Cautare

1169 de rezultate pentru "maradonisti dotati cu uniforme de politist cagule si girofar video" (2.92 secunde)
IAB este in faza finala de stabilire a unui set de standarde valabile pentru bannerele de tip video, care vor exploda pe Internet in urmatorii ani, ca urmare a maririi capacitatilor de banda ale Internetului in general.
RTC Holding a lansat în România un dispozitiv UVPC (Ultra Value Personal Computer), care ofera aceleasi avantaje ca ale unui computer obisnuit, dar are dimensiuni mult mai mici, informeaza pagina de internet www.bloombiz.ro.
Panasonic lanseaza si în aceasta primavara noi modele de camere video: ... Noile camere prezinta caracteristici de inovatie, ce duc la o îmbunatatire a procesului de filmare, chiar si atunci când „cameramanul“ nu este un profesionist.
100 de ambulante SMURD au fost echipate cu o solutie video, conectata la reteaua broadband Vodafone, in urma unei sponsorizari de 260.000 de euro a operatorului (Autor :
Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, sustine ca orice persoana care filmeaza un politist risca sa fie incatusata, daca gesturile respectivului cetatean "nu sunt previzibile".
Computere "ultimul racnet", scaun ergonomic si ecran circular... Bolizii viitorului sunt un birou-laborator pe patru roti, care primesc si trimit imagini din orice colt al planetei, gratie unei conexiuni prin satelit.
Politistii doljeni au fost dotati, de ieri, cu inca 44 de autoturisme noi.
Alimentul care ii ajuta pe barbati sa devina mai dotati Marimea testiculelor sunt adesea asociate cu virilitatea unui barbat Potrivit unui studiu al Harvard School of Public Health obiceiurile alimentare ale barbatilor pot influenta marimea testiculelor.
Imagini video cu un politist care indreapta arma spre un sofer de TIR, pe Autostrada A1 Deva - Nadlac, au aparut pe retelele de socializare, acestea fiind surprinse de camera video aflata pe bordul unei masini.
Un numar de 15 inspectori ai Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral si ai altor structuri similare din tara vor patrula in sezonul estival 2007 pe plajele din statiunile romanesti de la Marea Neagra pe ATV-uri, inarmati cu telefoane mobile si imbracati in uniforme.
De ce fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion (1) prosport.ro/11 cauze pentru care fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion.
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult. Elegante si rafinate.
Puteti citi in continuare articolul de pe Inpolitics. 'Informatia furnizata vineri de Inpolitics da semne ca se confirma in mod stralucit: ministrul Vasile Blaga este pe targa, din punct de vedere politic, fiind de asteptat ca Basescu sa-i ceara demisia in mod oficial in urma incidentelor din 24 septembrie.
In ultimii ani, restructurarea armatei a condus, treptat, la cresterea disponibilului de forta de munca din economie. ... De la aproximativ 2.500 de doljeni care erau incorporati in judetul Dolj inainte de 1989, in prezent numarul acestora a ajuns de ordinul unitatilor.
O sintagma des folosita cu vreo patruzeci de ani in urma spunea ca „militia populara este inima tarii care bate, bate, bate“. Cu toate schimbarile care s-au produs, se pare ca sintagma ramane valabila si astazi, cu deosebirea ca in loc de militie populara avem politie democratica.
In urma cu citeva zile sindicatul "Strajerul", care reprezinta atit salariati de la Politia Comunitara, cit si angajati ai firmelor de paza si protectie, a organizat o conferinta de presa in scopul prezentarii mai multor probleme.
Ministrul Educatiei spune ca este adeptul revenirii la uniforme in scoli.
Ucraina cere NATO 200.000 uniforme de iarna si corturi. Truss a propus inca din primavara ca NATO sa dubleze cantitatea de arme livrate Ucrainei. Truss a promis ca va continua sprijinul militar si economic al UK pentru Ucraina.
Patru din zece adulti americani se joaca pe calculator sau pe console, potrivit unui nou studiu realizat la cererea agentiei Associated Press si serviciului AOL.
O bunica de 70 de ani, din Statele Unite, este noua senzatie in cercurile pasionatilor de jocuri video. Potrivit site-ului Reuters.com, batrana, pe nume Barbara Sainte-Hilaire, detine deja titlul de corespondent "senior" al MTV, pentru jocuri video, si este starul blog-ului "Old Grandma Hardcore".
google-analytics.com