Cautare

377 de rezultate pentru "luta adriana" (5.20 secunde)
Adriana Bahmuteanu si logodnicul ei, George Restivan, si-au jurat din nou iubire in fata lui Dumnezeu, de aceasta data insa, la o biserica din Ucraina.
Adriana Bahmuteanu ne spune cine a ajutat-o sa isi vindece ranile si sa depaseasca toate traumele trecutului! Povestea ei poate fi un exemplu pentru multe femei.
Adriana Bahmuteanu si George ne marturisesc cum e viata lor dupa ce au ajuns in fata altarului. Mai mult, ne spun si ce planuri au pentru marea nunta!
Adriana Bahmuteanu si George Restivan au facut o operatie la pleoape pentru ca vederea le juca feste. Cei doi sustin ca vad mai bine ca inainte.
Totodata, noii senatori au primit ordinea de zi pentru prima sedinta de plen a Senatului, condusa de decanul de varsta senatorul Radu Anton Campeanu (PNL), asistat de patru secretari dintre cei mai tineri senatori - Silvia Adriana ticau, Silvia Ciornei, Radu Cristian Georgescu, Ioan Codrut seres.
Purtatorul de cuvant al presedintiei, Adriana Saftoiu, a precizat ca medicii romani vor informa periodic care este starea de sanatate a presedintelui.
Presedintele Traian Basescu i-a desemnat pe jurnalistul Gelu Trandafir si pe Radu Busneag, director de comunicare la SAR, ca membru si, respectiv, membru supleant in CNA din partea Presedintiei, a anuntat consilierul prezidential Adriana Saftoiu.
Vosganian, fara palarie Basescu i-a prezentat pe liderii Aliantei prezenti la miting si pe membrii echipei sale de campanie, printre care Calin Popescu-Tariceanu, Mona Musca, Varujan Vosganian, Vasile Blaga si Adriana Saftoiu.
Scaunele pentru public au fost ocupate, printre altii, de Theodor Stolojan, Emil Boc, Mona Musca, Teodor Melescanu, Adriean Videanu, Varujan Vosganian, Adriana Saftoiu, Bogdan Niculescu Duvaz, Radu Campeanu.
In timp ce Basescu venea la Cotroceni ca sa se instaleze pentru urmatorii cinci ani, echipa sa de consilieri prezidentiali, Theodor Stolojan, Andrei Plesu, Adriana Saftoiu, Claudiu Saftoiu si Renate Weber, era deja acomodata cu noua locatie.
Decizia sefului statului are la baza concluziile raportului intocmit de Comisia speciala instituita in urma sesizarii facute de Parchetul General de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru analiza plangerilor penale formulate de consilierul prezidential Adriana Saftoiu si de deputatul Eugen Bejinariu, referitoare la savarsirea unei infractiuni in exercitiul functiei de catre ministrul apararii.
Dupa ce postul de consilier al prefectului ocupat de Constantin Hutu a disparut din organigrama institutiei, purtatorul de cuvint Adriana Daniliuc a fost determinata practic sa plece si se pare ca se pregateste si schimbarea secretarului general Gheorghe Munteanu.
Si fost sa sotie, Adriana Saftoiu, e membru PNL dinaintea ultimelor alegeri parlamentare si a candidat pentru un colegiu din partea acestui partid, devenind deputat liberal.
• Catalin Ivan (seful delegatiei PSD) • Ioan Mircea Pascu • Victor Bostinaru • Minodora Cliveti • Corina Cretu • Viorica Dancila • Ioan Enciu • Daciana Sarbu • Claudiu Ciprian Tanasescu • Adriana Ticau • Sabin Cutas.
Patru companii din Austria, Marea Britanie, Africa de Sud, respectiv, India, si-au exprimat interesul pentru operatorul roman de telefonie mobila Cosmorom, sustine Adriana Ticau, ministrul din cadrul comunicatilor.
Din delegatia romana mai fac parte ministrul Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, consilierii prezidentiali Theodor Stolojan si Adriana Saftoiu si consilierul de stat Elena Udrea.
Consilierul local Andreea Marat si senatorul Adriana Ticau nu si-au facut aparitia la alegerile pentru conducerea celor doua organizatii ale TSD Galati.
Dintre senatori vor pleca observatori Alexandru Athanasiu, Corina Cretu, Vasile Dancu si Serban Nicolae, supleant urmand sa fie Adriana Ticau, iar dintre deputati Titus Corlatean, Cristian Dumitrescu, Ioan Mircea Pascu, Radu Podgoreanu, Daciana Sarbu, Adrian Severin, Valeriu Zgonea, Gabriela Cretu, iar ca supleant Doina Dretcanu.
„Seful statului a cerut guvernului sa actioneze doar sub influenta programului de guvernare stabilit cu partidele politice si nu sub influenta unor grupuri care pot schimba decizia politica“, declara atunci purtatorul de cuvint al presedintelui, Adriana Saftoiu.
Aceasta societate este detinuta majoritar de Gruia Stoica (73,37%) si Adriana Didila (26,61%), ceilalti actionari având procente nesemnificative.
google-analytics.com