Cautare

1168 de rezultate pentru "maradonisti dotati cu uniforme de politist cagule si girofar video" (2.76 secunde)
Cu ocazia Zilei Politiei, comisarul-sef Gheorghe Bica si-a anuntat ieri oficial pensionarea. ... 260 de avansari. Festivitatile organizate ieri la Craiova de Ziua Politiei Romane au debutat cu depunerea unor coroane de flori la monumentul politistilor cazuti la datorie.
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual. Au fost efectuate 50 de perchezitii, la birourile din sediul Politiei Rutiere, dar si la domiciliile suspectilor.
El a obtinut la examenul de joi nota 9.23 si s-a clasat inaintea celuilalt candidat comisarul sef Ioan Sisiiac, adjunctul sefului Politiei Dorohoi. Intrucat cei doi au trecut o examinare de tip interviu, nu sunt admise contestatii.
El a obtinut la examenul de joi nota 9.23 si s-a clasat inaintea celuilalt candidat comisarul sef Ioan Sisiiac, adjunctul sefului Politiei Dorohoi. Intrucat cei doi au trecut o examinare de tip interviu, nu sunt admise contestatii.
Parea un politist care se rasteste la o cutie de conserve Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a descris plastic discursul presedintelui Traian Basescu pe marginea celor petrecute, marti, in Parlamentul Romaniei.
Intr-o postare pe pagina sa de facebook, o fotografie in care Christian Ciocan apare alaturi de Ion Iliescu, a strans imediat 100 de like-uri. Comisarul indeamna la respect fata de fostul Presedinte al Romaniei si, in general.
Chestorul Mircea Bargoz este de mai putin de o luna seful Politiei Constanta.
Puteti citi in continuare ideile publicistului Sorin Rosca Stanescu preluate de pe www.sroscas.ro "Dominique Strauss-Kahn, directorul Fondului Monetar International, a declarat ca suntem la un pas de a fi declarati in incetare de plati. Deci, de a da faliment ca stat.
Iata ce spectacole de teatru si muzica puteti viziona in perioada 14 ianuarie - 4 februarie 2016, la Teatrul Elisabeta din Bulevardul Regina Elisabeta, nr. ... te bucuri de Arta, te Distrezi, Socializezi Info & Rezervari:
Castigatorul Premiului Oscar pentru rolul sau din Dallas Buyers Club, Matthew McConaughey a revenit de curand pe marile ecrane, intr-o noua interpretare de exceptie, de aceasta data in filmul Goana dupa aur, cu titlul original Gold.
Un barbat arestat preventiv, care fusese adus la Curtea de Apel Bucuresti, a fugit de sub escorta, luni dimineata, si este cautat de Politie. Barbatul era arestat pentru trafic de minori. Barbatul se afla in custodia politistilor de la Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Ialomita.
Catalin Cojocaru) POVESTE CU DOSAR PENAL Acum cateva luni, mi-a fost furat un router portabil de internet. ... Pana la urma, cazul a fost preluat de un politist de la judiciar.
In primul rand, trebuie sa nu fumam si sa nu bem. In alta ordine de idei, sa nu avem un acces de furie, pentru ca acesta poate produce instant un AVC. ... Deci un mod de viata echilibrat.
Sefii Politiei romanesti au descoperit ca sint tare putini politisti pe strada comparativ cu cei care stau prin birouri. Noi scriem asta de vreo patru ani, dar e bine si acum ca a vazut cineva cu ochii lui.
Un politist a fost amenintat cu moartea de un patron de restaurant, dupa ce agentul a verificat localul in care era organizata o petrecere, in Strehaia, in judetul Mehedinti.
Sotul Dianei Sosoaca este audiat chiar in aceste momente, dupa ce un politist a depus reclamatie impotriva sa pentru ca ar fi fost lovit.
Un politist local din Targu Jiu a fost prins baut la volan. Agentii de la Politia Rutiera au descoperit la etilotest ca barbatul avea o alcoolemie de 0,90 la mie in aerul expirat si au facut un dosar penal pe numele sau.
Un politist din Alexandria a condus baut si drogat o masina furata. Barbatul este si diacon onorific la o manastire din Teleorman. Politistul de la Ordine Publica a fost prins de colegii de la Rutiera.
Un politist de frontiera din Timis s-a urcat baut la volan si a lovit in plin un autobuz care circula regulamentar. Soferul autobuzului s-a dat jos sa vada ce s-a intamplat si atunci a simtit ca politistul mirosea puternic a alcool.
Un fost politist din Olt a devenit cautator de comori dupa ce a iesit la pensie. In doar un an, barbatul a gasit peste 70 de monede de argint, vechi de aproape 2.500 de ani.
google-analytics.com