Cautare

53194 de rezultate pentru "mai" (3.82 secunde)
Pai fiecare cum intra pe usa vine si mai ridica un amendament? ... Cum se justifica curierii personali, in perioada aceasta, cand inca mai exista posta si a aparut si posta electronica? De ce mai este nevoie de curieri personali, trei la fiecare demnitar?
Cu toate ca cei mai multi dintre ei nu se asteptau sa gaseasca plaje la fel de bine intretinute ca in tarile vecine, situatia litoralului romanesc i-a ingrozit pe cei cativa turisti care au indraznit sa vina la plaja.
- va puteti simti trist, nu va mai amuza nimic - abatut, posomorat, fara chef - inutil, nefericit, sa va vina sa plangeti cu usurinta - sentiment de lipsa de speranta care se intensifica (incepeti sa vedeti numai "partea goala a paharului", nu mai vedeti nimic bun in jur, deveniti cinic, totul va dezamageste, inclusiv dumneavoastra, viata pare sa nu aiba sens/rost, nu mai vedeti iesirea din situatiile in care va aflati) - sentiment de neputinta (viata incepe sa para din ce in ce mai dificila, situatiile care altadata vi se pareau usor de rezolvat acum devin un efort/o sursa de suferinta) Aceste sentimente de lipsa de speranta (hopelesness) si de neputinta (helplessness) sunt cele mai importante caracteristici ale tristetii din depresie, sunt si markere ale evolutiei sub tratament.
Probabil pentru ca e si o chestiune de fizionomie, dar mai ales de atitudine. Eu de multe ori am avut atitudini mai dure, mai taioase si sigur ca impresia pe care am lasat-o a fost ca atare.
Administratia Nationala de Meteorologie anunta o vreme relativ calda pentru urmatoarele doua saptamani - 7 - 20 mai 2018. ... De asemenea, ploile pot aparea si dupa data de 15 mai 2018, in majoritatea regiunilor Romaniei.
Prognoza meteo pentru perioada 5 - 18 mai 2014 a fost realizata de Administratia Nationala de Meteorologie folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze de medie durata de la Reading, Anglia. ... In jurul datei de 7-8 mai vremea se va mai incalzi.
Practic, intre 2005 si 2008, intre cei doi a crescut un conflict politic din ce in ce mai deschis si mai puternic, in care s-au implicat partidele celor doi si, de asemenea, institutiile pe care cei doi le conduceau.
Acesta este, de departe, cel mai solicitant domeniu in noul an, dar si in anii urmatori. Deocamdata, pana in august 2018 inclusiv - asadar, pana la sfarsitul verii -, va trebui sa fii ceva mai prudent, pentru ca riscul de compromitere a imaginii este extrem de ridicat.
Ce temperaturi vor fi in fiecare regiune a tarii Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 27 mai - 9 iunie, in fiecare regiune a tarii, relateaza Mediafax.
Care sunt cele mai inteligente animale din lume? Care este cea mai inteleapta fiinta din lumea animala si cum se compara animalele in privinta inteligentei? Mai multe echipe de cercetatori au incercat sa ofere un raspuns la aceste intrebari, obtinand date pretioase in studiile lor despre inteligenta lumii animale.
Incertitudinea si anxietatea au fost cel mai greu de suportat.
Alis Anagnostakis) Pe Diana am cunoscut-o acum mai multi ani la un curs pe care l-am tinut pentru compania unde lucreaza si mi-a intrat in suflet, cu blandetea si zambetul ei cald.
Mai jos sunt 24 lucruri pe care poate nu le stiti despre unele dintre aceste tari. ... Cel mai probabil sa dispara sub valuri - Maldive Cu toate discutiile despre incalzirea globala si cresterea nivelului marii, locuitorii din Maldive au cele mai multe motive sa se teama.
Astazi am sa va vorbesc despre fantezia cu o femeie mai in varsta. ... Nici acum nu s-au schimbat multe lucruri insa pe langa ce vedeam atunci, acum vad si alte aspecte cu mult mai relevante.
cum sa reducem consumul masinii pe timpul vacantei De fiecare data cand ne oprim la pompa si vedem ca pretul unui litru de benzina sare cu mult de 5 lei, mai scump decat in majoritatea tarilor din vestul Europei, ne gandim ce am putea face ca automobilul nostru sa consume mai putin.
Circul ieftin jucat zilele acestea de autoritatile centrale pe tema turismului pe litoral nu mai pacaleste pe nimeni si nu mai poate salva nimic dintr-un sezon care se anunta catastrofal.
Creierului ii place ciocolata, are nevoie de apa, dar cel mai mult si mai mult ii place zambetul, spune medicul care peste 50 de ani a operat creiere.
Va spun cu toata sinceritatea ca proiectul nostru pentru fabrica de la Craiova este cel mai interesant dintre cele pe care le am acum pe masa si vin la Craiova nu pentru ca trebuie, ci pentru ca doresc.
Tudor Giurgiu) si Un etaj mai jos (r. Radu Muntean) sunt cele cinci lung metraje care intra anul acesta in cursa pentru trofeul acordat Celui mai bun film, la Gala Premiilor Gopo. De asemenea, autorii celor cinci filme concureaza si la categoria Cel mai bun regizor.
Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cristian Popescu a murit acum 20 de ani, la 21 februarie 1995, lasand in urma sa cateva poeme pe care nu le mai citeste nimeni si cateva marturii despre nebunie.
google-analytics.com