Cautare

377 de rezultate pentru "luta adriana" (2.88 secunde)
Aceasta societate este detinuta majoritar de Gruia Stoica (73,37%) si Adriana Didila (26,61%), ceilalti actionari având procente nesemnificative.
Adriana Saftoiu, purtator de cuvant al Presedintiei, mentiona ca in vizitele pe care le-a facut presedintele in strainatate s-a constatat un "deficit de organizare" si ca pentru a evita pe viitor aceste situatii, s-a luat decizia ca deplasarea jurnalistilor sa fie organizata de redactii.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi, Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi,Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al.
Totodata, compania a incheiat colaborarea cu mai multi angajayi ai postului, printre care si nume sonore, de pe TV, printre care Tudor Musat si Adriana Nedelea.
Consilierul de stat de la Departamentul Politic din cadrul Administratiei Prezidentiale, Valeria Dorneanu, a demisionat din functie, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al Presedintiei, Adriana Saftoiu.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Mai avem si obiecte din ceramica si portelan, la 10 RON, care au ramas desperecheate", ne-a spus Adriana Caba, anticar de foarte multi ani si pasionata de obiectele vechi.
- definitie aforistica de Paula Adriana Cozian din Cugetari (1995) Fericirea inseamna sa ai o familie mare, iubitoare, grijulie, inchegata, care sa locuiasca intr-un alt oras.
Cartile a doi autori din generatia mea, Adriana Bittel si Bedros Horasangian, au fost cele mai frumoase cadouri pe care le-a putut primi la sfarsitul anului trecut.
Eleonora are 60 de ani si lucreaza la razboiul de tesut de la 15 ani. "Adriana Velicu, nepoata mea de 15 ani, a luat mentiune la tesut, la Sibiu", ne-a spus Eleonora Iftemie.
Chiar am discutat cu doamna Adriana Saftoiu si am rugat-o sa tina cont si de solicitarile lui Fugaru, in sensul de a le da o tenta mai oficiala cand le va remite institutiilor responsabile.
Purtatorul de cuvant al presedintiei, Adriana Saftoiu a declarat ca seful statului "va sta in spital aproximativ o saptamana, iar cheltuielile pentru operatie vor fi suportate de familia Basescu".
Medicii austrieci spun ca presedintele Traian Basescu se simte bine, ca numarul sedintelor de fizioterapie a crescut si ca seful statului s-ar putea intoarce in Romania la mijlocul acestei saptamani, a declarat consilierul prezidential Adriana Saftoiu.
Chestionata ieri in aceasta privinta, Adriana Motocu, directoarea executiva a Directiei Tehnice, Investitii si Gospodarire Comunala din cadrul Primariei Craiova, in subordinea careia se afla si Serviciul de Siguranta Circulatiei, a declarat:
Imediat dupa ce stirea a pus mass-media pe jar, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Adriana Saftoiu, a confirmat ca presedintele Basescu a fost in restaurantul respectiv, dar nu a dat alte amanunte despre motivul prezentei sefului statului in localul respectiv.
De altfel, la putin timp dupa anuntarea rezultatului de la referendum, au aparut si problemele lui Ludovic Orban, mai multi colegi, intre care Adriana Saftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Iulia Scantei, Mara Calista, Cezar Preda si Catalin Predoiu, acuzandu-l ca dezbina partidul!
Mioara Comana, directorul Inspectiei Sanitare de Stat din cadrul Ministerului Sanatatii, a declarat in direct la Adriana Nedelea LA FIX, in cazul elevilor care s-au intoxicat dupa o dezinsectie facuta la Liceul German din Arad, ca si personalul auxiliar al scolii a ajuns la spital cu simptome de intoxicare.
Precizarile au fost facute de purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Adriana Saftoiu. "Institutiile sunt inca nedescentralizate. Seful statului a aratat ca multe directii judetene locale sunt inca in subordinea ministerelor, mergand astfel pe un sistem invechit care nu este in slujba cetateanului", a declarat Saftoiu.
Surse din comisie au spus ca dosarul contine doar plangerea deputatului Eugen Bejinariu si taieturi din ziare, precum si inregistrarea emisiunii televizate in care Atanasiu a facut afirmatiile pe baza carora Adriana Saftoiu a depus plangere impotriva sa.
google-analytics.com