Cautare

18 de rezultate pentru "macara" (7.59 secunde)
E celebru cazul bucuresteanului care, in anii odiosului, s-a urcat pe o macara si a inceput sa strige "jos Ceausescu ". ... Au venit atunci niste securisti si au inceput sa filmeze, nu pe cel de pe macara, ci multimea care casca gura.
O macara ale carei contragreutati s-au rupt a cazut, luni dimineata, peste sediul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, distrugand o parte a cladirii si o masina parcata pe bulevardul Dinicu Golescu din Capitala.
Automobilul de lux, marca Bentley, a carui valoare depaseste suma de 150.000 de euro, a fost scos din apa cu o macara.
In final, constructorii au reusit sa desprinda statuia de postament si sa o aseze jos in siguranta, ancorata de macara", a declarat Sabina Dumitru, sefa Serviciului Investitii din cadrul Primariei Craiova.
La fata locului au fost prezenti, imediat dupa anuntarea accidentului, aproximativ 30 de pompieri din Grupul special de salvatori al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, acestia fiind si cei care au coborit de pe macara una dintre victimele accidentului, constatand apoi ca aceasta este decedata.
Conterm Construct a ramas recent fara sediu, o hala si o macara, bunuri puse garantie pentru o esalonare la plata obligatiilor catre bugetul de stat, fiind valorificate de fisc pentru a acoperi o parte din datoriile de 600.000 de lei la bugetul de stat.
O macara plutitoare va incerca sa scoata nava ucraineana. Macaraua Cormorant apartine companiei olandeze, are sase membri de echipaj si poate ridica pina la 400 de tone.
Lucrarile au demarat imediat, iar la inceputul lui noiembrie prima bucata din epava, mai precis prova, a fost scoasa la suprafata si transportata cu o macara plutitoare pana la kilometrul 107 de pe Bratul Sf.
Aici intervine cea mai spectaculoasa achizitie a unui santier din aceasta parte a lumii, DMHI urmand sa fie dotat cu o macara de 1.200 de tone, care va fi adusa din SUA in cursul acestei primaveri.
Am adus si cea de-a doua macara si speram sa reusim. Nu este nici o problema daca va trebui sa o aducem si pe a treia, însa.
Este interesant de aflat ce s-ar mai fi putut cumpara sau face cu bunurile Agroexport, din moment ce fostul cel mai mare operator roman de cereale nu mai avea, la ultima strigare, decat o macara, calea de rulare, estacada si o cladire.
o macara s-a prabusit peste gardul unei benzinarii si a poposit in curtea unei reprezentante auto, distrugand doua masini de lux si o auto-utilitara.
Am inteles ca un elicopter a intrat in coliziune cu o macara de pe o cladire... Eu am iesit apoi la geam si am vazut norul de fum care s-a imprastiat in tot orasul!
Acestia vor avea la dispozitie 4 motostivuitoare si o macara de 60 de tone pentru a putea ridica intreaga constructie ce masoara 21 de metri in deschidere si 15 metri in adancime.
- Operatiunea va fi facuta cu o macara de 600 de tone, folosita pana acum doar la instalarea de eoliene, a precizat inginerul Cracaoanu.
O masina de gunoi a cazut intr-o groapa aparuta dupa surparea asfaltului, pe o sosea din Braila. Ca sa scoata autoutilitara din groapa de aproape un metru, a fost nevoie de o macara.
Operatiunea de salvare este ingreunata de apa rece si de fiarele contorsionate aflate pe fundul lacului. La locul accidentului a fost adusa si o macara iar circulatia pe prima banda pe Calea Floreasca este blocata.
Situatia va fi remediata in zilele urmatoare, cand pasarelele vor fi ridicate cu o macara speciala. In paralel, reprezentantii Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos au inceput sa dragheze pe fluviu, in zonele in care navele se pot impotmoli.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com