Cautare

541 de rezultate pentru "malutan ana" (3.14 secunde)
Ana Mocanu si-a pierdut buletinul fix inainte sa urce in avion. Povesteste, in exclusivitate, peripetiile din vacante pe care nu le va uita niciodata.
Ana Baniciu a fost ceruta in casatorie anul trecut de iubitul ei, Edy Kovacs. Marele eveniment ce ar urma sa aiba loc pe o plaja din Romania a fost anulat.
Acum, Ana Valentina este director de marketing in magazinul meu. ... Bobe (a carui carte, "Contorsionista", aparuta la Editura Humanitas, a fost nominalizata la Cea mai buna carte a anului), Marina Roxana Florescu Codreanu (medic psihiatru, Ana Florescu (manager neneral al firmei de bijuterii Zopini) si George Florescu (bucatar).
"Marita" ii are in distributie pe actorii Alexandru Potocean, Adrian Titieni, Lucian Iftime, Victoria Cocias, Andrei Hutuleac, Bogdan Dumitrache, Ana Ciontea.
O haita de caini a fost vazuta, vineri dimineata, la capela unde e depusa Ana Oros, femeia care a cazut victima unei alte haite in urma cu cateva zile, in zona Lacul Morii.
Ana Morodan aka Contesa Digitala are in plan un nou proiect in online si ne dezvaluie ce presupune a fi conform brief-ului.
Ana Maria Ferentz a vorbit pentru prima data, deschis si asumat despre relatia cu iubitul american. De ce nu poate fi mama pentru toti cei 7 copii ai lui, dar si ce spune despre momentul in care va deveni ea mamica pentru prima data.
Ana Baniciu e mai sincera ca niciodata si ne spune care sunt lucrurile care ii dau fiori! Si nu doar atat!
Ana Morodan a fost retinuta, seara trecuta, de catre politistii de la de Brigada Rutiera. Ea s-ar afla la aceasta ora intr-unul dintre centrele de detinere ale Politiei Capitalei.
Ana Morodan va fi cercetata sub control judiciar, dupa ce a fost prinsa in timp ce conducea beata si drogata.
Este locuinta luxurianta a unei tinere pictorite, vila pe care a amenajat-o intr-un stil unic. Ana Gherase a lasat farmacia pentru design si ne-a aratat resedinta de azur.
Imediat linga scena, Ana Barculet, consilier municipal PSD si director la Grupul Scolar "Gheorghe Asachi ", coordona un grup de tinere, care, din ceea ce se vedea, doar pantalonii si incaltamintea era lipsita de inscriptiile si culorile PSD-ului.
Ca sa scape de inchisoare, Cozma a adunat 3.000 de mineri si a plecat cu ei spre Bucuresti. N-au ajuns decit p ana la stoenesti, unde Cozma a fost arestat.
Intrebata cine i-a cerut sa faca acest lucru ea a raspuns ca Ana Simion, directorul de cabinet al prefectului. Ea a recunoscut, dar a sustinut ca actiunea "nu are tenta electorala.
Ana-Maria Belciug, 21 ani, studenta, Constanta: "Sincer, mi-e un pic rusine cand ii aud pe turistii din alte localitati vorbind despre felul cum arata plaja.
Dupa numeroase scandaluri, cu 48 de ore inainte de scrutin au ramas doar 2 concurenti - Simona Maria Ana si Mihai Bobe - din cei cinci anuntati initial.
El a precizat ca a avut o intalnire cu reprezentantii unei firme de consultanta, care vor conduce si administra societatile din Grupul ANA, inclusiv clubul de fotbal Rapid.
Acesta a fost inlocuit cu Ana Maria Patru, care a ocupat functia de director coordonator al Autoritatii Electorale Permanente - Filiala Regionala Sud.
Numai valoarea actiunilor si partilor sociale detinute de vicepremier totalizand 178,5 milioane de euro, din care 130 de milioane de euro le are la Ana Group.
In cursul zilei de ieri, la sediul Directiei de Ape Dobrogea Litoral a avut loc o sedinta pe tema delimitarii costiere, intalnire la care au participat atat reprezentantii DADL, mai multi primari din judetul Constanta, cat si secretarul de stat Lucia Ana Varga, respectiv prefectul judetului Constanta, Danut Culetu.
google-analytics.com