Cautare

377 de rezultate pentru "luta adriana" (3.01 secunde)
Consilierul prezidential Adriana Saftoiu a depus in cursul zilei de ieri la Parchetul instantei supreme o plangere penala impotriva ministrului Apararii, Teodor Atanasiu. Motivul acestei decizii il constituie faptul ca Teodor Atanasiu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu ca ar fi manipulat presa prin informatii furnizate jurnalistilor neoficial.
In urma discutiilor avute cu pensionarii galateni, senatorul PSD Adriana Ticau s-a adresat plenului Senatului aducind la cunostinta tuturor parlamentarilor situatia expusa la Galati de acestia La sfirsitul trimestrului al doilea al acestui an numarul total al pensionarilor din Romania era de 5,8 milioane de persoane.
Euro-parlamentarul PSD Adriana Ticau cotizeaza la partid cu jumatate din leafa de demnitar. Adriana Ticau a precizat ieri ca da la partid, sub forma de cotizatie lunara, 500 de euro.
Consilierul prezidential Adriana Saftoiu a declarat ieri ca isi asuma faptul ca demisia sa vine intr-un moment delicat pentru presedinte si ca retragerea sa din functie are motive strict personale. Adriana Saftoiu a confirmat oficial ca si-a depus demisia luni si ca va parasi Cotroceniul, incepand cu 1 aprilie.
Europarlamentarul Adriana Ticau este hotarata sa depuna la Senat o initiativa legislativa menita sa protejeze persoanele cu handicap, pentru eliminarea discriminarii si cresterea calitatii vietii acestora. ... Avem multe lucruri de imbunatatit pentru ca persoanele cu dizabilitati sa fie cu adevarat integrate in societate", a declarat deputatul european Adriana Ticau.
Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu declara, intr-un interviu acordat revistei The One, ca Elena Udrea a gresit incercand "sa arda etapele", motiv pentru care, fata de aceasta, colegii de partid manifesta mai degraba teama decat respect.
Dupa ce in urma cu o saptamana amintea de faptul ca, in cadrul Parlamentului European, se vor lua o serie de masuri anticriza, pe mai multe planuri, europarlamentarul Adriana Ticau spune ca la ora actuala o atentie deosebita trebuie data in special industriei constructoare de masini.
Adriana Saftoiu, deputat PNL, il felicita pe Victor Ponta, presedintele PSD, pentru faptul ca si-a asumat orientarea catre stanga a partidului pe care il conduce. ... Adriana Saftoiu spune ca PNL ar trebui sa arate mai mult ca este un partid de dreapta si sa renunte la aliante.
Vasile Dancu, Alfred Bulai, Dan Andronic, Bogdan Teodorescu si Adriana Saftoiu au raspuns pentru "Puterea". ... Alfred Bulai, Bogdan Teodorescu si Adriana Saftoiu sunt cei care afirma ca demisia nu i-ar fi benefica lui Emil Boc din punct de vedere politic.
El este ajutat de fata sa, Adriana, studenta în anul întâi la Facultatea de Stiinte Politice din Timisoara, si ea pasionata de animale.
Adriana Caba a participat recent la targul mestesugarilor Piata taranaeasca, din incinta Muzeului Taranului Roman. ... Mai avem si obiecte din ceramica si portelan, la 10 RON, care au ramas desperecheate", ne-a spus Adriana Caba, anticar de foarte multi ani si pasionata de obiectele vechi.
Adriana Tudor, manager Miledy Naturals, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
A urmat apoi trecerea la PDL a vicepresedintelui Cristinel Marian Carloganu si excluderea din organizatiile de la Slatina, Caracal, Corabia si Draganesti a jumatate dintre consilierii PSD, pentru ca in urma cu o saptamana primarul orasului Corabia Theodor Barbu si cel al comunei Perieti, Ion Luta, aflat in functie de la revolutie, sa-si anunte sustinerea pentru PDL, in cadrul unor conferinte de presa sustinute impreuna cu deputatul PDL Marin Bobes.
In cadrul unei conferinte de presa sustinute la sediul Biroului parlamentar al lui Bobes, primarul orasului Corabia, Teodor Barbu, si edilul din Perieti, Ion Luta, si-au anuntat sprijinul pentru deputatul PDL.
Alin Bala si Renato Stefanoaica au entorse, iar Alin Luta si Marius Ghita au intinderi. Adica exact patru piese importante, jucatori cu experienta, care puteau decide un rezultat.
In cealalta semifinala sunt calificate Chindia Targoviste si Poli Timisoara, ultima fiind castigatoarea zonala gazduita de orasul de pe Bega, unde au participat si gazarii lui Ionel Luta.
Ii avem accidentati pe Bala, Alin Luta, Orban, Serban e nerefacut si trebuie sa-l fortam, Gae la fel, are probleme cu inghinalii, Relu Dita e suspendat, deci ce sa mai, nici nu stiu cu cine sa incep meciul.
Claudiu Sandu, George Serban, Elvis Enache, Relu Dita, Ionel Vatu, Marius Stamin, Robert Duculescu, Alin Bala, Ionut Gae, Catalin Cretu, Ninel Corcoveanu, Marius Ghita, Alin Luta, Cosmin Chiva, Mihai Paun (toti de la ISU Dolj), Catalin Mihalache (ISU Bucuresti), Ovidiu Ciortan (ISU Valcea), Nicolae Argaseala (ISU Buzau), Ionut Stoica (ISU Arges), Claudiu Rauta (ISU Arges), Gabriel Doltea (ISU Harghita), Catalin Gavrila (ISU Olt) si Marin Neagu (ISU Dambovita).
Presedinta Organizatiei de femei a PSD Bistrita-Nasaud, Adriana Pana, a cerut ieri demisia Rovanei Plumb din functia de lider al Organizatiei de Femei a PSD, motivand ca aceasta face parte din categoria celor "frustrati din conducerea partidului care dau lovituri sub centura".
Sotii Adriana si Bogdan Divrician de la DIVADI au fost prezenti recent la tarvul de la MTR, cu tricouri si rochii pictate cu culori speciale pentru textile si cu icoane pictate pe sticla si pe lemn.
google-analytics.com