul Saga, care a avut loc weekendul trecut in Bucuresti.
Scandalul de la Directia Generala Anticoruptie este pe cale sa fie musamalizat ori, tot atat de grav, sa se incheie in cel mai nemernic stil bastinas - "vinovat este mortul".
Grav accident de circulatie in Popesti Leordeni. O femeie in varsta de 73 de ani a fost lovita pe trecerea de pietoni de o masina condusa de un politist aflat in timpul liber.
In urma cu doua zile, mare tam-tam dupa ce un politist iesit din serviciu a accidentat... un gard, obosit si "obosit" fiind dupa o tura de noapte si o tura pe la un bar din cartierul in care locuia.
Un politist din judetul Cluj este acuzat ca a lovit un elev, in scoala, chiar in momentul in care le prezenta copiilor comportamentul adecvat in timpul orelor.
Un politist si-a descarcat din greseala pistolul, chiar in sediul Politiei din Baia Mare. Potrivit unor surse, agentul a tras un glont in podeaua incaperii, chiar la finalul unei ture, in momentul in care politistul isi curata arma inainte sa o predea.
Un politist din Dej s-a impuscat, in aceasta dimineata, in cap, la cateva minute dupa ce a ajuns la serviciu, chiar in fata unui coleg de serviciu.
Un politist promovat intens de IPJ Cluj pe pagina de Facebook a Inspectoratului este acuzat ca a violat o tanara, la o petrecere.
Ieri, 07.12.2010, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si ofiterii Directiei Generale Anticoruptie au prins in flagrant un politist bucurestean in timp ce primea 2.000 lei din suma de 8.700 euro pretinsa de la un cetatean pentru a propune solutia de neincepere a urmaririi penale intr-un dosar penal.
Un politist a fugit de la fata locului, dupa ce a provocat un accident rutier grav
Cerere in casatorie inedita, facuta de un politist, in Constanta: In loc de amenda, femeia a primit inelul de logodna
Un barbat a fost impuscat in cap, astazi, de un politist care l-a prins in flagrant delict, in timp ce fura dintr-o dubita de pe DN2. Victima a fost transportata la Spitalul de Urgenta "Floreasca" din Capitala in coma profunda.
Un sofer a pierdut controlul volanului, a lovit un scuar si s-a oprit pe trotuar, intr-o cladire. A fost la un pas sa loveasca un politist care dirija traficul in intersectie si o femeie care trecea pe trotuar.
Un politist din cadrul Politiei municipiului Oradea si-a impuscat mortal parintii, miercuri noapte, dupa care s-a sinucis in masina proprietate personala, in fata blocului in care se presupune ca locuieste, au declarat surse judiciare.
Un politist de la Directia Generala Anticoruptie a fost retinut pentru coruptie, dupa ce a cerut spaga pentru angajari la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste
Un politist din Arges a fost ridicat de mascati si retinut pentru trafic de persoane. ... Impreuna cu el au mai fost retiinuti alti sapte barbati care se foloseau de metoda loverboy pentru a trafica femei.
Incident socant in Gara de Nord din Bucuresti. ... Agresorul a ranit inclusiv un politist care a incercat sa il incatuseze.
5 propozitii care s-ar putea sa te scape de amenda in discutia cu politistul rutier 1. ... Va multumesc ca va faceti datoria si ca ne tineti in siguranta Daca esti sofer e clar ca ai fost oprit in repetate randuri de agentii de la Rutiera.
google-analytics.com