Cautare

377 de rezultate pentru "luta adriana" (7.98 secunde)
Pentru ca perioada rece se apropie, iar problemele legate de acoperirea subventiei si a costurilor pentru incalzire vor da din nou batai de cap autoritatilor locale, senatorul PSD Adriana Ticau a adresat o interpelare ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei solicitind o serie de lamuriri asupra acestor aspecte.
Camera Deputatilor a aprobat initiativa legislativa depusa de senatorul PSD Adriana Ticau referitoare la modificarea Legii nr.
O singura actualizare Senatorul PSD Adriana Ticau este singurul parlamentar de Galati care si-a publicat declaratia de avere actualizata.
Europarlamentarul Adriana Ticau a cerut Uniunii Europene sprijin pentru statele afectate de seceta si inundatii. Interventia a fost facuta luni seara in plenul Parlamentului European, cind Adriana Ticau a vorbit despre situatia agricultorilor europeni.
Adriana Ticau a sustinut, in plenul Parlamentului European, importanta folosirii "vehiculelor inteligente" pe strazile Europei, aceasta sustinand introducerea sistemului "eCall" ca echipament standard pe toate vehiculele noi incepand din 2010 si a sistemului electronic de control al stabilitatii incepand cu 2012.
Adrian Semcu, liderul PNL Prahova, organizatie la care si-a depus dosarul de candidatura pentru Parlament si fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu, sustine ca la cererea sa a fost amanata validarea de catre Delegatia Permanenta (DP) a propunerilor de candidaturi ale organizatiei.
Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu. ... Pe langa Elena Ivanescu, au mai fost numite in aceasta functie Ana Maria Topoliceanu si Adriana Matei. ... La randul sau, Adriana Matei este directorul general al Directiei Generale Autorizare si Postprivatizare din Ministerul Turismului.
Prin vocea deputatului Adriana Saftoiu, membrii comisiei de ancheta in cazul Udrea au decis sa nu mai raspunda declaratiilor ministrului Turismului, Elena Udrea, pe motivul ca acestea sunt doar 'niste declaratii politice'.
Deputatul PNL Adriana Saftoiu a citit in plenul Camerei Deputatilor o falsa declaratie politica pentru a atrage atentia asupra scaderii rolului parlamentului.
Conservatorii au judecat pentru ei si nu pentru liberali si probabil ca au facut bine asigurandu-si supravietuirea pe mai departe", scrie Adriana Saftoiu, intr-un comentariu postat pe VoxPublica. Adriana Saftoiu nu a fost singura liberala care a criticat decizia PNL de a se alia cu PC.
"Saftoiu scoate tipete ascutite, dar e o femeie pedista si o moralista second-hand" Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca deputata liberala Adriana Saftoiu scoate "tipete ascutite" in cazul Dan Voiculescu, el aratand ca aceasta este "o femeie pedista", la fel ca Sulfina Barbu, si o "moralista second-hand".
In ceea ce priveste acoperirea deficitului de lucratori, Adriana Iftime, directorul general executiv al PSC, crede ca in 2007 un numar semnificativ de muncitori din China si Ucraina vor aparea pe piata constructiilor din Romania.
Anul viitor trebuie sa ne asteptam la o crestere a preturilor in constructii, a declarat Adriana Iftime, directorul general al Patronatului Societatilor din Constructii (PSC). ... Din cauza acestui deficit de personal, firmele romanesti nu pot participa la licitatii, arata Adriana Iftime.
Distribuitorii sunt importanti pentru ca te tin la curent cu noile produse, iar fidelizarea lor înseamna si posibilitatea ca angajatii sa participe la instruiri gratuite în cazul noilor game de produse care apar pe piata.Adriana Cojocaru, patroana salonului New Look din Craiova, este de parere ca nu trebuie sa te opresti numai la un salon de cosmetica, diversitatea serviciilor oferite fiind foarte importanta:
La conferinta au fost prezenti Catalin Doica, secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei si Finantelor, Eugen Ciorici, vicepresedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Adriana Damian, reprezentantul Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, Mariana Vizoli, director in cadrul MEC si coordonator al proiectului InfoTVA si Serge Mary, expert din partea Pricewaterhousecooper Belgia si coordonator al aceluiasi proiect din partea consultantului.
Cel putin asa a precizat europarlamentarul Adriana Ticau, prezenta vineri la inchiderea proiectului "Management performant in mediul de afaceri galatean". ... Mai mult, Adriana Ticau a spus ca firmele vor beneficia si de fonduri mai mari din partea UE.
Maia Morgenstern, Carmen Tanase, Adriana Trandafir, Virginia Rogin, Manuela Harabor, Tudor Istodor, Diana Cavallioti, Gabriel Fatu, Doina Teodoru, Ion Ionut Ciocia, Cosmina Dobrota;
Adriana Calin de la firma Lavanda de Acasa a participat recent la targul traditional din curtea MTR cu un stand cu aranjamente de lavanda si flori uscate. ... Iar la targuri ne ducem in week-end-uri, ne-a spus Adriana Calin de la firma Lavanda de Acasa.
La Tucano Coffee a avut loc zilele trecute lansare cartii Terapie pe salteaua de pilates de Adriana Emilia Toma, in prezenta catorva jurnalisti si prieteni.
Adriana Hojbota de la Manastirea Humorului, Suceava, participa in acest week-end la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti)" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
google-analytics.com